Endelig litt action

Hva har egentlig skjedd i det siste?

 

De siste ukene har det skjedd fryktelig lite. Når man går hjemme hele dagen, så skjer det veldig lite.

Noe som har skjedd, det er at vi hadde besøk fra Mandal forrige helg. Veldig koselig og rolig helg ❤

Nå på fredag stod det plutselig en familie på døra her. Ei venninne og familien var på vei fra Mandal til Vega, og ville overraske meg. Gjett om de klarte det.  De fikk spist litt lunsj før de satte seg i bilen videre.

Vi hadde barnefri denne helgen, så vi pakket kofferten og reiste til Rena. Der bor Daniel og Hilde, og denne helgen var det mart’n i Elverum. Det er jo alltid gøy å kikke i boder med håndarbeid og andre ting. Været var passe fint, litt kaldt.

Da vi kom tilbake, var det bare å kle seg godt og få fyr i “bålpannen” . En koselig kveld ble tilbrakt ute med noe godt i glasset og hyggelig selskap.

Nå har vi fyrt opp i ovnen,  krypt under teppet og lader opp til jobb. Oh yes, i morgen er det tilbake på jobb. Nesten 5 uker hjemme, så det skal nok bli litt godt å komme tilbake. Jeg skulle bare ønske foten var mye bedre. Er fortsatt vondt, og jeg halter rundt. Men men, nå må det bare trenes opp.

Ha en fortsatt fin søndag ❤

 

2 kommentarer
  1. Du må ha fortsatt god bedring. Vondt skal vondt fordrive, trening altså👍🏻.

   Husker du jeg spurte deg om Suburban for ei tid tilbake, brorsan var intr i chevy. Nå har han kjøpt seg, det ble en Thaoe diesel. Han er veldig fornøyd nå 😀.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg