Med Kjæreste i ambulanse til legevakta 🤤

Denne lørdangen gikk ikke som planlagt! 

Som noen sikkert hadde fått med seg, så var vi i Oslo denne helgen for å få med oss konsert. 

Hvordan “of mice and men” fremførte aner jeg ikke… Fordi da fikk vi oppleve legevakta i Oslo fra innsiden. Jeg fikk nå kjøre ambulanse for første gang i mitt liv. 

Det var da under “lek” at Kristian ble skubbet, og havnet med bakhodet i steingulvet på hotellet🤤  Og det var mye blod 🤤 De ansatte på hotellet kom med papir og fikk ringt ambulansen. Der var det en som ikke ville med, fordi han skulle på konsert… Men han hadde ingen valg. Og jeg som ikke tåler blod og sånn, ble jo svimmel, svett og kvalm etter at vi hadde fått tørket opp blodet, fått Kristian opp på en stol og ventet på ambulansen.

Så satt vi da på legevakten. Og Kristian fikk til slutt sydd noen sting. Og så var det avgårde igjen. Vi kom til spektrum og hadde gått glipp av ca 5-6 sanger av FFDP . Bandet vi hadde gledet oss til. Veldig bra konsert! Vi fikk jo med oss noe 🤘 Og studd med folk! 

In Flames  gikk på scenen og vi fikk høre en del før vi gikk tilbake til hotellet så Gubben fikk hvile hodet sitt.

Til tross for uhellet, har vi hatt en fin tur. Blitt kjent med nye folk og kost oss i storbyen 🤘

2 kommentarer
  1. Anette: ja, det var godt det ikke ble større skade og at vi fikk kose oss resten av kvelden 🙂 ble jo litt skremt med en gang, men Kristian tok det så med ro at 🙂

  2. Ojjda. Må jo bare si… Gott det gick Gott med hode til Christian og at alt endte Gott med dere begge og at dere iallafall fick med dere rest av konserten. Klem til dere begge.
   Mvh Anette Thorin Tebourbi ❤⚘🌹👄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg