Krabber = lykke hvilken som helst dag i uken.

Tenk deg en helt vanlig tirsdag. Du har vært på jobb og kommet hjem etter en lang dag.

Du slapper litt av før du får besøk. Gjestene har med krabber! Kan du tenke deg noe hyggeligere? Selvfølgelig hyggelig at de kom på besøk 😂 

Så kveldsmaten idag ble loff, krabber og majones. Og det var ikke noe å klage på innholdet i dem. Det var jo fast som en file’ og masse rogn. Eeeelsker krabber ❤

Tusen millioner takk, Mette og Morten ❤ you made my day 😁 

Ønsker alle en fortsatt fin kveld ❤

Vi har bestemt oss, nå skal vi også bli jegere.

Nok en vellykket helg er over. En lett blanding av aktiviteter.

Lørdagen for min del startet klokken 05.15. Da var det på tide å komme seg opp, og av sted på jobb. Greit å tjene litt ekstra penger nå før jul.

Kristian tok turen til Nes i Ådalen for å være med på elgjakt mens jeg var på jobb. Etter jobb så var det bare å hive seg i bilen, hente tingene hjemme, og fortsette til dem. Vi fikk campe på hytten til Per Arne og Gro, og de hadde en fin liten hytte i hagen som vi koste oss i. 

Søndag morgen fikk jeg å være med på jakt. Ganske så kaldt, men det gikk bra. 

Det ble ingen elg, men jeg fikk tatt en del fine bilder. Så her kommer noen av dem. 

Nå har vi vel bestemt oss for at dette er noe vi vil være med på flere ganger. Så til våren tenker jeg vi får ta jegerprøven og skyteprøve. Spare litt penger til utstyr, og jakte til høsten 😁

Det er jo så godt å komme seg ut litt 😁 Masse frisk luft. Og så sover man jo så godt til natten igjen.

Ha en fin søndagskveld ❤

BlackFriday! last eller lempe?

Hva skjer med dette hysteriet om Black friday?

Det er da ingen som tvinger deg til å handle ting du ikke trenger bare fordi det er salg.  Selvfølgelig kan man gjøre noen sabla gode kupp hvis julegavene du hadde tenkt å kjøpe er på tilbud.  Så jeg forstår ikke hvorfor folk er sure fordi noen velger å stå i kø for å handle det dem ønsker.

Jeg har kun kjøpt ting som jeg må kjøpe til vanlig uansett, bare til en billigere pris. Kjøper et par ekstra, så slipper jeg å kjøpe det de neste månedene. 

Så idag har jeg handlet 12 poser med spylervæske, 2 håndsåpe og 2 tannkrem.

Så enkelt kan det gjøres 😁

Ha en fin kveld ❤

En uke ferie med et kamerateam i hælene. Er det ferie tro?

Oioioi! Nå skjer det saker og ting! Nå gleder jeg meg til januar gitt 😁

(Bilde fra min siste tur til Syden, en del år siden.)

Oh yes! Vi skal på tur! 

I januar reiser gubben, noen til og meg til Syden. En sånn ferie har ikke vi ennå ikke hatt sammen, så det blir spennende og super koselig/gøy. Den eneste “ulempen” er at vi må ha et kamera eller 2 på slep 😂

Så dere skjønner sikkert hvorfor man ikke kan si mer.  🤔 Jeg har bare ordnet meg fri😁 Og jeg er klar for sol og varme. Ja, jeg elsker vinteren,men en uke i syden sier jeg selvsagt ikke nei til.

Snart helg 😁 Eller ikke… Helgen min starter ikke før lørdag ettermiddag. Det er jo tross alt Black weekend 😁

 

Fordelen med ei glemsk søster😁

Av og til kan det være litt kjekt at folk litt tustete😂

Som jeg skrev igår, så var min søster og barna hennes på besøk denne helgen. Og da vi var på butikken på lørdagen, så var hun så smart og handlet farse-deig på tilbud. 5 kg. Så smart var ikke jeg, og det fikk jeg høre av gubben 😂

Søndagen kom, og de reiste. Kristian går i kjøleskapet for å finne seg noe mat. Da hører jeg en litt fornøyd mann si: Marit glemte farsen 😁

Så resultatet ble mange gode farsekaker og kjøttpudding på oss, og ingen kjøttkaker på dem i Mandal.

Så konklusjonen må jo være at glemskhet og tusten søster kan av og til være en fordel 😊

De beste helgene kommer med besøk fra Mandal.

Huset er unormalt stille nå. Kun veden som knitrer i ovnen, og tv-en som står og summer.

Denne helgen har vi nok en gang hatt besøk fra Mandal. Mi søster og hennes barn. De kom allerede før jeg rakk hjem fra jobb fredag ettermiddag, og de hadde “gjemt” mange julebrus til meg i senga vår.  Vi fikk noen timer sammen med Trym før vi kjørte han av sted, vi måtte jo ha litt pizza mens han var hjemme 😊

Lørdag morgen plukket vi opp Thea, den ene niesen vår her på Jevnaker, før vi tok turen til #Glassverket. Det er jo så fint der nå før jul. Koste oss masse der, før vi kjørte videre til #klinkenberg. Det var det #julemarked.

Etterhvert gikk turen hjem, litt pizzarester ble spist før vi tok fatt på veden vi hadde fått tilkjørt. Kidsa fant nabobarna, så da så vi ikke noe til dem på en stund.  Det tar på å være på besøk hos tante, så litt sofasliting må til : 

Etter at Thea var kjørt hjem, da var det taco tid etterfulgt av snop, chips, brus og finalen av #skalvidanse.

Gubben hadde “kjøkken-date” med Gard på lørdagen. På menyen stod rakfisk… jau jau, smak og behag 😂 Det rareste var igrunnen at 3 av kidsa syns det var godt. 

bilder lånt av Gard.

Det har vært en veldig fin helg, og nå gleder jeg meg masse til neste gang jeg treffer dem igjen. Fordi, da er det nemlig jul! 

Ha en fin søndag ❤

Besøk, håndverk, gjenbruk og hygge

​Nå har det vært stille fra meg en liten stund. Ukedagene flyr avsted, og nå i helgen har vi besøk.

Mine foreldre tok turen hit fra Mandal på fredagen og reiser igjen i morgen. En sofa og et par stoler hadde de med seg på hengeren. Så den gamle sofaen ble brent, og “nye” møbler kom på plass. Nytt for oss, brukt for andre. #gjenbruk er bra .

Lørdagen tok vi turen til #Glassverket. Det er jo ekstra koselig nå som dem har pyntet til jul. Utrolig mye fint der. God stemning. Vi manglet bare litt sol og frost istedet for regnværet vi har nå. 

Mamma som har strikket kofte, lue og skjerf til meg 😁

En liten kafe’ tur må også til. På #HadelandGlassverk selger dem utrolig gode bakverk. Jeg tror ikke jeg er innom der uten å spise #skolebolle (eller #shillings som vi sier i Mandal ) der , eller tar med meg hjem. 

Å få besøk fra Mandal nå før jul, er ekstra kjekt. Fordi da kommer det julebrus fra Sørlandet i hus! Så denne helgen har jeg kost meg med #Sørlandsjulebrus og #CBjulebrus. Det er digg det! 

#Julesokker fikk jeg også som mamma hadde strikket til meg 😁

Ha en fin søndag i ruskeværet❤

 

Hvor ble helgen av?

Søndag kveld er allerede på plass. Hvor ble det av helgen egentlig? 

Denne helgen har vi vært hjemme og slappet av. Jeg fikk nå brent en del søppel og skrot.  Det er jo godt å være hjemme uten planer innimellom.  

De eneste planene jeg hadde i helgen, det var at jeg skulle jobbe overtid idag. Kjekt med litt ekstra penger før jul. Vi fikk forresten handlet litt julegaver på nett igår 😊

Så kort oppsummering av helgen : pizza, filmer, serier, bålbrenning, jobb og sofasliting . Ganske så digg helg.

Nå har jeg slengt beina i sofaen, pleddet over og tent lys rundt forbi. Oppladning til ny uke på jobb.

Ha en fin søndagskveld ❤