Høyt de svever

Dette var rått!

Det blir litt spam fra festivalen, men det er bare fordi vi har det så sabla gøy at jeg vil dele mine opplevelser med alle dere som leser bloggen.

Vi var på Andre’ Villa show. Fy søren for noen gale folk! Vi var så heldige å treffe på han i god til før showet og fikk knipset noen bilder sammen.

Andre’ og 3 andre holdt et forrykende show! Triksing 12 meter over  bakken.  Jeg tror Kristian, Daniel og Tom Arne ble som små guttunger en liten stund. Gubben ble til og med spint full av søle.







Dette var et friskt pust i festivalen.

 

Mens vi venter..

Ja, da sitter vi her igjen og venter på å reise hjem. Da går klokka sent! Men vi har jo ferie så null stress. Men skal bli godt å komme hjem, og så kommer jo Trym hjem 😊

Som sikkert en del har fått med seg, så har store deler av denne uken gått til å oppleve Seljord countryfestival 2017.
 

Årets høydepunkt var jo selvsagt Brad Paisley. Men jeg har ingen bilder fra den konserten siden jeg var smart og lot noen passe på mobilen, og ikke rakk å få den igjen før konserten startet…. Men for all del, det var så studd med folk at bildene hadde ikke blitt bra, da vi stod litt langt bak. Minnene er uansett på plass! 

Det å skulle spille etter Mr.Paisley  kan ikke være lett… Men der leverte Byting. De holdt på publikum og et yrende folkeliv fortsatte.

Å reise på tur med bare mannfolk, er ikke bare bare. Det går mye i bilprat og typisk mannfolk prat. Så jeg gikk og klaga på at jeg skulle hatt noen jenter i leiren. 

Lite visste jeg at Kristian og Daniel hadde avtalt med Eva at hun og Torunn ( med sjåfør) skulle komme på overraskelses tur på fredagen! Det gjorde jo kvelden perfekt!

Btw, det kommer mere fra festivalen 😉

 

Menn og festival-akrobatikk

Fredagen er allerede kommet! Idag er den beste konsert-dagen. 

I går hadde vi regn, regn og atter regn…gjørmete og kaldt. Da er det godt vi kan sette oss eller stå under tak. 

Og idag, ja idag lysner det opp! Dette er hva jeg ser ut av vinduet når jeg våkner:

Da skal jeg ikke klage.

Selv om det var møkka-vær, så får vi oss alltid en god latter: 





 Når skal Kristian skjønne at han ikke er skapt for akrobatikk? Men man får det ikke mer gøy enn man lager selv.

 

Nå er det på tide å stå opp, så vi får kommet oss en tur på butikken, og få ladet opp til kveldens konserter!
 

Brom brom

Brom brom, neste stopp er Seljord!

Denne festivalen har jeg ventet på helt siden det ble offentlig at Brad Paisley skal stå på scenen på fredag.


 

Selvsagt mange andre artister som er verdt å få med seg. Så det skal ikke stå på mangel av god musikk i 4 dager.

Det er meldt litt dårlig vær, men det har vi overlevd før. Vi dør vel ikke av litt regn 😉 Men for all del, jeg krysser fingrene for at det er meldt feil og at vi ender opp med strålende sol. 

Vi er i år, som de 2 andre årene jeg har vært med, flere som reiser ilag. Hyggelige “naboer” på campen og trivelig reisefølge, er gull verdt.

Så nå er vogna pakket og klar, og hektet på bilen.  Og vi ser fram til mange dager på festival 🤠

Vi ses 🤠

 

Ferien er i gang!

Ferien er i gang og vi er ute på campingtur, på campingplass faktisk.

Turen gikk til Dokka camping for helgen. Snakk om stor og fin plass. 

Her har vi grillet, vært på konserter og møtt mange hyggelige folk. Sola har varmet og myggen har vært til på nytt! 

På vår ferden rundt på campingen, så fant vi en ølbenk. Den måtte jo testes ut. Der ble det ikke bare servert øl, men også noen digge vårruller. Hyggelige eiere og naboer, så tiden gikk fort når vi ble sittende der.

 

Daniel trengte en dusj, men valgte elva istedenfor. Jeg duppet tuppen av storetåa i vannet, det var nok for min del! Iskaldt! 

3 uker ferie har startet. Startet veldig bra, og jeg gleder meg til resten! 

 

Jeg feilet…

Ja, jeg feilet…

Jeg feilet i neste forsøk på å være “husmor”. 

Vi bestemte oss for å ha nye gardiner i vogna. De var så lyse de vi hadde og da våkner jeg så altfor tidlig.

Jeg gikk inn med godt mot og bestemte meg for å sy gardinene selv. Og for å si det sånn, så har jeg nå pakket bort symaskinen på ubestemt tid! Opp i kottet med den.

Mye frustrasjon og irritasjon oppsto. Mange timer ble brukt. Trådene har klusset seg og nåla har knekt. Kristian har måtte hjelpe med maskinen og jeg har ringt mamma og pappa for hjelp.

Men vet du hva? Gardinene ble til slutt fedige! Ikke verdens best utførte jobb, men jeg fullførte ☺

 

Forandring fryder

Nå er vi på gang med nytt prosjekt! Forandring fryder har jeg hørt.

Mens  resten av “gjengen” har kost seg på Fluberg på villsvinfestival, bading, hygge og ramp, så valgte vi å tilbringe helgen hjemme til å bli friske og gjøre litt ting som har blitt satt på vent.

Når formen begynte å komme seg, da var det bare å komme seg avsted for å kjøpe maling. Denne gangen er det campingvogna som får gjennomgå! I første omgang er det utsiden som fikk ny farge. Så nå er den ferdig malt, men mangler litt “pynt” . Den må jo stå i stil til sheriff bilen. Ferdig resultat kommer når den er helt ferdig 😉

Og noe av det beste med sommeren: 

10 kg jordbær ble til digg syltetøy. Må nok ha 10 kg til 😎

Nå er det bare å gjøre seg klar for 4 dager til på jobb. Og ut på tur til helgen! 3 uker ferie starter på fredag 😎 

Bare å glede seg liksom😁

 

 

Familie til unnsetting

Da er vi allerede kommer til torsdagen i denne uken. Og disse dagene har gått til å ligge strak ut… og er det noe jeg hater, så er det å ikke kunne gjøre noe. Dette blir en skikkelig “synd på seg selv” blogg 😉


Kjent stil denne uken..

Både jeg og Kristian er syke, den ene ikke noe bedre enn den andre. Dagene går til hosting, nysing, feber, hodeverk, du ser tegningen. Legevakten har blitt besøkt et par ganger. Heldigvis har vi blitt tatt vare på av min søster og barn. 

Så mye jeg skulle fått gjort etter å ha vært på ferie en uke. Men neida, det får vente. Vogna står urørt etter festival, klesvasken hoper seg opp, plenen gror, og jeg skulle veldig gjerne vært på jobb. Vi har til og med fått hjelp til å handle og Trym har blitt sysselsatt. Mat har blitt laget, kidsa har vært rolige og jeg fikk hjelp til hus-stellet


 

Det “positive” er at det er drittvær ute, så der går jeg ikke glipp av noe.

Hele sesong 2 av Norske  Rednecks er sett, mens halsen har blitt nedkjølt av is. Som faktisk ikke smaker noe når smaks-sansen er borte for øyeblikket.

Men men, sånn skjer. Formen min og Kristians form er stigende og jeg ser et lys i tunellen. Nå er Trym på gang i samme tralten, så vi er visst ikke ferdige på en stund. Så da er det bare å vente til “styggen” slipper taket og hverdagen kan  komme tilbake til normalen 😊 

Ha en fin dag.

 

Har du sett?

Da var vi igang!

Vil du se oss på tv? Førpremiere på sesong 2 av Norske Rednecks ligger ute på Dplay nå! 


 

Fare for å få seg en god latter og kanskje (ja,faktisk) felle en tåre.

Have fun!

Vi ses til neste år!

Vinstra countryfestival 2017 er over, men vi har ennå ikke kommet oss avsted…

Det som er, er jo at jeg nekter å kjøre med vogn og Kristian sliter litt med å få promillen ut av kroppen… Jeg kunne selvsagt ryddet og vasket vognen mens vi venter på å reise, men neida, jeg ligger med feber og vond hoste og kropp. Jeg sier bare takk og lov for at det ikke kom tidligere i festivalen.

Vi kommer sent hjem idag ( 3 timers kjøretur ) og jeg prøver bare å benytte sjansen med å  slappe av slik at jeg er klar for jobb i mårra. 


 

Ellers fikk vi med oss noen konserter i går også. Vi trosset regnværet og kledde oss for været. Ja jeg gikk til og med med ullgenser igår…Hurra for norsk sommer 😂

A.J Hobbs

American Young

På første rad

Vi ses til neste år!