Dagene går for fort!

Idag sitter jeg å tenker på alt som bør ordnes til bryllupet før sommerferien 🤤 Og i løpet av ferien. 

Forrige uke var jeg å kikket litt på lokalet vi har leid til vår store dag. Trym hadde skoleavslutning der, så da fikk jeg inspisert litt i tillegg ☺ 


 

Bordekorasjonene er jeg godt i gang med heldigvis. Må bare ha litt mål på bordene til dukene og for å vite hvor mye pynt og blomster vi trenger. Og jeg trenger flere syltetøy-glass.  Heldigvis kommer det stadig vekk glass i hus. Og sylteagurk og rødbeter går ned på høykant 😂


 

Ellers så må en jo få begynt på bordkortene, gjestelisten til middagen er klar! Og da må en jo få på plass bordplasseringen, og den er på gang.

Hm…må kanskje bestemme blomster også, så de kan bestilles. Kirkeprogram? Bryllupsprogram/hefte? Sanger i kirken? Boots! Jeg må huske å bestille Boots! Oi, det må jeg få gjort siden det er litt  leveringstid fra USA 🤤 Det får jeg gjøre når vi kommer hjem på søndag. Før vi reiser på tur i en uke. Må ikke glemmes🤤

Og så må jeg snart bestille time til å fikse negler, må jo ha litt finere negler enn de knekte jeg har på jobb. Og jeg må bestille skalldyr, må jo ha en tvist av sørlandet i bryllupet. Hovedretten får Kristian ta seg av. 

Det viktigste å få gjort nå, er vel å bestille bryllupskaka! Er jo en del konfirmasjoner i den tiden, så det er vel litt “høysesong” for bakerne.  Vi vet hvordan kaken skal se ut, men ikke hvordan den skal smake 😂 Eller gubben har fått bestemme de fleste smakene. Han må jo få bestemme noe 😉


 

Denne helgen går turen til Mandal❤ Gleder meg til krabber! Nommenom 😁 Og jeg skal garantert innom scrappegarasjen for å finne stash til alt som skal lages til bryllupet. Godt jeg har ei søster som er superflink på sånn ❤ Så når det er kjøpt inn og begynt på, da blir det fart i sakene. 

Skjønner nå at tiden går fort! Men har troa på at en del av planleggingen blir gjort i helgen iallefall.

Cravings

I 1 uke, ja, jeg har holdt meg så lenge! Og jeg har hatt så lyst på…veeeeldig lyst på….

Det jeg har hatt så lyst på, det er en ostekake. Litt mere som en dessert kake egentlig. Men den er såååå God!  

Sunt? Nei… enkel? Oh yes… God? Oh my….

 

Men man skal vel kose seg av og til 😊 Og jordbær er sundt.  Dessuten brukte jeg tross alt Philadelphia light😂 Tanken hjelper 😉

Så nå sitter Trym og koser seg. Han har jo ferie i tillegg nå, så litt ekstra koselig må man ha det. Det var en kake han kunne ha iallefall. 

Snart ferie og avreise til Mandal før ferden går videre mot Vinstra 

 

Det å møte dere som leser bloggen…

En ting jeg har blitt veldig overrasket over, er det å treffe lesere av bloggen som jeg ikke kjenner fra før, som kjenner meg igjen. Utrolig hyggelig å få så mange gode tilbakemeldinger!


Illustrasjons foto

Nå i det siste så har jeg truffet en del av mine “ukjente” lesere. Og jeg har ikke fått en negativ tilbakemelding. Det er faktisk ganske utrolig. Det har kommet både menn, kvinner, unge og gamle. Noe så hyggelig. Kjenner jeg liksom blir både stolt og litt rørt.

Hvem hadde trodd at lille Monika skulle nå ut til så mange? Spesielt etter kun noen få måneder med blogg. Og bloggen  har jo ikke et spesifikt emne. Det handler jo kun om livet mitt og mine kjære. 

Så takk til alle dere som stikker innom og velger å titte innom bloggen min med jevne mellomrom 😊 Det gjør nemlig at jeg får lyst til å skrive og dele ennå mere 😊

 

Musikk i mine ører

Bilen er pakket ut av og ting ryddet på plass. Burgeren er i magen, dusjen unnagjort, over 50 myggstikk på beinan er smørt og rompa plassert i godstolen før det er leggetid og jobb i morgen. 1 uke jobb før 1 uke ferie og festival.


 

Det har vært en vellykket helg. Litt regn innimellom, men vi tåler jo litt vann. Og stort partytelt var på plass. Kjentfolk var på plass i helgen, og jaggu meg var det noen nye denne gangen også. 

Vi fikk også besøk av ei gammel venninne med mann og barn fra Mandal som jeg ikke har pratet med på x-antall år. Passet jo fint å treffes på Åsta siden de har flyttet den veien, så vi fikk fjaset litt. Hyggelig var det ☺

Og så var det denne myggen da!  Kan ikke forstå hvorfor jeg får alle stikkene, og Kristian ingen.


 

Arly Karlsen & sons og Hawk Christensen leverte som sist, vanvittig bra! Disse gutta kan virkelig lage liv i leiren. Konsert på ettermiddagen, konsert på kvelden og vi fikk i tillegg en intimkonsert i sola i formiddag. Dette er omgjengelige og hyggelige folk som slår av en prat med gjestene og tar en trudelutt når anledningen byr seg. 


 

Kan ikke si noe annet enn at vi hadde nok en vellykket helg ☺

Hvordan blir helgen?

Da var vi på tur igjen ☺ Denne helgen er det sankthans feiring på Kvile camping. Og denne gangen har vi lånt hytte, så vogna står igjen hjemme!


 

Må nok innrømme at forandring fryder en gang innimellom. Ulempen med å ha hytte og ikke vogna er jo at i vogna har man flere ting liggende som kan være nyttige, men ikke tenkte på å pakke med på hyttetur.

Bare det å mangle folieform til potetene når vi skal grille. Gjennomsiktige brødposer. Klær som pleier å ligge i vogna, diverse ytterklær. Mygglys ( ja, det er EKSTREMT mye mygg her) . Høytaler. 

Pytt pytt. Vi har vært på tur før og klarer oss fint uten det vi har glemt. Er det krise så er det nok alltids noen gode venner eller butikk i nærheten. 

Dagen idag går til ulike “leker og aktiviteter” , grilling, hygge og konsert i kveld med Arly Karlsen & sønnene, sammen med Hawk Christensen.

Denne helgen kan ikke bli annet enn fantastisk! Ser fram til å treffe gamle kjente og nye fjes.

1-2-3 gå!

Middagen er fortært, skikkelig husmorkost idag. Og jeg fikk inn litt husmor-poeng der 😉 Bordet ryddet , oppvasken tatt og rene klær er brettet.

Slenger meg ned i stolen og tenker “nå skal jeg slappe av”. Sitter litt i stolen og kikker rundt, uff må visst støvsuge litt… orh, var litt støv på de mørke møblene… 

Klar for å ta tak i “sakene” , ånei ! Jeg må jo bake kake til i morgen 🤤 Det hadde jeg glemt! Visste det var noe jeg måtte huske, men husket ikke hva…


 

Fordi i morgen har Trym skoleavslutning, siste året på barneskolen går mot slutten. Snart tenåring i hus🤤

Fyker rundt i skapene for å lete etter ingredienser, jeg orker bare ikke å til butikken. Egg✔ mel✔ smør✔ sjokolade✔ da nærmer vi oss en kake iallefall. 

Omsider ble kaken ferdig, men nå har jeg bare lyst på en annen kake 🤤 Sånn med safarikjeks og bær. Og vaniljekrem eller kremfløte og kremost ? Riktig?  Hm…må kanskje lage det en annen dag. 

Glemte visst å poste innlegget også i farta 😂

For en helg!

Sommer! Ja, på lørdag var det faktisk sommer! Håper ikke den er over allerede , isåfall  var vi heldige som fikk sommeren på en lørdag😊 

Vi var som sagt på Kløfta i helgen, og det ga oss en liten følelse av festival-livet. De hadde leid plassen til et skolehus der vi fikk campe. Campingvogner, bobiler, telt og combicamper fylte den fort opp, og det var en god stemning.

Praten gikk løst og sola gjorde dagen ganske så perfekt. Det var mange brente kropper rundt, ikke så uventet når man koser seg i sola.

Denne helgen fikk jeg endelig gått med kjolen jeg kjøpte tidligere i år. Er jo litt gøy å pynte seg litt ekstra av og til. Og jeg følte meg sabla fin😂


 

Gubben er jo kjekk som alltid, så vi måtte jo ha et bilde sammen ❤

Helene (Doc&Dask) pyntet seg jo også, så vi var “fine fruer” på lørdagskvelden.

Så jeg kan ikke si noe annet enn at dette var en vellykket helg. Ikke alle som har konsert i hagen med 200 gjester. 

Nå  er det bare å glede seg til neste helg og sankthans-feiring. 

 

Sommeren er igang

Det å være på tur med vogna er ganske så avslappende, iallefall på morgenen. Det er vel de eneste gangene jeg kan ligge lenge våken og bare slappe av.

Søvnen er så som så på tur da😂 Det er jo alltid noen som står å prater høylytt utenfor eller står og hamrer på døra sent på natten eller tidlig på morgenen. Første mann var vel på døra i 6-tiden tror jeg! 

Egg og bacon frokost er vel det Kristian er mest fornøyd med på tur. Han får alltid det i vogna, men idag kunne jeg ikke finne nøkkelen med en gang til gassen. Da var det en som begynte å få litt panikk! Men ting ordner seg.


 

Og idag skinner sola! Og alt ligger til rette for en fantastisk dag.

Så nå sitter vi i sola og koser oss. Klare for en dag i koselig selskap.

 

 

Klar for hagefest

Digg! Snart helg, kun noen få timer igjen på jobb. 

Vogna er pakket og klar og vi reiser heeeelt til Kløfta 😂 Fordi vi skal nemlig på hagefest hos Doc&Dask! Å som jeg gleder meg. Fredagen kommer nok til å gå til å slappe av og kose oss , hjelpe til litt før lørdagen, og treffe gamle kjente og nye fjes. 


 

Lørdagen blir artig! Da blir det redneck leker og sprell. Og konsert med Hilljacks på kvelden. En ting jeg gleder meg veldig mye til, er å gå med den “nye” kjolen min! Den skal dere få se bilder av senere 😉 

Og nå er det forresten bare 2 uker til første del av ferien. Da er det tur til Vinstra, før det blir jobb i 2 nye uker.

Ja nå er det mye å se fram til og glede seg til.

Høydepunktet er jo bryllupet i september❤

Å poste “den type bilder”

Å poste “den type bilder, er ikke noe jeg er vandt til for å si det sånn. Men så tenkte jeg – shit au, og vips så var bildene publisert. 

 

Dette er jo ikke så veldig vulgære bilder i det hele tatt! Ingenting som er “billig” eller smakløst i mine øyner. Det er jo litt gøy å ha bilder jeg kan se tilbake på om en del år.

 Det hele startet med at ei venninne som driver litt med fotografering, stilte opp og knipset i vei. Var jo ganske gøy, men jeg var litt ukomfortabel. 

Og nå har Kristian fri uke, og han har kjedet seg litt 😂 Til min fordel, fordi han har redigert en del bilder og gjort dem veldig fine. Han er veldig god på det der, og jeg er veldig fornøyd😊

Jeg tror det å poste disse bildene er et steg framover, veien mot å ikke være så kritisk til seg selv. Lære seg å være stolt over den man er og hvordan man ser ut. Vi er alle ulike og vi har alle våre “ting” vi ikke er like fornøyde med, men hva gjør vel det når resten er bra? 

Tusen takk til Torunn Mosby Larsen for bilder og “Gubben” Kristian Bonza Gulheim for etterarbeid…