Ikke lenge til ting skjer på skikkelig alvor 😁

Nå går vi virkelig en spennende tid i møte! Mye på gang nå.

Denne helgen (lørdagen) tok vi turen inn til storbyen igjen. Jeg fikk æren av å kjøre , hurra! Uff ja, jeg liker virkelig ikke å kjøre i Oslo.

Turen gikk hjem til Steinar og Monika. Selvsagt var Arly også der. Han er jo en stor del av prosjektet som Kristian holder på med nå. Jeg henger bare på slep 😂

Veldig koselig å bli invitert hjem til dem. God mat og dessert i hyggelig lag.

Vi gleder oss til fortsettelsen nå! Og dette går fort fremover.

Powh, så er det skikkelig action 😁

Stopp tiden litt!

Hvor blir tiden egentlig av?

3 år har gått. Jeg aner ikke hvor tiden har blitt av igrunnen.

Den 14.mars for 3 år siden, da satte jeg på GPS-en i bilen, måtte jo finne veien til ny jobb! Jeg gruet meg noe sinnsykt til å starte i ny jobb, jeg hadde jo tross alt jobbet over 8 år på den forrige. Og da tenkte jeg at det er den jobben jeg kan, og ikke den nye jobben.

Men noe må jeg ha gjort riktig siden jeg fortsatt er der. Og jeg trives veldig godt.

Og nå er det faktisk blitt 3 år og noen dager siden jeg pakket bilen med de viktigste tingene, og flyttet til Jevnaker. Inn til Kristian og Trym.

3 herlige år er unnagjort, og jeg er klar for mange flere ❤

En etterlengtet helg er over

Helledussen for en helg! Men man blir litt sliten selv om man har det gøy 😁

 

Denne helgen har gått fryktelig fort. Den har bestått av besøk av nieser, leking i snøen, pølsegrilling,  migrene, måking av snø og masse kos og hygge.

Mine 2 nieser fra Mandal kom på fredag, jeg og Trym hentet dem i Tyristrand etter jobb. Vi kom hjem ganske sent, så det var mest avslapping. Litt god mat og masse å prate om.

Lørdagen kom, god frokost ble spist og så kom niesa vår som bor her på Jevnaker på besøk.  En god del timer ble brukt ute i snøen. Aking, snøballkasting og masse meg. Ikke et plagg var tørt når vi kom inn.

En blir litt sliten av mye morro, så jentene , og etterhvert Trym, fant plassen under dyna. Det var jo bare ettermiddag, så Netflix og godis var tingen. Da ble det stille i huset gitt!

En veldig fin dag ble avsluttet med taco, alle mot 1 , brus, snop og ostepopp.

Søndagen kom, og helgen gikk så altfor fort.. Thea skulle kjøres hjem og Åse og Sofie skulle leveres i Hokksund. Det var min søster og de skulle hjem til Mandal igjen.

Men for all del, vi rakk mye idag også. Det kom jo tross alt rimelig mye snø i natt og på dagen idag.

Nå er det snart natta her i huset, en ny uke står for tur.

Ha en fortsatt fin søndag

Endelig litt action

Hva har egentlig skjedd i det siste?

 

De siste ukene har det skjedd fryktelig lite. Når man går hjemme hele dagen, så skjer det veldig lite.

Noe som har skjedd, det er at vi hadde besøk fra Mandal forrige helg. Veldig koselig og rolig helg ❤

Nå på fredag stod det plutselig en familie på døra her. Ei venninne og familien var på vei fra Mandal til Vega, og ville overraske meg. Gjett om de klarte det.  De fikk spist litt lunsj før de satte seg i bilen videre.

Vi hadde barnefri denne helgen, så vi pakket kofferten og reiste til Rena. Der bor Daniel og Hilde, og denne helgen var det mart’n i Elverum. Det er jo alltid gøy å kikke i boder med håndarbeid og andre ting. Været var passe fint, litt kaldt.

Da vi kom tilbake, var det bare å kle seg godt og få fyr i “bålpannen” . En koselig kveld ble tilbrakt ute med noe godt i glasset og hyggelig selskap.

Nå har vi fyrt opp i ovnen,  krypt under teppet og lader opp til jobb. Oh yes, i morgen er det tilbake på jobb. Nesten 5 uker hjemme, så det skal nok bli litt godt å komme tilbake. Jeg skulle bare ønske foten var mye bedre. Er fortsatt vondt, og jeg halter rundt. Men men, nå må det bare trenes opp.

Ha en fortsatt fin søndag ❤