La den uten synd få kaste den første stein?

Politikk er ikke min sterke side, men jeg kan litt om folkeskikk! 

Det at media kaster seg over en spesifikk person  som ikke har gjort noe galt denne gangen, det blir helt feil!

Det jeg kan om politikk det er at våre folkevalgte politikere skal være representative. Når man da er på et sted, hygger seg, prater med folk, danser og viser seg fra en bra side – er ikke det å være representativ?  Og så skal det bli en stor sak om det i media at en av våre politikere danset og pratet med 2 jenter?

Disse jentene har selv sagt til media at det var dem som tok kontakt med han. De danset og hygget seg. Og det hadde vært en NORMAL og hyggelig tone. That ‘s it!

La mannen være i fred, og la han leve et “normalt” liv. (Ikke er jeg spesielt kristen heller men, sier ikke bibelen noe om “den første stein”?) Vi kan vel ikke forvente at han skal sitte hjemme hver kveld? Og for all del – han må iallefall ikke være høffelig og hyggelig, og prate med fremmede….

Jeg tror kanskje media har lite å skrive om fortiden. På tide å finne en syndebukk, eller hente frem en gamel syndebukk.

Og vi! Vi må da klare å skille mellom rett og galt, uten å hive oss på en media skapt mobbe bølge? Er vi virkelig ikke bedre én dette?

2 kommentarer
  1. Enig med deg kaller dette her rett og slett mobbing 👿mannen må få lov til og gå ut og kose seg men Neida noen må lage mer ut av det

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg