Herre Gud for en avslutning på ferien😎

Fy søren, lørdagen må være en av de gøyeste dagene på lenge!

Ja, vi har jo vært i Mandal i nesten 1 uke og kosa oss. Men jeg tror nesten lørdagen toppet alt. Dagen startet litt tidlig. Og endte litt sent.

Vi tok turen ut til Skogsøy for å møte en kamerat. Alle mann i båt og ut på sjøen. Vannscootere hang seg med, for nå skulle vi ut å leke oss.

Trym var første mann utpå. Fikk sitte på først og så fikk han kjøre selv. Hadde det ikke vært for ørene, så hadde smilet gått helt rundt. 

Kristian fikk låne en annen, så far og sønn fikk ut å leke  seg litt. Og det gjorde de 😂 Vi ventet vel litt på at en av dem skulle fyke av 😂 Men de klamret seg fast.

Jeg fikk prøve litt selv, men det var jo mye gøyere å sitte på! Fy søren å vi kosa oss! 

Og når man først er på en øy alene, så hvorfor ikke skyte litt med pistol? Da var Trym skikkelig fornøyd.

Båtturen startet veien tilbake, vi hadde jo mere vi skulle rekke. Nå skulle vi i ei tresnekke. Vi fikk en liten tur på fredagen, men det var en del som ikke gikk som det skulle. Men det fikset de i løpet av natta.

Kan du tenke deg en snekke med 320 hk? BMW motor, V8.  Oh my, 40 knop!  2 stk på vannski etter ei tresnekke er ikke helt vanlig å se. 

Kvelden ble avsluttet med fest hos mi søster. Det er fast tradisjon, og utrolig gøy!  Men ikke vanskelig å merke at sommeren straks er over…

 

Nå er hverdagen tilbake, det skal jo bli godt også ❤

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg