Julebord med de store fadesene? Dagen der på shopping..

Årets julebord er unnagjort! 

På lørdagen var det dags for julebord med gode venner på Nes. Ca 30 stk samlet seg til middag og fest. Hovedsaklig clamping gjengen, men noen andre også.

Middagen bestod av ribbe med tilbehør. Ribba var så mør at den smeltet i munnen. Gard er virkelig flink til å lage mat! Det var forresten han og en annen som laget maten til bryllupet vårt i fjor.

Karaoke er vel blitt standar på en del av disse festene. Og da er det virkelig “syng med den stemmen du har”. Dansing, synging, prat og masse vas var det ikke mangel på denne kvelden!

Vi fikk overnatte på “Hotell Vivi og Morten”. Så ved ankomst ble vi servert hjemmebrygget øl, og Kristian og Morten tok seg et nattbad på terrassen før dem også fant senga. Eller et sted å sove iallefall 😂

Etter at frokosten var inntatt, gikk turen til Jessheim for å prøve å bli ferdige med julegavene.  Og nå er vi nesten helt i boks! Det er jo tross alt kun 2 uker igjen til den store dagen 😁

Ha en fortsatt fin kveld ❤

2 kommentarer
  1. Så koselig…og ja…bare to uker til julaften…Jeg er så si ferdig med presanger jeg også..bare igjen de vanskeligste…hihih..Ha en god kveld!

  2. Dette hørtes kjempe koselig ut og fine bilder:)) En kort applaus og jubel for ribba til Gard, den er god, har spist for noen år siden.. og sausen også:))
   Håper du får en finfin dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg