Hjemmet er voldtatt med “gaffa og strips”

Når du først har blitt dratt inn i et forhold med en “redneck” er det mye du som dame må forvente å oppleve, men ikke alt er på en måte like fint.
Som nevnt i tidligere innlegg traff jeg Kristian, for ca 2 1/2 år siden. Vi flyttet sammen for ca et år siden og da flyttet jeg inn i, noe som tilsynelatende virket som et “ryddig” hjem.;) (er ikke rotete altså)

Men som tiden har gått, har det stadigvekk dukket opp ene og andre sider jeg ikke helt har vært forberedt på. Det viser seg nemlig at han tydeligvis har en form for “fetish” ovenfor gaffa, strips og andre spesielle rariteter.(samlemani)  Ikke det at det er sånn kjempe plagsomt, for jeg mener han er jo bare god. Men når det dukker opp gaffa der toalettrullen skal være, da begynner man jo å lure litt 😉  

Så jeg har noen spørsmål?  Det derre med at det ikke går å lære gamle hunder, stemmer det? Hvordan lære en at “gaffa” ikke fungerer som en dorull?
Hvordan på en fin måte fortelle at “strips” IKKE hører hjemme på et soverom?  Må jeg lage barnetegninger og tegne kart, for at han skal klare å legge tilbake der ting hører hjemme?

 

Gaffa og strips hører jussom hjemme på stuebordet?

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller ved kjøkkenbordet? og helt sikkert på badet!

 

Men det var dette som fikk det til å renne litt over kan du si! NÅ SKVATT JEG!!!

NÅR ER DET JUSSOM NOK MED GAFFA OG STRIPS I HUSET???

 

Ps:  For ordens skyld og moral politiets voktere. Gubbens fetish for gaffa og strips har ingenting med SEX å gjøre. Han bruker dette kun for å fixe (reparere) ting i hjemmet og ute. 

Det er nemlig ingenting som ikke, kan fixes med gaffa og strips 😉

4 kommentarer
  1. Betydningen har ingen ting med voldtekt å gjøre men en forklaring på at det er for mye av det gode, voldtekt som du sikter til er noe helt annet og hun er selvsagt også smertelig klar over at voldtekt ikke skal dysses ned. kan også informere om at dette heller ikke er en fetish, men ett godt forsøk på å skape humor i en ellers dyster hverdag. selvironi, eller satire om du vil er ikke noe som sitter løst hos deg og jeg anbefaler deg å ta deg en tur på latter eller noe lignende. du har virkelig brukt for det.

  2. Er ikke voldtekt når du er med på det
   Men greit å finne ut sex intr til folk før man evt blir sammen med dem

  3. Forferdelig at du “neddysser” voldtekt på denne måten. Dette innlegget handler jo tydelig IKKE om en voldtekt, bare om fetish´er. At du bruker voldtekt i overskriften din bare for å dra lesere er rett og slett helt forkastelig. Om du faktisk har blitt voldtatt er jo det forferdelig tragisk, men det virker ikke sånn, når du bruker ordet på denne måten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg