Q&A her er svarene😃

Svar på spørsmålsrunden er klar! 

Det kom inn en del spørsmål og her kommer svarene 😊

Hvordan føler du at privatlivet er før og etter at Norske Rednecks kom på TV? Tja, det jeg vil holde privat kommer ikke på TV. Noe kan være fint å holde for seg selv.  Både for min egen del og min familie og venners del.

Føler du at serien har tatt deg som person til nye høyder? Mere selvsikker, tørre mer osv. ?  Ja absolutt! Jeg har vært ganske mye utenfor min komfor-sone. Jeg er litt redd for å ikke klare ting, og når man da har et kamera rettet mot deg, ja da er det bare å gjøre så godt man kan. Noen ganger går det, andre ikke. Så mere trygg på meg selv har jeg absolutt blitt.

Hvordan er det å være i en så stor sosial omkrets med så mange mennesker?  Det er utrolig gøy å møte så mange mennesker som vi gjør. Men jeg er også glad i litt alene tid. Da er jeg glad vi har vogna med somregel, fordi da kan jeg sette meg inn litt og slappe av.

Hva liker du å gjøre en lørdags kveld? Jeg er veldig glad i å reise på tur med vogna på slep. Om det er treff eller på besøk hos venner , så koser jeg meg. MEN, jeg setter veldig stor pris på en lørdagskveld hjemme med Trym og Kristian, krype opp  i sofaen under pleddet og se en god film. Da jeg bodde i Mandal, da hadde vi ofte spillekvelder med masse snop. Det er utrolig koselig, både brettspill og Nintendo.

Favoritt mat? Det er nok en god, saftig biff med rotgrønnsaker, peppersaus og pomfri. Og krabber ligger nok på lik linje.

Lurer skikkelig på hvorfor Kristian og DOC ikke er noe sammen mer? (I serien hvertfall) Har det skjedd noe vi TV-tittere ikke har fått med oss? De er jo radarparet! De må finne tilbake til hverandre! Dette er et spørsmål som dukker opp ganske ofte. Det er så enkelt som at vennskap forandrer seg, personer forandrer seg og man velger ulike veier i livet.

Hvordan traff du og Kristian hverandre? Vi traff hverandre veldig tilfeldig. Jeg skulle på konserter på Jevnaker, hjelpe litt til og høre mye bra musikk. Og Kristian var styreleder på klubben, så han jobbet. Vi kom i prat, fortsatte å melde hverandre, og Vipps så var jeg mye på Jevnaker.

Har dere planer om barn? Det er igrunnen et veldig personlig spørsmål. Jeg er veldig fornøyd med den familien jeg har nå.

Hvordan klarer dere å feste så mye?
Er det en vanesak? 
Det som blir vist på TV, er jo ikke hele vår hverdag. Vi har tross alt Trym boende hos oss. Så vi er for det meste av sted når han han er hos sin mamma. Vi er jo i Mandal av og til, og vi har en del besøk fra Sørlandet. Så det er ikke festing hver helg. Og jeg tror det hadde vært litt kjedelig å se en rolig lørdagskveld på TV, derfor vises festingen. Og dermed ser det ut som vi fester veldig mye.

Da håper jeg svarene var ok, så ser vi om vi kjører på med en ny runde senere.

Følg meg gjerne på snap.

 

 

 

 

Q&A, hva lurer du egentlig på?

Hei alle lesere! 

Hva tenker dere om en spørsmålsrunde? Noe dere lurer på om meg, mitt liv, Norske rednecks, Norsk  redneckforening, eller noe annet? For lite snapper ,for mange snapper på my story?

Send meg spørsmål så skal jeg svare så godt det lar seg gjøre innenfor rimelighetens grenser😁

PM Meg gjerne på 

www.facebook.com/Redneckfrue   eller på [email protected]

Fyr løs! 

Jeg gleder meg til en helt ny hverdag.

Nå blir det forandring i heimen! En ny hverdag er på vei. Nye rutiner. 

Ja, nå blir det forandring i heimen her. En ny hverdag skal innføres. Fordi nå skal ho mor gå fra skiftarbeid til dagtid! Nå er det siste uken med kveldsjobbing før jeg går over på dagtid. Og jeg skal nyte de siste formiddagene alene hjemme😊

Å jobbe skift er ikke det mest praktiske når man har familie. Spesielt ikke når det går nesten 2 timer i pendling hver dag. Annenhver uke ser jeg Trym på morgenen og Kristian når han laster varer på jobben min.  Svigermor må kjøre på Trym, og han må dit etter skolen. 

Men nå, ja nå kommer hjem klokken 4 hver dag. Trym kan gå hjem etter skolen, og jeg kan kjøre han dit han skal. Middag kan jeg lage hver uke. Jeg håper jeg kan få begynt å trene på sikt igjen. Og jeg håper hodet mitt blir i litt bedre form med faste soverutiner.

Dette blir en helt ny hverdag for oss. Jeg har jobbet skift siden jeg flyttet hit. Og nå kjenner jeg det skal bli godt å slippe å jobbe faste søndager og hverdagskvelder.

Dette blir digg! 

Det er lov å glede seg til Jul nå.. 🎅🤶

Nå går det unna! Høsten er igang, og det tror jeg jaggumeg vinteren også er!

I dag er det 3 måneder til julaften. Ja, jeg er en av dem som gleder seg i mange måneder, nesten hele året faktisk. Og vi våknet opp til 1,8 grad , is på bilruter. 

Tenk deg, kun 3 måner til julaften! Please la oktober og november gå fort.

Jeg gleder meg så mye til å handle julegaver, pynte hjemmet vårt, bake, høre på julemusikk og den gode julestemningen. Ja , jeg må jobbe litt med gubben, men innerst inne tror jeg han liker jul. Og med meg i hus, så må man jo bare kjenne på julegleden 😂 I år håper jeg på å få pyntet litt mere ute, inne tror jeg gubben synes det er nok 😂

Flere som meg her?

Fårikål fest, eller?

Ja, idag våknet vi opp på Lagunen camping i Strömstad  hos Kine og Pål. Vogn på fast plass er igrunnen veldig kjekt å ha i tillegg til kjørevogn ser jeg nå 😊

Vi reiste som sagt på tur igår over grensen. Litt shopping igår, og så shopper vi litt matvarer idag før vi setter snuten mot Jevnaker.

Kjempekoselig å besøke dem, er jo ikke så ofte vi ses. Samtaleemner er aldri vanskelig å finne, og latteren sitter løst. 

Vi tok en liten spasertur til “solsidan” på campingen. Det hadde dem et stort partytelt og fårikål fest. Veldig mange trivelige folk. Og vi ble invitert ned senere igjen hvis vi ville.

Litt mat måtte vi ha, så vi tok taxi til sentrum. Litt mat og en øl ,så tok vi taxi tilbake igjen. Og så ble det fårikål fest igjen. Stemningen var høy, og live musikk på plass. 

Gøy at vi blir tatt imot på fremmede plasser, og gøy å bli invitert på camping ❤

Plutselig forandring i planene 😁

Jeg skulle så gjerne vært i Mandal denne helgen. Av flere grunner. Men det er ikke alltid så lett å få til å klaffe.

En skikkelig høststorm er jo alltid spennende. Og det lille vi fikk hjemme på Jevnaker, det var jo så lite at blomsterpotten på bordet ute ikke veltet en gang.. 

Men i Mandal derimot, der var det skikkelig vær! Fikk sett mange filmsnutter og bilder på Facebook. Det å stå ved piren og sjøsanden i Mandal under en høststorm, det er flott! Da viser naturen sine krefter. Men man skal jo også ha respekt for naturkreftene. De er nok større enn man mange ganger tror.

Foto: Turid Håland. Mandal 21.09.18

Ellers så skulle vi hatt med oss ei lita feiring nå ikveld, men den feiringen får vi ta igjen neste gang. 

Begynner også å bli en liten stund siden vi traff familien min sist, så vi må nok snart ta en tur til Mandal uansett 😊

Denne helgen var vi i tillegg invitert i en bursdag. Men jeg blir så usikker når jeg ikke kjenner et eneste menneske der… Jeg er litt rar sånn sett, jeg må liksom vite at jeg klaffer med noen iallefall. Og i den bursdagen, så aner jeg ikke hvem noen er.

Men vi ville nå ut på tur. Vi fikk et “tilbud” igår vi ikke kunne takke nei til. Vi har barnefri denne helgen, så nå har vi pakket litt klær og satt oss i bilen. Uten vogn! Så nå tenker jeg vi tar turen over grensen, og blir der til i morgen. 

Ha en flott lørdag i dette fine høstværet ❤

Cam på Ingensteds, den beste musikkopplevelsen noen gang!

For en opplevelse!

Igår tok vi turen til Grünerløkka, nærmere bestemt Ingensteds. Vi var klare for å oppleve Cam live. 

Første inntrykket når vi gikk ut av av bilen var jo at her var det skikkelig koselig ! 

Lokalet var skikkelig koselig, og akkurat passelig med folk når det var en intimkonsert.

Oppvarmingen startet og det var gitaristen (Anders Mouridsen) til Cam som stod for den. Han var faktisk super flink, og dansk😉.

Har dere forresten hørt om Cam? Hun er en Amerikansk countryartist. En av hennes mest kjente sanger er “burning house”. Dette er en artist som jeg anbefaler på det sterkeste. Og konserten hun leverte igår, overgikk alle forventinger. Fy søren, denne dama har en helt rå stemme!  Dette var nok en av beste, om ikke det var den beste, konserten jeg har vært på. Fortalte historier og involverte publikum. Dette var så verdt å få med seg, selv om det ble få timer med søvn inatt. 

Finn Cam på Spotify eller YouTube og nyt musikken ❤

 

Endelig Shania Twain, men vi må til Danmark

Vi skal på tur! Hurra meg rundt som jeg gleder meg til å reise med gode venner.

Det vil si: vi tar fly og dem tar båt og bil. Fordi vi skal nemlig til København. Og vi skal på Shania Twain konsert. Ååå som jeg gleder meg! 

Lenge siden jeg har vært i Danmark, og København er en veldig fin by. Vi har funnet et fint hotell og veldig bra reisefølge fra Mandal. 

Gleder meg til å fly, ja jeg digger å fly 😁 Jeg gleder meg til å tusle rundt i gatene, og jeg gleder meg til tivoli!  Men aller mest gleder jeg meg til selve turen. Jeg skal kose meg glugg ❤

Noen flere som skal?

Søndagen er tilbake

Søndagen er nok en gang på plass. En ny uke er snart igang.

Denne søndagen startet meget dårlig! Å våkne klokken 5 en søndag morgen er en ting, men å våkne med migrene fra en annen divisjon, det er noe helt annet. Å føle at hele hodet holder på å eksplodere, er ingen god følelse. Klarte å kave meg opp tilslutt, for å finne medisiner. Akkurat i natt så var jeg veldig glad for at det er mørkt ute. Lys er ikke akkurat behagelig. 

Jeg fikk nå tatt medisin, og sovnet heldigvis. Og da jeg våknet noen få timer senere, ja da var jeg mye bedre. Men blir sliten.

Dagen idag tilbringes på sofaen under et pledd med fyr i ovnen. Serier på TV-en. 

Og gubben laget en vannvittig god middag! Dette er favoritt middagen her i huset. Indrefile’  a’la Kristian❤

Vi skulle nå ha jobbet litt med veden idag også, men ikke mye morro når det regner… 

Ønsker alle en fin søndag ❤

Festen over for denne gang.

For en kveld vi hadde igår!  

Nok en premierefest er over, latteren satt løst hele kvelden. Jeg syns jo det er litt artig å se første episode sammen med en del av gjengen. 

Merker jeg får tatt litt få bilder fortiden, men det er vel et tegn på at man har det så gøy, og ikke har tid til å ta bilder 😂

Det er jo også hyggelig å møte dem som jobber med å lage serien. De har det visst veldig gøy når de sitter og ser på råmaterialet, og klipper. All ære til dem for at de orker å se på alle de timene med fjas, mas, fyll og tull 😂

 I dag fyres det i ovnen og sofaen er inntatt. Nå er det bare å lade opp til jobb. Da er Mayans kjekt å se på 😁

 Spent på hva som kommer i kveldens episode? Jeg har allerede sett den idag.  Branding og overraskelsesbursdag 🙈

 

Følg meg gjerne på snap 😁

 

Du finner meg også på Facebook og Instagram