Angst og prestasjoner🙄

Prestasjonsangst… joda, det skal ikke stå på det nei…

Da var lastsikringskurset unnagjort, kun øving og kjøretimer igjen. Ja, nå skal jeg også ha lov til å kjøre med campingvogn!

Men gud å jeg gruer meg til kjøretimene! Jeg hater når andre skal vurdere hvor flink/dårlig jeg er på nye ting .  Jeg har aldri i mitt liv kjørt med vanlig tilhenger. Kun campingvogn…. Og jeg har aldri rygget med den… Oh my, åssen skal det gå? Jeg må nok få gubben med ut for å lære meg å rygge før jeg skal ha kjøretimene. I neste uke allerede🙈 Og jeg må jo da kjøre fremmed bil og mindre henger enn vogna. Det blir jo helt feil 😂

Jaja, det blir B96 først, så får jeg kjøre og øve litt i sommer. Så tenker jeg det blir BE til høsten. Men det er jo denne teoriprøven og oppkjøringa jeg må ha da🙈 Jeg har da noen måneder på å forberede meg på , så det burde vel gå på ett vis.

Tvi tvi 

En gang ei sørlandsjente – alltid ei sørlandsjente💖

På dager som dette, ja da skjønner jeg at jeg er ei sørlandsjente. 

Å være oppvokst på sørlandet er fantastisk. Jeg skjønner godt at mange ikke forstår det når dem ikke har opplevd det. Jeg har vært så heldig å tilbringe alle mine sommer’e som barn på hytta ved sjøen. Hytta var faktisk ei ombygd sjøbu. Da gikk vi ut stuedøra og rett ut på brygga. Og rett i sjøen for å bade eller ut i båten. (Båden, som vi sier der) Dette var utsikten fra stuevinduet.

Vi har alltid hatt kort vei til strender, holmer og andre badeplasser. Mye av tiden lå vi i sjøen og duppet. Spilte fotball på plenen, lekte rundt hytta, lå i telt på bryggen, ute å fisket krabber på nettene og fisket om dagen. Noe av det gøyeste var når jeg og  mi søster, og gjerne noen flere venner fra hytteområdet, fikk lov til å ta båten helt inn til byen for å kjøpe is. Da følte vi oss store. 

Nå bor jeg på Jevnaker i Oppland. Der er det ingen sjø i nærheten! Ingen saltvannlukt. Men det er godt og varmt, og sola er sterk. Og vi finner på ting her å

Sitter nå i solveggen, jeg holder på å renne vekk. Sitter å dagdrømner litt om Mandals sommeren. Håper jeg får til en dupp i sjøen neste gang vi reiser hjem.

Men alt i alt, så trives jeg veldig  godt her ❤ Men du vet, en gang en sørlandsjente – alltid en sørlandsjente. 

God søndag og nyt solen hvor enn du befinner deg ❤

Nyskjerrig ?

De aller fleste er på sosiale medier, i større eller mindre grad. Har du lyst til å følge meg flere steder, så legger jeg ut noe linker.

Klikk inn og ta en titt da vel 😊 Følg meg gjerne. Jeg legger ut fra hverdagen og festligheter vi er med på.

Redneckfrues facebook side finner du HER

Snappen :

Og Instagram finner du HER 

Ønsker alle en fin fredag ❤

Litt maling gjør susen 😁

Uken er straks omme og snart er det helg igjen 😊 Sola skinner og hagearbeidet er sånn smått igang.

Men jeg har jo glemt å vise resultatet av badet i campingvogna! Malingen ble jeg jo ferdig med for gooood stund siden….

Og jeg må si meg fornøyd med valg av farge 😊 

 

Nå har jeg lyst til å male mere, men tror ikke gubben er enig🤔 Tror jeg må jobbe litt med å overbevise han 😂

Ha en fin dag ❤

 

Hvor finner mann igjen kondisen ?

Trening til Redneck-Birken? Nei, nå står ikke verden til påske.

Ja, idag fant jeg jaggu meg frem sykkelen! Er vel greit å bevege seg litt, eller? Eller trene til Redneck-Birken? 

Kondisen er ikke på topp, men tenker at noen runder på sykkelen vil hjelpe. Hvis det blir mere enn denne ene turen da😂 (Håper virkelig på å finne igjen kondisen)

Og en ting gikk opp for meg, jeg bruker hjelm når jeg sykler men ikke når jeg rir…🤔 Er sykling mere farlig enn ridning? 

Men det største problemet mitt, og det er flaut, det er at jeg hater å være i skauen alene … Jeg blir så redd av alle lydene som rasler rundt 😂 Jeg aner ikke hva jeg egentlig er redd for, kanskje å treffe på en elg, en orm, fremmede mennesker?  Redd for å tryne skikkelig, og ikke få tak i hjelp? 

1 time i mye oppover og nedover bakke, ikke så fryktelig langt men.  De oppoverbakkene er bøse altså 😖 Høydestigningen var på 194 m, og det er nok oppover for denne gang 😂  Godt å ligge litt på plenen for å slappe av litt etterpå før man skal på jobb. 

Ha en nydelig dag i sola ❤

Så ble pinsen avsluttet med et skikkelig brak i bakken😯

Rart hvor mye man får gjort på en ekstra fridag. Spesielt når det er så fint vær. 

Når store, vanskelige trær skal felles for Svigermor, da er det ekstra godt å ha en kamerat som Geir Tore. Han fikser han. Svigermor ville så gjerne ha ned et par trær på gården. Det største treet var over 100 år gammelt, stod nærme det ene huset, og strømledninger overalt.

Dette er jo en skikkelig familieaktivitet. Det er jo litt spennende med så store krefter som det er i så svære trær.

Vi måtte jo klatre litt i dette treet 😂

Så nå er trærne nede, en del greiner fjernet,  og resten får ligge å tørke litt før vi får ryddet opp. Greit med litt ved til vinteren. 

Ellers så fikk jeg teste Stjerne-jenta idag. Første ridetur helt alene. Så litt tid gikk til å bli litt kjent med ho. Vi fikk en liten løpetur på sletta, capsen fløy av, men jeg turde ikke gå av hesten. Hun liker ikke å stå stille når jeg skal på, så jeg var redd jeg måtte ha gått hjem hvis jeg hadde hoppet av 😂 

Men tilslutt så hoppet jeg av 😂 I fart 😂 Mista litt kontrollen, da jeg mistet den ene stigbøylen. Og jeg er vandt til western sal,  det er ganske så stor forskjell. Jeg har hørt at man kan ikke ri før man har falt av hesten, og jeg var ikke helt klar for det 😂 Sånn kan det gå 😂

En fin pinse er over, og hverdagen kommer snikende.

 

Pinse uten legevakt? Nei da, Kristian måtte leke med ilden han😂

Litt hell i uhell må man ha. En tur på legevakten måtte til på lørdagskvelden.

Blogginnlegget igår var kos og hygge, det kan du lese HER, innlegget idag var hell i uhell.

Mye rart skal man finne på. Mye galskap, og av og til er det et under at det går bra. Denne helgen skjedde det et uhell, men heldigvis ble ingen skadet. En tur på legevakten for sikkerhetsskyld.

En sånn derre røyk(smell)granat hadde funnet veien, og den gikk av litt tidlig. Så Kristian fikk et lite sår på nesen, og noe i øyet. Og når det kommer til øyene, ja da skal det sjekkes!  Vi ble værende en stund på legevakten, sykepleierne måtte google litt for å se om det var noen farlige stoffer i det, noe det ikke var. 

Nå er gubben litt hoven i øyet, men har ser helt fint. Kun litt ømt, og vi fikk med salve som skulle i øyet morgen og kveld. 

Litt action er alltid gøy, så lenge ikke alvorlige skader skjer! 

Hell i uhell kan man si ❤

Pinse og bursdagsfeiring😃

Pinsen leverer været over alle forventninger. Jeg har nå gått over fra å være hvit, til litt rødlig farge. Rød er jo farge det å, så jeg er fornøyd 😂

Denne helgen har vi vært i Finnskogen i 50 års kalas. Solen har skint, vinden har blåst litt, og grunnlaget for sommerfargen er på vei. Eller, det vil si, farger jeg håper skal komme hvert år….

Denne gangen var vi en passe stor gjeng som campet på Spritamaki. Praten går løst og stemningen er god.  Fantastisk 3-retters middag ble servert på lørdagen.  Jeg fikk en runde med “valpen”. Fy søren, det var gøy! Lo hele turen jeg 😂

 

Arly Karlsen & sons er trofaste og møter opp. Dem lager så god stemning, og like hyggelig hver gang vi treffes. Nå er det fatisk bare 2 uker til Arly feirer 40 år på veien. Og gubben og jeg har sammen med Gunn- Berit og Vaino fått æren av å være konferansier 😁

 

 

 

 

En vellykket og fin helg ❤

 

Følg meg gjerne på snap 😁

Og gubben 😁

 

 

Bursdagsglamping og grisebinge😃

Allerede søndag… 4 fridager har flydd avsted, men heldigvis bare 3 arbeidsdager før det er fri igjen 😊 Fri i 5 dager! 

Vogna er klar til å reise, bussene begynner å bli klare, lastebilen har fått påfyll av strøm  og bursdagsglampingen er over for denne gang. Folk er slitne idag. Det merkes😂 Ikke like høy stemning ved frokostbordet idag som igår. 

Vi var nå heldige med været igår. Alt annet enn regn er bra. Litt kaldt, men varme klær var pakket med. 

Dugnad på grisebinge stod på planen denne lørdagen. Og som normalt er det noen få som jobber og resten ser på. Og så har du dem som kommer med meninger,  men ikke hjelper til 😂

 

Krakkene fikk tydeligvis nok, og sa takk for seg 😂

Koselig grillings må til i hyggelig lag. 

Ellers så gikk kvelden til livemusikk, biljard, flipperspill og mye fjas og vas. 

 

Tenker det blir litt grilling når vi kommer hjem idag, jeg hadde visst handlet litt for mye 😂 Bombe 😂

Ha en fin søndag ❤

Drømmeplassen

Igår kveld, litt utpå kvelden, fikk vi parkert vogn og bil. Nærmeste nabo med 3 busser.

Bursdagsfeiringen til Johnny kunne starte. Folk ble kjent, grillen var varm. Og jeg glemte å ta bilder😂 Er det mulig….

Men for en plass de bor på. Hønene løper rundt i hagen, og masse fin pynt.

Jaja, praten gikk lett, karaoke utpå natten og noen satt oppe til det var meget lyst. Stemningen var fin, og mange hyggelige folk hadde tatt turen. Litt kaldt, så glad jeg hadde mye varme klær med. Sommeren er ikke på plass ennå….

Siden jeg glemte å ta bilder igår, så måtte jeg ta noen bilder idag av den fantastiske låven! Fantastisk.

Nå er frokosten unnagjort og solen titter frem ❤