Hva i all verden??

Nei, nå står ikke verden til påske!

Denne helgen gikk turen til Spritamaki, sesongens siste offisielle Redneck-treff. Men selv om sommeren står på hell, så går vi ikke i dvale 🙂 

Du, for et vær vi hadde i helga! Sol og varme hele dagen, men iskaldt på kvelden og natta. Mange nye og mange kjente tok turen på treff. Til og med Mandalitter! Ja, hvem hadde trodd det? Utrolig hyggelige folk var de. 

Men over til hvorfor ikke verden står til påske:  Jeg har hatt min første kjøretur med vogna på slep!  Hva skjedde der liksom?

Nei, skal man komme seg hjem, så var det alternativet! Det gikk jo fint da. Nervene utenpå huden men 😂 At ikke gubben var nervøs, det kan jeg ikke forstå. Han satt nå ganske henslengt ved siden av meg, godt mulig han var så redd at han kobla ut. Vi, bil og vogn kom oss nå helskinnet hjem.

Nå er det opplading og forbereding til bryllupet på lørdag! Vårt bryllup❤

Men før den dagen kommer, så er vi klare for en aldri så liten premierefest i mårra😊

Hva skjer?

Hva skjer? Trodde dere at dere hadde blitt kvitt meg nå? Ånei du, jeg er her fortsatt!

Allerede søndag og 1 uke har gått siden sist innlegg her på bloggen. Tiden har flydd avsted og den fortsetter å fly avgårde. Kan noen stoppe tiden litt? Og har noen litt energi til overs? Noen tips til blogginnlegg siden jeg er litt tom for ideer? 

Dagene går stort sett til jobb, pusling i huset og bryllupsforberedelser. Jeg trodde jeg hadde god tid, men nå er det under 2 uker igjen! Ingen nerver her i huset til den store dagen, men mareritt har jeg hatt😂

I morgen er det møter og samling på ungdomsskolen! Fordi der skal Trym begynne på tirsdag. Akkurat blitt tenåring og begynne på ny skole. Ikke så liten gutt lengre…

Og bare for å toppe det hele på en ellers så stressende uke,  så er det sjette dagen på rad med hodepine…. hurra for å våkne med hodepine og så sovne med hodepine…

Ny dag i morgen, og den blir bra ❤

Siste ferieuka er straks over…

Skalldyrfestivalen 2017 er nå over!

Ja,vi er hjemme i Mandal! Nesten en uke har blitt brukt sammen med familie og venner før vi vender nesen hjem, og tilbake på jobb på mandag.

En tur på tivoli må til. Jeg og 7 barn i karuseller. Noen må jo ta ansvar så alle får tatt karuseller😂 Har ingenting med at jeg digger karuseller…ånei nei. Jeg blir iallefall ikke som et barn igjen. Eller…? Det er vel ikke noe galt med det 😊

Hadde disse bildene hatt lyd, så hadde dere hørt mye gledelig latter iallefall. 

Ellers så traff vi på en kjent fyr. Hvem hadde trodd vi skulle treffe han i Mandal? Det var nemlig VirrVarr. Dette er jo en kar vi har truffet flere ganger i lystige lag.

Konsert er viktig å få med seg. Morgan Sulele er vel ikke akkurat førstevalget, men er jo kjekt for Trym og greit å få med seg litt av folkelivet i Mandal.
Ellers så koser vi oss med grillmat, skalldyr, kaker og masse annet godt, og igår ble det en aldri så liten fest på oss😊 Nå er det bare hjemturen igjen.

Hva hjelper kjedemeldinger på facebook? Stopper det mobbing?

Mobbing. Det er et av de store snakkisene for tiden. Snart skolestart og mange gruer seg. 

Men hva hjelper kjedemeldinger på facebook? Stopper det mobbing? 

Vi har selv en gutt i hus som begynner på ungdomsskolen. En et nytt kapittel  i hans liv. Og ikke minst et nytt kapittel for Kristian som far og meg som stemor.

Hvordan kan vi bidra til at han ikke blir satt utenfor og mobbet av klassekamerater? Og hva kan vi gjøre for at ikke han skal bli en av mobberne? 

Vi får vel egentlig krysse fingrene og håpe at all prat og oppdragelse har siget inn og at det er noe han tenker på.  Og skulle han få vonde opplevelser, så håper jeg for all del at han sier ifra.

Litt skryt må til! I siste året på barneskolen var han med i trivselsgruppa. De byttet på å ha ansvar for å inkludere alle i lek. Også de som var alene. Kan du tenke deg for en erfaring å ta med seg på ungdomsskolen? 

Et siste lite hint, jeg mener dette innlegget like gjerne kan rettes mot voksne som til barn og unge.

Så med dette i tankene ønsker jeg alle en riktig god helg!

ALL PHOTOS CREDITED; PIXELS.COM

 

Minner skapes

For en uke!

Uken startet med besøk av Eva og Vibeke på en snar-visitt og overraskelses-besøk av AC (ei god venninne) med mann og barn. Da ble det liv i huset.

Mens noen reiste hjem, så parkerte Bodil og Magnus vogna si på plassen vår. 

Hjemmelagde likører måtte testes. Kirsebær, bjørnebær og tyttebær. Noen falt bedre i smak enn andre 😊

Vi har fått servert middag av våre gjester, det er luksus det 😊

Kaker, brus og is må til når noen fyller år : 

I tillegg skal gode minner skapes.  Trym måtte jo få teste det nye teltet sitt, så alle mann i arbeid. Så det ble 2 netter i telt  tilbrakt sammen med nabogutt og kusine.

Nå er det stille i huset, alle mann har reist. Gubben er på tur, så jeg og Trym har hjemmehelg 😊

Heldigvis så har vi ennå ferie 😊

En mann verdt å feire

Idag blir det et litt kliss kliss innlegg!

Fordi idag har nemlig Kristian bursdag! Verdens beste mann og verdens beste pappa for Trym skal feires.

Kristian er en mann som alltid stiller opp for meg og Trym. Han stiller opp for venner og familie, og har alltid et smil på lur.

Er det en person som alltid får meg til å le, selv når jeg er trist, så er det han. Har jeg hjemlengsel, så trøster han meg og får meg over på andre tanker. Han overrasker meg med besøk fra Mandal. Overrasker med små ting i hverdagen.  Og overrasket med et frieri jeg bare kunne drømt om. 

Jeg kunne skrevet og skrevet om denne mannen, men det tror jeg ikke dere hadde giddet å lese 😂 

Alt i alt så er denne mannen perfekt for meg, og snart blir det bryllup og vi blir en “skikkelig”  familie på 3 ❤

❤Elsker deg❤

Svever på en lyse rosa sky

Rosa sky, søt som sukkertøy, svever vi avsted, og det er som å sitte i en haug med rosa bomull.

Neida 😉

Noen ganger så finner man litt andre gale folk, og da finner på litt morro. En gjeng med sørlendinger! En får det jo som sagt ikke gøyere enn man gjør det til selv.

Vi tuslet den ene dagen avgårde for å finne campen til Hawk og Melissa. Se etter ei rosa vogn med rosa tilbehør, var noen av beskrivelsene vi fikk av dem.

Ikke så mye annet enn å si : Sånn gikk det: 

Dette var ingen feil ettermiddag! 

De gale har det godt!