Denne helgen overgikk alle forventninger, rett og slett PERFEKT

Det merkes på kroppen at det har vært ei gøy helg!  Det har gått i ett fra morgen til kveld.

I helgen hadde vi midtsommerfesten på Jevnaker. Folk begynte å komme allerede på torsdagen, ennå flere på fredagen, og så kom det jaggumeg folk til langt utpå lørdagskvelden. 

Bildet her er tatt lørdag , litt tidlig, så ikke alle hadde kommet ennå. Plassen ble full, i tillegg til biler og telt på fotballbanen.

Litt veldig kaldt på fredagskvelden, mens lørdagen skinte sola. Vi fikk besøk av reiseradioen fra P1 som hadde direktesending. Det var jo litt morro 😊

Det har vært en utrolig helg der det har vært en super stemning. Veeeldig mange nye fjes som jeg tror vi garantert kommer til å se flere ganger. Jeg syns jo det er litt hyggelig å høre at nye og gamle føler seg velkomne og blir inkludert.  Akkurat sånn det skal være! 

God musikk både fredag og lørdag. Vikings Queens og Arly Karlsen & sons , sammen med Hawk stod for den musikalske underholdningen. Og da blir det liv ! 

Litt aktivitet på dagen måtte vi jo ha, så da ble det shottestafett.  4 lag, en matte med vann og zalo og shot selvfølgelig 😁

Et lite bildedryss fra helgen :

 

Som dere ser på bildene, så har vi hatt en utrolig gøy helg! Takk til alle som tok turen.

16 kommentarer

Siste innlegg