Vil du også hjelpe oss å hjelpe?

Kristian har alltid som jeg kjenner han, vært glad i å hjelpe andre. Derfor synes jeg det var en selvfølge å gjøre denne bloggposten. 

Som noen kanskje har fått med seg, så startet Kristian en innsamlingsaksjon til kreftforeningen etter at hans far døde av benmargskreft 4 november i år.


Svein Arild, var alt for svak til å orke bli med i bryllupet vårt, vi var derfor innom og hilste på (02.09.17) 

Denne krefttypen er den eneste som ved oppdagelse på et tidlig stadie, fortsatt ikke kan reddes. Det finnes ingen kur, bare livsforlengende og smertebehandling. De har rett og slett ikke kommet langt nok i forskningen, så pengene er øremerket denne typen kreft-forskning. Det kom inn mye pengegaver i begravelsen også, de pengene er merket samme formål.


: Pappa’n til Kristian var alltid aktiv: dette er slik vi vil huske han, alltid noe å sysle med..

Idag ble det utgitt en artikkel i 2 aviser ang. Innsamlingen. Det er så flott at dem skriver om det slik at det blir mere opplyst. HER kan du lese 😊

Gubben kontaktet Color Line, og dem sponser innsamlingsaksjonen. Vi har fått lov å gi 2 billetter til Country cruiset i februar til, en av de som er med å bidrar med en hvilken som helst sum. Er det ikke helt fantastisk? Helt enormt at de også støtter på sin måte.

Har du lyst til å bidra? Alle donasjoner, små som store, tas imot med en stor takk! Alle bidrar hjelper!

HER kan du gi en donasjon.

❤❤❤  Hvil i fred kjære Svein Arild ❤❤❤

Idag vil jeg gjerne dele sannheten med deg…

Idag vil jeg gjerne dele noe med dere. Brevet Kristian, hadde lagt i flaskeposten til meg.
En av de beste dagene i mitt liv!

Så du på siste episode av Norske rednecks? Jeg har allerede sett den en del ganger. Det jeg liker så godt med akkurat denne episoden, det er at jeg har frieriet på film! Ikke alle som er så heldige.

Jeg og Kristian hadde jo snakket om at vi en gang skulle gifte oss, så ingen bombe at han/jeg fridde. MEN, det var en bombe at det var akkurat den dagen. Se det nydelige brevet da😍

 

Og jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at Kristian kunne være så oppfinnsom, omtenksom og romantisk på en gang❤

11 måneder senere, ja da var vi gift ❤

VI GIR BORT BILLETTER TIL COUNTRYCRUISE 2018

Oioioi ! Give away! 

Sammen med Color Line og Norsk Redneckforening har vi en gave til dere🤠🤠🤠

Snakk om å være heldig! Jeg får lov til å dele ut et Country cruise for 2 personer våren 2018.

Oslo-Kiel 3/2 – 5/2 2018.

Det blir en fest uten like med fantastiske artister. På scenen får vi høre;

Get Rhythm – et enormt bra Johnny Cash inspirert band. Lovende, unge menn.

Harald Thune – en country artist gjennom snart 30 år

Country Heroes – Honkytonk på høyt plan. Disse får rockefoten igang.

Steff Nevers – Denne mannen var support for Toby Keith i 2009 på europa-turné.  Det sier vel sitt. (Steff regnes for å være en av Europas absolutt beste country artis)

DJ Toini Knudtsen

Toini Knudtsen er kjent som frontfigur i Toini & The Tomcats. Hun er en av sjangerens mest brukte DJ, og har et stort og bredt arsenal av låter som skaper feststemning. Toini opptrer i Donkey pub.

Åååå som jeg gleder meg!

Noen som vil bli med?  Skriv navet på den du vil ta med deg på tur i dette innlegget, og kanskje akkurat du blir trukket ut 😉

 

 

Den heldige trekkes fredag 1. Desember 

 

Se Redneckfrue.blogg på facebook
Se Norsk Redneckforening på facebook 
Se Color Line på facebook

Navnbytte?

Fridag! Eller fri og fri fru Blom. 

Når dagen starter klokka 6 og det går i ett, ja da er det ikke mye fri. Dagen igår startet med hodeverk, og det er jo ikke noe nytt for min del. Så ble det tannlege, shopping og hente en på togstasjonen.

Det viktigste for min del idag var å få nytt sertifikat og nytt pass! Det er ikke bare bare å bytte navn… men etter mye somling og tiltaksløshet er dem nå i boks. Det er jo så kjedelig å bruke en time på kjøring for å få det gjort 🤤  Ja, jeg er litt lat når det kommet til sånne ting… Bankort… Nei det får jeg få nytt til sommeren eller no… må nemlig til Mandal for å fikse det… Har liten bank jeg 😂

Ellers så sliter jeg litt etter navnebyttet… presenterer meg halvveis med det gamle etternavnet, før det går et lys opp for meg. Og jeg må tenke litt når jeg skal signere 😂 Det kommer vel med tiden 😊

Så nå er det bare noen dager til jeg har gyldig bevis. Får holde meg i Norge enn så lenge. Foreløpig kjører jeg rundt med lappen fra folkeregisteret 😂

Idag startet dagen like tidlig… Litt ryddings før ny tannlege time og litt shopping. 

Kunne ikke skjønne hvorfor tannlegen begynte å humre litt  igår🤔 men han så tatoveringen plutselig 😂

​Og så blir det storfint besøk fra Mandal❤ Gleder meg som en unge!

Unnskyld kjære….

Unnskyld kjære…. Det var ikke meningen. Det bare ble sånn.. Håper du kan tilgi meg…

Ikke få sjokk når du kommer hjem idag. Men ting er litt forandret hjemme mens du var borte…  Det passet så bra når stua var god og varm, og snøen lavet ned ute.

Men hva er det jeg sier, du får jo ikke sjokk av dette😉 Såpass kjenner du meg😉 Jeg får vel heller si unnskyld for at jeg ikke ble ferdig. Men slapp av, jeg tar resten i morgen ❤ 

Ja, nå har julen inntatt hjemmet vårt! Å, for en hærlig tid vi har i møte 💙

En “ikke A4” date <3 Se hvordan det gikk på TV-MAX i kveld!

Ikveld kan dere se oss på date! Romantisk middag? Kino? Måneskinnstur? Ånei, så langt ifra!

Forrige uke, ja da var det fotball tirsdag kveld på Max…. hvordan reagerte jeg på det da? Sjekk HER.  Og tirsdagen før, ja da klarte dem å sende reprisen fra uka før….

Men ukas episode! Da er vi på date. Ingen romantisk middag med lys , kino eller måneskinnstur. Men vi var i skauen for å skyte! Oioioi det var dritkult! Og dem som kjenner meg godt, vet at jeg er litt skvetten 🤤 Og litt mye adrenalin i kroppen, ja da er det fare for å få seg en latter. Godt man kan le av seg selv også.

video:2016-09-11 12.24.26-1
Her skyter jeg med noe av det absolutt største du får lov til i Norge, en S&W Modell 460XVR.
460 S&W Magnum er en patron utviklet av Smith & Wesson for revolveren S&W Modell 460XVR. Patronen er hovedsakelig tenkt benyttet til jakt og metallsiluettskyting.


Etter skyting fikk vi rast fra oss litt på et jorde. Ikke så feil det heller akkurat😉

Det er faktisk så digg å kunne ha en mann som tar meg med på slik date. Så fantastisk at vi kan gjøre slike ting isammen ❤

Hvorfor være som alle andre, når vi kan være oss selv? 

 

Hva pokker! Jul allerede?…

Nei vettu hva?  Vi er faktisk bare i november og jula begynner å komme fram overalt…

Vet du noe annet? Jeg digger det! Ja, jeg hører på julemusikk og første nisse har kommet fram. Jeg elsker alt som har med juleforberedelser å gjøre. Pynting, baking, pakke inn gaver, og ikke minst all den fine musikken.

Og nå som vi nærmer oss -10 grader og snø, ja da gleder jeg meg enda mer!  Men tiden må ikke gå for fort. La oss nyte førjulstiden, fordi plutselig er jula over og et nytt år starter. Hva er vel finere enn å nyte tiden sammen med familie og venner i denne fine tiden ? 

Lyst på noen tips til musikk? Liker du den tradisjonelle julemusikken ? Eller er du åpen for en nyere ?
 

Johnny Cash – little drummer boy
 

 
mavnpQM4HyY
Gwen Stefani feat Blake Shelton – you make me feel like christmas
 

 

9kzfUdntk3U
Loretta Lynn – country christmas
 
vPQrtDLJFpY
Blake Shelton feat. Reba – Oklahoma christmas 
 

 

f5D83nFNl20
Blake Shelton feat Miranda Lambert – Jingle bell rock
 
 
VJOe3CXE-mA

Jeff foxworthy – redneck 12 days og christmas 

 

JL3H3971NyQ
Larry The Cable Guy – Twisted Christmas Carols

 

Når det kommer til julemusikk, så hører jeg på det meste. Sanger som får meg til å danse, le , synge og gråte. Det er noe eget med alt.

JEG ELSKER JUL….. 😉
Gjør ikke du også?  ;D

 

Med Kjæreste i ambulanse til legevakta 🤤

Denne lørdangen gikk ikke som planlagt! 

Som noen sikkert hadde fått med seg, så var vi i Oslo denne helgen for å få med oss konsert. 

Hvordan “of mice and men” fremførte aner jeg ikke… Fordi da fikk vi oppleve legevakta i Oslo fra innsiden. Jeg fikk nå kjøre ambulanse for første gang i mitt liv. 

Det var da under “lek” at Kristian ble skubbet, og havnet med bakhodet i steingulvet på hotellet🤤  Og det var mye blod 🤤 De ansatte på hotellet kom med papir og fikk ringt ambulansen. Der var det en som ikke ville med, fordi han skulle på konsert… Men han hadde ingen valg. Og jeg som ikke tåler blod og sånn, ble jo svimmel, svett og kvalm etter at vi hadde fått tørket opp blodet, fått Kristian opp på en stol og ventet på ambulansen.

Så satt vi da på legevakten. Og Kristian fikk til slutt sydd noen sting. Og så var det avgårde igjen. Vi kom til spektrum og hadde gått glipp av ca 5-6 sanger av FFDP . Bandet vi hadde gledet oss til. Veldig bra konsert! Vi fikk jo med oss noe 🤘 Og studd med folk! 

In Flames  gikk på scenen og vi fikk høre en del før vi gikk tilbake til hotellet så Gubben fikk hvile hodet sitt.

Til tross for uhellet, har vi hatt en fin tur. Blitt kjent med nye folk og kost oss i storbyen 🤘

Klar for helge kos med kjæresten og gode venner❤

Nå er jeg klar!

Ja,nå er jeg superklar for å snart “bruke” morgengaven. Jeg gleder meg som en unge på julaften. Må denne dagen bare gå fort! Kun noen timer igjen av arbeidsdagen iallefall. 

Lørdag går turen til Oslo. Det blir det innsjekking på hotell. Slappe av og kose oss, etterfulgt av konsert på kvelden. Whoop whoop 🤘 Jeg skal ikke stresse en plass hele den dagen. Kun nyte en dag i Oslo. Fordi allerede på søndag må jeg på jobb igjen…

Jeg elsker å innimellom være på hotell. Det er litt godt å bare pakke med seg litt klær, så er man klare. Og lite like å rydde på plass når vi kommer hjem 😁

 Og hva er det beste med å være på hotell? Jeg bare elsker hotellsenger. Digger dynene og digger putene, alltid godt sengetøy og god madrass. Sover alltid så utrolig godt da😁 Og så slipper jeg å ordne det selv slik jeg må i vogna😂 Det er jo noe av det beste. Og jeg slipper å lage frokost 😁 oioioi nå gleder jeg masse mere! 

Neida, vogna er og blir min beste “hytte” på jul. Men forandring fryder❤

 

 

Et trist siste farvel ❤

Dagen er over, en dag full av følelser. Mange tårevåte øyner, men klemmer og trøstende ord ble heldigvis gitt ut titt og ofte.

Begravelsen til svigerfar er over. En verdig begravelse. Salmene ble valgt ut til å passe han perfekt. Det meste handlet om skog og mark, noe han elsket. Presten holdt en fin tale som fortalte hvem han var. 

Kirken var åpen for venner og familie av Svein Arild. Men også venner av familien viste sin støtte ved å møte opp. Det varmer et hjerte. Og det varmer et hjerte å vite at våre venner som ikke kunne komme, tenkte på oss igår.

Nå har han fått et hvilested like ved Bent Erik , hans sønn. Vi er ganske så overbeviste at dem nå sitter å mimrer isammen ❤

Hvis noen har lyst til å bidra og støtte innsamlingsaksjonen til Kristian , kreftforeningen, så trykk HER  ❤ Da kommer du videre til en Facebook side