Når ingeniørene til vegvesenet får lov til å tenke!

Hvor er logikken når fartsgrensen blir satt ned etter et farlig kryss? Hvorfor ikke før krysset? Ja, det lurer jeg jaggumeg på! 
For her har dem ikke klart å tenke i det hele tatt. Man kan saktens lure noen ganger på hvor dem har fått utdannelsen sin!? 

Krysset jeg prater om er grusomt. Det er et kryss vi kjører i hver dag. Rett før krysset der er det en sving, så du ser ikke bilen som kommer før det egentlig er forsent å krysse veien. Og det er veldig få som holder fartsgrensen…  Tro meg når jeg sier at det har holdt på å gå galt for meg!  

Heldigvis så har vi en annen vei vi kan ta istedenfor å måtte krysse veien, det er ikke et vanskelig valg. Det å smette rett ut i dette krysset er helt ok, man kommer litt fortere opp i fart, og bilene som kommer har lettere for å bremse . Og mye lettere når det er mørkt, da man ser lysene.

En annen ulempe i dette krysset, det er at biler svinger av og stopper der! Hvordan skal man da få svingt inn på veien? Forstå det den som kan…

Jaja, godt å få ut litt frustrasjon. 😉 
Kjør forsiktig og vis hensyn til andre bilister og motorsyklister! 

En perfekt date <3

I september ble jeg invitert av gubben på noe som skulle vise seg å være den beste daten ever! Han hadde gjort avtale med noen kompiser, så dagen var tettpakket med ting som skulle gjøres. 

Her fikk jeg prøve å skyte med en 460 S&W revolver, Det var drit kult!!

Vi reiste først til Hemnes i Akershus og der hadde gubben planlagt at vi av alle ting skulle skyte med revolvere. (pluss en 22kal. og en glock) Hvordan han, distrè som han er, har klart å få med seg at jeg har ønska meg dette, det er et stort? Først fikk vi prøve en 22kal. bane pistol, og dette gikk jo lett som en plett tenkte jeg 🙂   så skulle jeg få prøve en 9mm glock, og det funka jo fortsatt fint 🙂 Men denne hadde en automat funksjon og det var litt ekkelt, for da jeg holdt inne den derre avtrekker greia så spant jo alle kulene ut av pistolen i en kjempe fart. Jeg rakk ikke telle dem engang 😉 Men himla gøy…  Da var det tid for revolverene, og der begynte vi med en 357s&w Å HERRE SOM DET SMALT, det smalt faktisk så mye at jeg rett og slett sto å hoppa. Da kan dere jo tenke hvordan det gikk når vi da skulle avslutte med det kraftigste håndvåpen du kan skyte med i Norge. HIMMEL Å HAV SOM JEG SPRATT OPP OG NED. Jeg sto sikkert å skalv en halv time etter vi var ferdige.

For en start på dagen det var, og jeg kunne ikke annet enn å tenke at dette allerede nå var min “BESTE DATE EVER”  😉
Så gikk turen videre med Moss – Horten ferga og vi skulle til Sandefjord for å kjøre ATV, og etterpå til et lokalt bryggeri hvor vi sammen med Morten Vestly møtte Doc og Dask. Dere skjønner jo sikkert hvordan resten av kvelden og daten min ble nå!?  Doc og Kristian show!  De enser jo ikke oss andre når dem først har kommet i siget. Så da var den daten over! 😉 (Hadde likevel vært beste date ever) 

Så til kveldens finale, her klarte vi faktisk å trash’e et 50års lag hvor Morten Vestly Band spilte. Kristian holdt tale for “bursdagsbarnet” og klarte selvfølgelig å erte på seg halve salen 😀

Snipp snapp snute, så var den daten over. <3

Følg meg gjerne på FACEBOOK 

Er jeg blitt for gammel?

Da jeg våknet idag, da skjønte jeg at jeg var 1 år eldre! Tror min aldersgruppe trenger mye mere søvn😩 Eller er det bare en unnskyldning for å ville ligge litt mere i senga? Ikke vet jeg, men jeg måtte iallefall dra meg selv ut av den… Vent litt, det gjør jeg jo hver morgen 😂

Lurer på om det er noe annet jeg må være obs på 🤔 kommer det masse rynker? Må jeg oppføre meg mer voksent?  Jeg har jo aldri vært 33 før😉 Er halvveis til 66 og det er da livet starter, har jeg hørt 😂 Nei vettu hva, jeg fortsetter som før 😉 Være meg selv 😁


 

Så denne morgenen er vel ikke noe andereledes enn andre,  bortsett fra at det er fredag og langhelg! Og litt kortere dag på jobb. Det er tidlig, men sola skinner og fuglene kvitrer 🌞  -4 grader ❄ Jeg er sikker på at det blir en perfekt dag! 


 

Hvem vet hva denne helgen bringer😎 Håper det blir litt sol, varme og vår 🌞

 

Surprise!

Arbeidsdagen startet idag 06.00! Mye å gjøre på jobb, og det er jo positivt 🙂 En smule sliten blir man når man har en fysisk tung jobb, spesielt nå som folk handler treningsutstyr for å finne “bikini” formen , og villmarksutstyr som skal være klart til sommeren 🙂 


 

Kjører nå rundt og plukker varer da skiftleder ber meg komme på kontoret, blir jo alltid litt “nervøs” da 😉 Men der stod Kristian, det pleier han jo noen ganger i uka siden han henter varer der. Men idag hadde han en bukett med nydelige roser med til meg <3  

Jeg hadde tross alt bursdag idag 😉  <3 Så jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg har funnet meg en god mann <3  

Fin overraskelse på jobb 🙂

Så nå har han “stjerne i boka” en stund til 😉  

Nøkkelen min til et godt liv <3

Hverdagen hjemme hos oss er ganske så travel. Vi har begge, to timers kjøring til & fra jobb, ulik arbeidstid, og ingen mulighet for samkjøring. Så her går mine formiddags-uker til å våkne av alarmene til Kristian,(03;55) lenge før hanen galer. Så jobb, litt leksehjelp, middag, litt husarbeid og så til slutt TV-tid 🙂 Ettermiddags-ukene er litt annerledes, sent i seng,våken før hanen galer,(Mrk:Alarmen til Kristian) sovne litt igjen, opp med Trym, litt mere husarbeid, mulig avslapping og så jobb.
 


 

Ja sånn går nå dagene her i huset 🙂 Men når helger og ferier kommer, da kan vi slappe skikkelig av hjemme, eller farte rundt. Men vi koser oss max! Jeg tror nok at “det lille ekstra” er bra for et forhold. Skal ikke så mye annet til enn at man koser seg med go mat, tar en kjøretur, kino, spasertur, ja rett og slett slikt man ikke rekker i hverdagen. Innimellom tror jeg nok en natt på hotell er bra for pleien, mye med tanke på at man kan nyte ferdiglagd frokost, slipper å rydde og de har sabla gode senger 🙂  Men! å ha bare vogna på tur, “just the two of us” PERFEKT!. Da har man ingenting å kjegle om! 

Det skal ikke så mye til for å glede meg. Jeg blir glad for den minste ting igrunnen, skal ikke mere til enn at Kristian overrasker meg med en redbull  eller at en av niesene mine gir meg en tegning 🙂 En samtale om morgenen, da jeg nesten prater i søvne. En koselig snap eller melding. Elsker de små ting i hverdagen <3 

 

Jeg er en person som blir lett rørt, det må jo være bra å vise følelser og glede. Jeg er også en person som sier ifra når jeg blir såret og lei meg, mye fordi jeg orker ikke gå å tenke på det, mye bedre å få det ut og bli ferdig med det 🙂 

Et bra forhold, til både kjæreste, familie og venner, er nøkkelen min til et godt liv <3
 

 

 

 

 

 

Ja jeg kaller meg redneckfrue, men slutt å sett meg i bås fordi!

Hva er en redneck? Hvem er en redneck? Hva er definsjonen på en norsk redneck?

Mange tror at det å være rednecks i Norge betyr at man MÅ like det samme, gå i samme klær, spise samme mat, høre samme musikk osv!. Men, guess what, det er tull! Vi er alle enkelt individer med egne meninger og stil. Her er noen myter som kan knekkes!

Klær: vi går i akkurat det som passer oss. Vi har hverdagsklær og festklær akkurat som “normale” folk har. Jeg kan fint gå i dongeri og skjorte, men jeg elsker å gå i fine kjoler. Og jeg kan fint kle meg opp som en “rocker” når anledningen byr seg.

 

Musikk: hvem sier vi kun hører på en type musikk? Må nok innrømme at det går mye i country, men det kan like godt være pop-country som classic-country. Men på en annen side så digger jeg Volbeat! P!NK! FFDP! og masse annen god musikk.

Five Finger Death Punch – “Lift Me Up” (featuring Rob Halford of Judas Priest) ​

 

Bil: Her er det mange ulike favoritt merker! Store, små. Her i huset er det amerikanske biler som er favoritten. Vi har en chevy utenfor, men vi har også Ford og en Kia.(gubben skammer seg) 😉 Vi kjører tross alt over 10 mil hver dag hver i forbindelse med jobb, og da blir slike flotte biler altfor dyre å kjøre med. Vi har jo tross alt regninger å betale vi å 😉 

Mat: kylling, svin, okse, laks, torsk, pasta, ris, poteter, brød, salat, grønnsaker, bacon, burger, egg, nugatti- YOU NAME IT! LIKER DU DET, SÅ SPISER DU DET! 

Bosted: Det er vel opp til hver enkelte hvor man vil bo. Nord-sør-øst-vest . I byen eller på landet. Vi foretrekker å bo på landet der vi har litt plass rundt oss 🙂 Og det ligger vel litt i kortene at, du må leite lengre etter en “redneck” i byen enn på landet! Så skulle du finne en i byen, er nok han eller hun sannsynligvis utflytter fra bygda 😀 

Men det som gjerne er felles, er at vi tar vare på våre ting, finner ofte løsninger for å fikse ting, og vi tenker gjerne at det er for mye “bruk og kast” av ting som funker utmerket. Det er ikke det materielle som er viktigst, men familien, venner og opplevelser 🙂

Så definisjonen på en norsk redneck er at vi kan ikke settes i bås, vi er langt utenfor A4 😉  Vær deg selv!

AMEN ! 🙂 

Slapp og skrukkete hud med tatovering!

Ja, jeg vet at en dag blir huden slapp og skrukkete, men den tid-den “sorg” . Blir vel nesten unormalt når min generasjon kommer på gamlehjem uten tatovering 😉 Tatoveringer sier jo faktisk mye om fortiden, og hvem man er, så hva er galt med det? 

 

 De fleste som kjenner meg, vet at jeg er glad i tatoveringer. Alt med måte vel og merke 🙂 Jeg syns rett og slett at  tatovering er kunst, og spesielt “fersk” tatovering er noe av det fineste jeg ser. Ja noen er veldig vonde å ta, men smertene blir glemt når man ser resultatet 🙂  

Min aller første tatovering tok jeg like etter at jeg fylte 18 år og kunne bestemme selv, den har jeg valgt å beholde, men bygd på da den var veldig liten. De fleste har jeg vært fornøyd med på første forsøk, men har 1 cover-up og en påbygg. 

Noen “tulletatoveringer” har jo også blitt påført, kan jo ikke være dønn seriøs hele tiden 🙂 Men de tatoveringene er veldig meg! 

 

Jeg har jo masse ledig hud igjen, så nå gjelder det bare å finne riktige motiv som passer meg. Tror jeg vet hvor på kroppen også.

 

Hva tenker folket om tatoveringer egentlig? Og hvis jeg skulle finne på å ta “en” ny?  Hvor og hva burde det være?

Ønsker alle en flott dag 😉

Hvem er Redneckfrue?

Hvem er jeg egentlig? Vil du vite litt mere? 

På shopping:  

Shopping? Joooo gøy å shoppe litt:) finner som regel mest når sommer-tøyet kommer i butikkene. Eeeelsker kjoler 🙂  Love ebay 🙂

Med familien:

Tja, hjemme har jeg vel fått rollen som “husmor”. Går mye i klesvask, og daglige gjøremål i tillegg til jobben. Med mine foreldre, så er jeg nok “lille” jenta dems, alltid godt å komme hjem. Min søster er ei god venninne, og med hennes barn, så er jeg et levende klatrestativ! Digger å være tante, “for jeg er jo verdens beste tante” 😉 

Med Kjæresten

Er jeg tålmodig😂 Jeg liker å gjøre små ting så han blir glad, for da blir jeg glad 😉
 

I helgene:

Da er det ofte full fres! Jeg jobber fast en helg i måneden, så da er det stille og rolig. Ellers så er det en del arrangemang med Norsk Redneck forening. Vi ble ferdig med innspilling i høst, og der var en befrielse 😂 Men sabla gøy. Jeg sitter også i styret til Glassheim Rock og Kulturscene, så prøver å få med meg noen konserter. Ellers så får vi jo en del besøk fra Mandal i helgene, og da blir det mye kvalitetstid 🙂 Og vi reiser en del til Mandal. Noen helger er det faktisk veldig digg å ikke gjøre noensinne 🙂 

På fest:

Da kommer det litt an på hvem jeg er på fest med. Av og til stille og sjenert, andre ganger går skravla i ett og danser ivei. Jeg er også den typen som ikke, trenger å drikke for å ha det gøy. Men, jeg er ikke avholds altså 😂

På morgenen:

Jeg er ikke et typisk A-menneske, står ikke grytidlig opp, men heller ikke sent. Noen mener kanskje at jeg er ufordragelig opplagt innimellom. Jeg er iallefall ikke morgengretten! Tror jeg 😁

På kvelden:

Da er jeg trøtt! Sovner titt og ofte i stolen 🙂 

I ukedagene:

Da går det i ett! Jeg jobber skift, så har litt ulike arbeidstider annenhver uke. Da går det i jobb, middagslaging, leksehjelp, husstell og ender tilslutt opp i stolen foran TV-en 🙂 

Med mobilen:

Sender nok mest meldinger:) Helst på messenger. Fordi jeg er ikke noe glad i å prate i telefonen i det hele tatt! Men av og til er det jo godt å høre visse stemmer 🙂 

Sosiale medier:

Avhengi av Facebook!! Av og på når det gjelder snap og Instagram, det er veldig periodevis. Skal bli flinkere til å følge opp på Instagram 🙂 

Med venner:

Da er jeg nok typen som prøver å gjøre alle fornøyde, kan nok være litt lettlurt hvis noen prøver. Men må jo være positivt å prøve å gjøre folk glade  tenker jeg 🙂 Jeg tror, og håper, at jeg er typen som alltid stiller opp for venner. Ellers prøver jeg å holde kontakten og ta vare på vennskap. Tar gjerne en kafe’tur, filmkveld, ridetur, spillekveld eller en daffekveld isammen.

I bilen:

Da blir jeg trøtt hvis jeg ikke har selskap eller bra musikk. Kjører jo nesten 2 timer hver dag, så jeg trives nok i bil. Bortsett fra de gangene jeg blir skremt! Jeg hater å kjøre i storbyer der jeg ikke er kjent, masse veiarbeid og dårlig skilting. Og jeg hater kø! Hater! Det har jeg ikke tålmodighet til! 

 

Hvorfor redneckfrue?
 

Jo jeg traff jo denne mannen, Kristian, som er en redneck. Så da ble jo jeg redneckfrue. Enkelt og greit. Det er jo så mange andre fruer rundt forbi 🙂

Hva jeg elsker?

Biff! Og Kristian! 

Hva jeg hater?

Å ikke bli tatt seriøst, tatt forgitt og holdt for narr.

Om jeg er glad i sex?

Seriøst! Det har vel egentlig ikke dere noe med 😉

 

 

 

 

 

 

Ja, så galt er det !

Dette er ingen hemmelighet! Men trodde kanskje ikke det var så ille! I dag tenkte jeg å ha en rydderunde i capsene våre, for der blir det fort rot… Tuster rundt i huset for å plukke capser, rydder samtidig med meg “Gaffa og strips” som ligger rundt når jeg først er igang. Tar en tur ut i bilene, ja det ligger faktisk capser i alle tri!… 

Her er et lite utvalg : 

 

Stadigvekk kommer det pakke i posten, pakkene er lett gjenkjennelige, og da vet jeg at Kristian eller jeg får ny caps. Like spennende hver gang. Her er utvalget stort: ensfargede, camo, tekst, matchende og ja, til og med rosa 🙂 

 

 

Det som er så sabla greit med caps er jo selvfølgelig at det skjermer mot sola, men man slipper også å stelle seg så møe på håret! Sabla greit å stå opp om morgenen, lage en kjapp hestehale, slenge på en caps og fyke ut døra 🙂  Og enda mere praktisk når det blåser og  man skal spise is. For det! er det tiden for snart 😉 

Er det bare meg?

Alle liker vel fine biler? Enten det er gamle, nye, strøkne eller velbrukte, alle har sin sjarm 🙂   

Var innom i Lillestrøm på messe en tid tilbake, og da vet jeg ikke om det er bilene eller lastebilene som imponerte mest 🙂 


 

Trenger ikke legge skjul på at jeg liker fast & furius filmene. Mye pga bilene 😉 

Men mi har jo et eget glis på plassen her 😉 Men sin egen sjarm 🙂 Det er go bilen, som passer huset når vi er på jobb. Nei jeg prater ikke om KIA-en…. eller Mondeo’n…. Men denne : 

Hva er vel bedre enn, en stor grom bil med god kjørekomfort og plass til å sove i? En som kommer fram overalt, gir kraftig V8 lyd og som røyklegger plassen når man starter opp? Og med det rette merket så klart  😉 

Er det bare meg?