Vinstra 2018

Årets første festival er i gang. Vinstra countryfestival 2018.

Stemningen er formidabel her iår. Sola skinner og folk koser seg. Musikk blir spilt rundt forbi, folk prater og vi blir kjent med nye folk. Det er en rolig og god stemning, som jeg håper varer. Lite rølp og folk oppfører seg. Vaktene gjør en god jobb, og de som jobber her er hyggelige.

Og av og til treffer vi mennesker som er utrolig imøtekommende, gavmilde og hyggelige. Mennesker vi ikke kjenner fra før inviterte oss igår på rekelag! Kan du tenke deg noe så hyggelig. Vi satt med vogna og prata, en hyggelig mann kommer for å hilse på. Og vi blir invitert på nykokte reker. Fysøren, det var digg! 

Ikke bare reker, men hjemmebrygget vin og aquavit ble servert. Storkoste oss i flere timer.

Nå har guttakrutt fått frokost og denne dagen skal nytes i hyggelig selskap. Sola vises på skyfri himmel, og livet er hærli.

Ha en fin dag❤ Ses vi? 

 

#vinstra #vinstracountryfestival2018 #redneckfrue #norskerednecks #music 

11 kommentarer
  1. Hei dere! Så godt at dere har det gøy! Stemninga er på topp og de som er her, er det av rette årsaker 👍 Jeg bor i et lite telt på samme side som dere, og ser både Kristian og Morten svingende rundt (hvis ikke i en tralle 😂) mens de prater og sprer humør 😀 Kos dere max videre, festivalen blir så gøy en gjør det til selv!

  2. jorunn øydna: evinnelige festingen? Jeg tror ikke du kjenner oss godt nok til å dømme oss på den måten. Når det kommer til Trym, så må vi faktisk dele ferien med hans mamma slik som er normalt når foreldre ikke bor sammen.

  3. Hei, lest bloggen din en stund og den er fin 🙂 ..men kommer den til bli, så man kan lese nye innlegg etter hverandre uten klikke seg inn og ut, for hvert innlegg 🙁
   Go sommer 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg