Hva er egentlig poenget?

Helse Norge i et nøtteskall….?

For et par uker siden reiste jeg til Gjøvik for å ta MR av foten. Veldig kort venteliste, men det er jo et stykke å kjøre. Ca 2 timer t/r.  96,- i bom t/r.

Så da tenkte jeg at jeg må jo registrere reisen på HelseNorge. Da går det inn som beløp på frikortet, og man får litt igjen av reiseutgiftene. Så bra!

Ja, det var det jeg tenkte: Så bra! Jau jau. Når egenandelen på 149,- var trekt av,  149,-  hver vei altså, satt jeg igjen med 68,- . Juhu! Det dekker jo ikke bommen en gang 😂  298,- i egenandel på pasientreisen. Kunne jeg kjørt kollektivt? Overhodet ikke. Skulle jeg tatt krykkene fatt , og kava  meg opp bakkene i  1,5 kilometer, på isføret? Det tar ca 30 min med vanlig gange, på godt føre.

Er jeg kravstor når jeg ønsker noe av utgiftene tilbake? Skulle jeg ventet på time i Ringerike, så måtte jeg fort vente noen måneder…

ATW safari i ørkenen.

Ah,  Gran Canaria har mange fine steder!

Jeg var faktisk ikke klar over hvor variert landskapet var her. Litt kult å få oppleve annet enn bare smågater og strender.

Så idag var vi på sightseeing med ATV , litt utenfor sentrum. Masse kaktuser og grotter i fjellene . I mange av grottene bodde det folk. Klær hang på tørk ute.  Møtte på en del høner.

Vi var rimelig nedstøvet når vi kom tilbake, var jo ekstremt tørt. Håret stod nesten av seg selv, og klærne var helt brune av støv.

En helt toppers dag! Nå litt hvile før vi skal ut å titte litt. Hørte forresten at det er litt snøkaos hjemme, så vi får bare nyte solen mens vi kan 😊

Noe bedre kan det vel ikke bli 👍

Ah, deilig å våkne opp til vakker soloppgang og fine rolige lyder. Fuglene kvitrer.

Reisen tok hele dagen igår, vi kom sent til hotellet. Kom seg litt iorden, og tok turen for å finne seg litt mat.

Ganske så kaldt på kvelden, men digg å våkne opp idag. Det er meldt fint vær, og hvem vet hva vi finner på idag. Sommerklærne er på og frokosten unnagjort 😊

Ønsker dere en fin søndag ❤

Klare for en ferietur, med en gjeng Rednecks.

Fredag kveld, og snart avreise!

Rolig fredagskveld i heimen.  Og en etterlengtet ferie starter i morgen tidlig.

Koffertene og baggene er ferdig pakket, og vi er klare for å bli hentet i morgen tidlig. Håper bare vi har fått med oss alt vi trenger.

Vi ser frem til en toppers ferieuke , men en fin gjeng. Kristian og jeg har aldri vært på en slik tur før, så dette blir spennende.

Hvis vi ikke glemmer det helt bort, så blir det sikkert lagt ut noen snapper 😁

 

God helg ❤

På Gjøvik går det unna 😊

For en service! Og dette er ikke første gangen jeg er her.

Som noen kanskje har fått med seg, så skadet jeg foten min rett før jul. Straks 3 uker siden. Og foten min er fortsatt fryktelig vond…. Jeg tok røntgen samme dagen som jeg skadet meg, men de fant ingen brudd.

Jeg halter rundt, og det blir værre utover dagen. Sko er det værste å gå på, da verker det ennå mere.

Tirsdag ettermiddag sendte legen min henvisning til MR i Gjøvik. Onsdag ringte dem fra Aleris, jeg stod på ringeliste, og de hadde time til meg allerede idag. Snakk om å få time kjapt. Sist jeg var her, MR av hodet og nakke, fikk jeg også time kjapt. Det var jo ikke smerter, så litt lengre tid å vente på time.

De ansatte på Aleris Gjøvik gjør en virkelig god jobb, og skikkelig hyggelige. Så absolutt verdt å ta turen dit hvis du skal til behandling.

Nå er det bare å vente på svar av bildene, og krysse fingrene på at foten min blir fort bra.

Ha en fin torsdag 🤠

Takk for besøket, kom snart igjen..

Første helgen i januar startet bra.

1. Helgen i januar er straks over. Jeg ligger på sofaen og kjeder livet av meg! Ski på TV… helg etter helg… dagen lang… det eneste negative med vinteren, tenker jeg.

Denne helgen har vi hatt besøk fra Sørlandet. Kim Arly og Janne tok turen på fredagen. De hadde med sønnen sin og en fin liten hund. Og jeg må nok innrømme at det var litt koselig å ha en hund i fanget igjen.  Koste oss med pizza og masse prat.

De reiste lørdag formiddag, overlappet med Arly.   Så Arly var her fra lørdag til søndag.  Denne dagen gikk i ett, så vi fant ut at take away var helt innafor.

Nå er det stille, huset er ryddet, klær er vasket, og roen har senket seg.

Ha en fin søndag ❤

 

Sorg for meg, stor glede for Kristian.

Ja, dette er litt trist altså…

Dagen da julepynten blir ryddet bort, har nå kommet. Nå er alle de fine fargene borte vekk, og vi er tilbake til nøytrale farger. 11 måneder til det skal frem igjen.

Gubben ble veldig fornøyd når han kom hjem fra jobb, og alle nisser var borte vekk. Huset lukter rent,  etter at vaskefillen fikk seg en svingom 😊 Heldigvis har vi fortsatt lysene ute. De må lyse noen dager til❤

I morgen er det jobb igjen. Blir spennende å se om beinet mitt fungerer som det skal over så mange timer.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld 💙

 

Ønsker dere et riktig godt nytt år ❤

Godt nyttår! 

2019 er igang, og alle er spente på hva året vil bringe. Håp og ønsker har jeg massevis av.  Planer har allerede blitt lagt, så jeg satser på at dette blir et flott år. Vårt hovedmål er nok å få tatt jegerprøven så vi kan være med å jakte. Så fullt utstyr lå under juletreet til alle 3 😊

Nå må bare foten min bli bra, fordi vi er straks klare for en ukes ferie i varmere strøk.

Tusen takk til alle som fulgte meg i 2018, og håper dere fortsetter sammen med meg i 2019.

Ønsker dere alt godt, og la 2019 bli det beste året hittil ! ❤