Overraskelses bursdag m/branding😃

Hvor ble denne helgen av? Det er jo allerede søndag! 

Denne helgen ble satt av til besøk av mine foreldre og ei venninne, samt konsert på Glassheim med Arly Karlsen & sons + Hawk. I den anledning fikk jeg bytte litt arbeidstid så jeg slapp å jobbe fredag kveld.  

Så etter jobb satt jeg meg i bilen for å reise hjem. Bare innom butikken en tur. Jeg gledet meg til en stille og rolig fredagskveld hjemme sammen med Mandals-besøket.

Jeg kjører i god tro hjem, men når jeg ser bakken inn til huset, da skjønte jeg at noe var i gjære. Der var det noen ekstra biler og en buss. Jaja, koselig med litt ekstra besøk 😊 Kristian og Morten møter meg ved bilen, prater litt og tuster inn mot huset. Og hva venter meg der? Åjoda, det var overraskelsesbursdag for meg! Til og med niesene mine hadde fått være med. Snakk om å bli tatt på senga! Snakk om å ha en god mann, fin familie og gode venner! 

Bålpannen, stoler og bord var rigget til. Og resten av ettermiddagen og kvelden ble tilbringt i innkjørselen vår. Kidsa ble etter en stund sendt avgårde med sine besteforeldre, og festen kunne starte for alvor. Vi hadde til og med live musikk. Jeg tror jaggu meg alle og enhver koste seg.

Lørdagen fikk vi slappe av en god del timer. En liten hvil på ettermiddagen for å stoppe migrene  som snek seg innpå. 

Bursdagsgaven fra Kristian, den var ganske så original 😉

Branding 🙊🤪

Konsert skulle vi på, og der dansa vi stort sett hele kvelden, og jeg ble tatt opp på scenen for å få gave. Hodebunnsmassasje apparat 😊

Jeg legger ved et lite bildedryss fra helgen.

Ikke alltid like gøy på søndagen når de skal reise hjem.

Stas å få låne onkel sin hatt.

 

Til slutt vil jeg bare takke alle som gjorde helgen og bursdagen min perfekt!  De som kjenner meg godt, vet at jeg ikke liker å feire bursdagen min. Men for en helg! 

 

Hvem er sjefen tro😂

Ja, nå er vi på biltur. Hvordan vi skulle få denne helgen til å gå opp, det var ikke lett.

3 bursdag på 1 helg , 2 i sør og 1 i vest. Det går jo bare ikke ann å få med seg alt da…. 

1 ting jeg lovet mine nieser når jeg flyttet, det var at jeg lovet å komme hjem til dems bursdager. Og det akter jeg å holde😊 Bursdagen til Sofie er ikke før i slutten av måneden, men da jobber jeg fredag kveld, så det går ikke…

Av og til man man inngå et kompromiss. Kristian ble med sørover hvis jeg kunne slippe han av på Birkeland. Kim Arly feirer også bursdag, og de var villige til å kjøre han til Mandal i morgen. 

Så denne helgen måtte vi desverre skippe turen til vestlandet  for å feire Kjell Vegard…

Så da endte det opp med 1 bursdag for meg, og 2 for Kristian.  Vi er igrunnen ganske gode til å inngå kompromisser ❤ Jeg tror både Trym, Kristian og jeg kom greit ut av det 😊

Og sånn gikk våre utdrikningslag😂

Fredag og straks helg! Noen som så gårsdagens episode av Norske Rednecks? Da viste dem fra gubbens og mitt udrikningslag.

I den anledning så tenkte jeg å fortelle litt og vise litt bilder fra mitt.

Turen gikk til Mandal en fredag ettermiddag i fjor. En stopp innom mi søster og familien på pizza, før turen gikk videre til Eva. Der benka vi oss i sofaen med snop og skrekkfilm, mens vi ladet opp til morgendagen. Jeg var jo litt spent  på hva venninnene mine hadde funnet på 😊

Lørdagen kom og et av dagens antrekk kom på. Veldig fint 😂  Vi kjørte av sted for å møte resten av gjengen. Til og med mine nieser fikk være med til å begynne med. Ikke ofte 7 og 9 åring får være med i utdrikningslag. Pistolskyting var første aktivitet, før vi reiste til mine foreldre som hadde stelt istand frokost til alle. Skikkelig koselig 😊

Så startet resten av morrohetene! Turen gikk videre til Grimstad.  Øksekasting, pil og bue, okseridning, fyllefotball, narko-trillebårløp, støvlekasting og sumobryting var noen av aktivitenene. En aldri så liten dupp i ei tønne med kaldt vann måtte også til 😂 

For et opplegg 😁 Jeg skrev et innlegg rett etter denne dagen. Det kan du lese HER 

Resten av dagen gikk til ridetur, mere skyting, øksekasting og diverse. Bare kos på Vrå ( barndomshjemmet  til ei venninne😁 Kvelden ble avsluttet hos Eva i steinhuset hennes 😊 

En helt perfekt dag ❤

 

Up Up and away😂

Noe jeg har hatt lyst til lenge, men aldri fått muligheten til, det var å få kjøre helikopter! Eller sitte på i helikopteret kankje. 

Men det fikk jeg muligheten til i helgen😊 Det var iallefall ikke skummelt, bare fint å kunne se landskapet ovenfra. 

Legger ut noen bilder fra turen, og hvis du vil se litt film så legger jeg den ut på facebook siden min. Den finner du HER .

 

 

 

Ha en fortsatt fin søndag ❤

Vi tok IKKE sjansen🙄

Nok en helg nærmer seg slutten… Helgene går så altfor fort. 

Sitter nå i senga på hotellet, og venter på at vi er klare til hjemreise. Heldigvis har vi kun 2-3 timer hjem, det går fort. Hjem fra en fin helg på Skarslia og VatsVegas! 

Igår var det skikkelig bra steming fra morgen til kveld. NM i beerpong gikk av stabelen, og Team Mette (Mette og Morten) ble slått ut i finalen. En verdig sølvplass.

Mange ble med på “Ta sjansen”, vi valgte å være tilskuere. Mange kreative farkomster, og det gikk ikke like bra for alle. Men det er viktig å fullføre! 

Arly Karlsen & Sons sammen med Hawk gjorde et forsøk 

Dagen gikk fort i hyggelig selskap, men helgen var ikke over ennå.

Kvelden kom, middag spist før vi tok en liten hvil på rommet. Viktig å lade opp før Lumberjack Rebels og Arly Karlsen & Sons , sammen med Hawk skulle spille. 

For et liv når musikken satte igang! Rockefoten begynte å bevege seg hos de fleste, mens latter og sang gikk lett. 

Men vi skulle få oppleve en ting til. Helikoptertur ! Oh yes, bilder kommer nok senere idag 😁

VatsVegas! Hva er det, tenker du kanskje?

VatsVegas! Hva er det, tenker du kanskje? Eller kanskje vi treffer deg der?

VatsVegas er et arrangemang som finner sted i Hallingdalen. Her blir det musikk, NM i beerpong og “Ta Sjansen”. Jeg har aldri vært på det før, så jeg gleder meg som en unge. 

Arly Karlsen & Sons skal blandt annet holde konsert. Og det er jo like koselig hver gang vi treffer dem. De lager liv! 😊 

…8Måndag, Lumberjack Rebels, Loveshack og Retro står også på scenen i løpet av helgen. Så dette blir morro 😊 

Hovedscene med musikk, pianobar og beachbar med DJ og utekonsert. Du kan til og med ta deg en runde i helikopter. Dette kan jo ikke bli annet enn masse morro 😁

Ses vi?

Fredag formiddag/tidlig ettermiddag setter vi oss i bilen, og styrer snuten mot Hallingdalen for en helg fylt med latter og hygge.

 

Det kan hende jeg husker å snappe litt 🤠

 

På tide å kle av seg☺

Hva skjer’a folkens? Nå har det vært litt stille fra min kant, men nå håper jeg at jeg er igang igjen.

Den siste uken har det vært en del sykdom i hus, jobbehelg, litt ekstra jobbing og sysling i hjem og garasje. Våren er jo tross alt på vei 😊 Sakte men sikkert, smelter snøen bort, og vi kan glede oss til varmere tider ❤ Mindre klær og litt mer farge på kroppen.

Idag våknet jeg til fuglekvitter, det er en god følelse å våkne til. Solen skinner, og jeg har lyst til å pakke bort varme klær, og finne frem vårklær. Og enda bedre: sommerklær! Men det er jo fortidlig når det fortsatt er frost på nettene og masse snø. Men vi går en fin tid i møte ❤ 

Nå er det kun 3 uker til vårsleppen med redneckforeningen,  og da skulle vi gjerne hatt vognen frem. Det blir spennende å se om snøen smelter bort til da, eller om vi må ha frem traktoren for å måke bort den store brøytekanten. Spennende å se om vi i det hele tatt får den frem tidsnok 😂 Men jeg har troen😁 

Siste arbeidsdag står for tur denne uken, og jeg gleder meg til helgen. Da er vi ute på farten igjen, da står VatsVegas for tur. Noen som skal ?  

Ellers ønsker jeg alle en fin dag i solen ❤

 

 

Syke folk og noen Samaritanere midt i uken

Hvor har denne onsdagen blitt av?  

Omgangsjuka, forkjølese og hodepine er ihus. Litt blanding av alt fordelt på alle 3. Uheldigvis trakk Trym det korteste strået, så han fikk mest…

Skal det være en fordel med spysjuka, så må det være at gulvtepper, gulv, trapp, skisko og ytterklær  får seg en vask. Uhell skjer, og vaskemaskinen har gått for fullt igår og idag.

Viktig med vitaminer 😉

Så idag har sofaen blitt slitt, og vi håper på en bedre dag i morgen.

Det som har vært skikkelig positivt idag, det er at vi fikk besøk helt fra Dokka. Nemlig for å hjelpe Kristian med å flytte en dynamo fra den ene mondeoen til den andre. Dette var noe han skulle gjort selv, for han MÅ jo ha bilen på jobb. Men når formen blir dårlig helt uanmeldt, da er det ikke lett å få det gjort… Så tusen takk for hjelpen “Billy Bubba” og resten av pitcrewet 😊

Jeg tror det er første gang vi er hjemme fra skole og jobb alle 3.

Og helt ærlig, vet dere hva det værste er? Det er å være hjemme med 2 av motsatt kjønn som er syke 😉

Å swish så var påske over…

Siste fridag, den har blitt brukt til fornuftige ting faktisk. Solen skinner og varmer. Snøen smelter sakte men sikkert.

Nå som påsken er over, er jeg klar for vår. Men med tanke på all snøen vi fortsatt har, så er det nok en stund til blomstene kan poppe opp i hagen. Det er nok noen uker, måned eller mer før terassen kan brukes. Men vi laget jo en sittegruppe med bålplass for ikke så lenge siden. Da vi koste oss i hagen hele dagen. Det kan du lese om HER .

Vårfølelsen er uansett på plass. Og nå som snøen er stein hard, kunne jeg endelig gå på snøen, og dynene kunne luftes.

Bilen min fikk litt rengjøring innvendig, og startet så vidt å rydde litt i garasjen.

Og sola den skal utnyttes! Vi fant like godt frem noe grillmat, og da kom sommerfølelsen  når vi spiste 😂

Klesvasken er tatt, og maten er ryddet bort. TV tiden kan nå starte med maraton med Modern Family 😁

Ha en fin ettermiddag/kveld ❤

 

Følg meg gjerne på snap 😁

Og min facebook side . Den finner du HER 

 

Sol, påske og gøy de 3 rette stikkordene😎🐣

Påskefregnene er på plass. Tiltross for å ikke vært på fjellet, så var ansiktet ganske stivt igår og fregnene fant veien frem.

Hele påskeaftenen ble tilbringt hos Gard og Lene,  ute i hagen dems. Utrolig heldige med været, kun litt kaldt før solen kom frem. 

Vi sjekket inn på “hotellet” til Vivi og Morten først. Der ble vi servert hjemmebrygget øl, før vi tok beina fatt og satte kurs mot Gard og Lene.

Vår hjemmelagde baileys fikk bein å gå på,  falt i smak hos alle tror jeg. Smaksprøver ble jo delt ut 😊 Den kan du lese om HER.

Gassgrillen var tilgjengelig hele dagen, og det var selvfølgelig fyr i bålpannen til enhver tid. Vi var en gjeng tidlig på formiddagen som nøt solen, og fleretok turen innom litt lengre utpå dagen.

Hærlig stemning ❤

Gubben stod for bildetakninge igår, ble litt selfier av han og en del av gjestene 😂 

 

Snart kommer Trym hjem fra påskeferie. Godt det er en til fridag ❤