En lang motor-helg er over.

Fy søren, nå var det godt å komme hjem! Men for en helg på #oslomotorshow!

Som kanskje en del har fått med seg, så har vi vært på Oslo Motor Show hele helgen. Og vi har “campet” på Anker hotell i Oslo.

Det har vært noe lange dager. Opp klokken 5 fredag morgen, først jobb og så direkte til Lillestrøm på messen. Så var det rundt å titte på biler og prate med folk. Messen stengte klokken 19, og da var det å komme seg på bussen til hotellet. Ut for å spise litt og kose seg, før vi tok en tidlig kveld. Vi visste jo at lørdagen kom til å bli lang. Messen åpnet klokken 10 og stengte klokken 19.  9 timer med et høyt støynivå og vannvittig mye folk, det blir man sliten av! Men utrolig koselig. Over 21 tusen mennesker tok turen innom igår. (Litt over 40.tusen har vært innom i helgen) Det er sykt mye folk! 

Jeg legger ved noen bilder fra helgen

Som dere kan se så var det mye tøft å se på hvis man liker biler. 

Vi hadde også en liten samtale med eieren av “Lillegul” , Richard Andersen, sammen med Wunderland. Hyggelige folk.

Da tar jeg å slenger beina godt oppi sofaen og lader batteriene til jobb i morgen.  Godt under tepoet, fordi her var det 8 grader i hus når vi kom hjem…

Ha en fin søndag ❤

Here we come

Oslo motor show, here we come.

I dag tok vi turen til Lillestrøm for å klargjøre og stille ut bilen. Ja, i år inviterte de oss i Norske Rednecks og gjengen fra Wunderland til å ha en liten stand.

Men tror du ikke bilen vår var for tung?? Å joda, den vekten tålte ikke gulvet der vi skal stå. Så vi får nå være der uten bil. Så rett etter jobb, så går turen hit igjen. Baggen er pakket og klar for helgen.

Men jeg tror denne helgen blir bra! Jeg gleder meg til å rundt å kikke på biler, lastebiler og alt som måtte være der.

Ses vi? 

 

Fikk du med deg #NorskeRednecks i går? Åhh Mandal ❤

Så du Norske Rednecks igår? Da viste dem nemlig en del fra vakre Mandal ❤

I sommer var vi i min hjemby, Mandal. Det var en fin liten uke med passe fint vær. Skalldyrfestivalen var jo et høydepunkt. Den folkelige festivalen må jeg bare ha med meg.

Vi var jo ute å testet ei tresnekke, som faktisk kunne dra 2 stk på vannski. Da gikk den ikke på full speed en gang! 

Vi testet vannscootere også. Jeg likte best å sitte på, mens Trym og Kristian tok helt av. 

Plumbokonsert fikk vi med oss, og vi hadde en trivelig sammenkomst i bussen dems etter konserten. Der ble det livat! 

Hvis du vil lese innlegg fra denne uken, så finner du det HER og HER 

Reprisen kan ses på MAX og Dplay 

Mandal og elgjakt, ingen dårlig kombo.

En gang må være den første, og det trenger ikke å være den siste.

Ja, denne helgen har vi vært i Mandal . Nå hadde vi ikke vært hjemme siden skalldyrfestivalen i august. Mandal vil alltid være “hjemme” , selv om Jevnaker er “hjemme” det også. 

Vi fikk være med på elgjakt. Jeg har aldri vært på jakt, og dette blir nok ikke første og siste gang. Kvoten ble tatt kjapt. 2 dyr skulle felles. Ble noen timer på skauen, og vi har kosa oss .

Noe av det beste med å være med å jage, det må jo være å kunne være på tur i skauen i noen timer. Og høsten er jo så flott! 

Og ikke minst sosialt.

Noe få bilder til fra turen 😁

 

Vi hadde en super dag❤

Vi som liker å pynte ute.

Halloween vs. Jul

Jeg kom til å tenke på noe når vi var i København. Når vi var på tivoliet der.

Når dem pynter så utrolig fint til #Halloween, er det da pyntet like mye til jul? Fordi da tror jeg at jeg må dit i desember til neste år! 

Når vi gikk rundt på tivoliet, så var det utrolig mye fint å se på. Skikkelig koselig å tuste rundt. Vi var jo veldig heldige med været, det var sol og en god temperatur. Drakk litt kakao og så på alle dekorasjonene.

Jeg lurer på hvor mange som jobber med dekorasjonene 🤔 Og hvor lang tid bruker dem 🤔

Det var et yrende folkeliv på søndagen. Masse folk, i alle aldre.

Så nå er jeg spent, noen som har vært på #tivoliet i #København i adventstiden?  Er det sånn at jeg som elsker jul, kommer til å svime av?

2 konserter på 3 dager i 2 land

Jeg har ennå ikke helt forstått det. Tenk at jeg faktisk vant noe!

Jeg tok en sjanse når vi satt på flyplassen i København, etter en Shania Twain konsert. Jeg fant en konkurranse på hennes facebookside, og sendte en mail om at jeg ønsket billetter til konserten i #Oslo. Og ja, jeg vant jaggumeg! Så da ble det konsert igjen for Kristian og meg.

#BastianBaker varmet opp denne gangen også. Like bra show som på søndagen.

Jeg fikk sneket meg bort og tok et bilde med han etter oppvarmingen.

Så var vi klare for #ShaniaTwain. Gode plasser vant jeg, så vi hadde en fint sikt på scenen. Lyden er ikke like bra i spektrum, men det brydde ikke meg så mye😂 Hun har jo et show uten like! Utrolig flinke dansere, hele bandet, og ikke minst trommisen. Du kan lese om konserten i #København HER

Jeg kan leve lenge på disse to konsertene. Ja, dette var stort å oppleve❤

 

Jeg ønsker meg…

Jeg ønsker meg en ting. Jeg ønsker at det plutselig dukker opp 2 stk billetter til konserten på tirsdag!

Fy søren for en konsert #ShaniaTwain holdt i #København i går! Hun åpnet showet rett ved setene våre. 4 stoler unna meg stod hun.  

Hun spilte en del låter fra det siste albumet “Now”, og mange gamle hit’er. En opplevelse uten sidestykke! 

Noe av det jeg kan bli skikkelig fasinert av på konsert, det er #trommeslageren. Den dama(gutten) som var med på turnéen her, oh my! Hun tok helt avgårde og bydde skikkelig på seg selv. Helt rå med stikkene. Fikk ingen bra bilde av henne, så jeg fant et på nett. Hun heter #ElijahWood. 19 år! 

#Oppvarmingen var Sveitsiske #BastianBaker. En veldig flink artist som også bidro til to av Shania’s sanger. 

Konserten ble holdt på #RoyalArena, et ganske så nytt lokale. Et veldig bra sted for konserter. Jeg tar gjerne turen hit ved en annen anledning.

 

Vi har hatt en flott reisefølge med oss på turen. Det kommer nok et nytt innlegg fra resten av turen.

Nå ønsker jeg meg biletter til tirsdagens konsert i Oslo. Fordi denne konserten kan jeg absolutt se flere ganger! Shania Twain er helt rå! 

Og dette er faktisk en av mine absolutte beste konsertopplevelser noen gang! 

Takk for nå Danmark, vi sees igjen😃

Fly til Danmark

Nå koser vi oss skikkelig ! Vi har et par dager i #København.

Å ta fly til #Danmark var veldig greit. Man rakk jo nesten ikke å drikke en kopp kakao før man var klare for landing igjen. Jeg synes det er gøy å fly jeg. Fasinerende å se alt ovenfra.

Hotellet var nå så som så. Men jeg tenker at så lenge det er rent, så klarer vi oss. Før Eva og Johan kom ned, så rustet vi litt rundt i området. Spiste pizza og bare koste oss.

Etterhvert kom nå disse to #Mandalittene, og gjensynsgleden var stor. En god stund siden jeg hadde sett dem nå. 

Vi visste jo at det var flere kjentsfolk her, så vi tok beina fatt og fant hotellet dems. Timene gikk og stemningen var høy i #baren

Nå er det en ny dag. Planene for dagen er ikke bestem. Eller jo, plan 1 er bestemt. Det er at vi skal på #ShaniaTwain konsert i kveld!

Ha en fin dag ❤

 

Burde gjøre dette oftere

I dag benyttet jeg meg av sjansen til å spise #lunsj ute i det fri.

Sola skinner og det er 5 grader ute. Da jeg stod opp , var det -2. Men solen varmer, så jeg laget #niste, pakket sekken og tok meg en tur ut.

Jeg hadde valgt meg en plass jeg skulle, men når man ikke aner hvor stedene er og null internettdekning, ja da kjører man dit man har vært før. 

Så da fant jeg “hytta vår”, ble jo ikke noe gåtur, men jeg fikk nå spist lunsj. Blikk stille, og ikke noen lyder. Ganske så digg.

Godt å komme seg litt ut i frisk luft. #Naturen er fin på denne tiden.

Ha en fin søndag ❤

Aldri en kjedelig lørdag i heimen

Nei, aldri en kjedelig lørdag her i huset 😂 Noe må vi jo finne på, og Kristian har noen påfunn av og til 😊

 

Når vi først er hjemme en helg, så må vi jo finne på noe. Denne gangen er det en utstillingsdukke som får gjennomgå. Tone-lise hadde en dukke til overs som vi kunne få til vårt formål. Så da tok vi turen til Sokna for å treffe henne, og innom biltema på veien hjem. Vi måtte jo handle det vi trengte til den.

Noen som kan tenke seg til hva vi skal bruke henne til ? Vent å se oppfølger 😉