Når livet til ditt kjæreste blir frarøvet😢

Hva tenker folk med når dem gjør slikt?

Ei lita jente går av skolebussen, snart skoleferie som hun gleder seg til. Hun skal nemlig på ferie med sin mamma, pappa og sine 2 eldre brødre. Hun vet ikke så mye hva de skal, men hun vet de skal i et stort badeland iallefall. De får også besøk av besteforeldre som hun ikke ser så ofte, de bor så langt borte.

Solen skinner, ny kjole har hun fått og hun tripper avgårde på sine sandaler hun er så glad i.

Hun er snart inne på skolens område, hun kikker til hver side som hun har lært når hun skal krysse veien. Klar bane. 

Jenta snubler på fortauskanten, men reiser seg fort opp og krysser veien. 

Nå sitter en familie igjen uten denne lille jenta… Ferien kommer ikke til å bli den samme. Den kommer til å bli preget av sorg. Sorg over tapet av sin datter, sin lillesøster og sitt barnebarn.

En dame er på vei til jobb. Hun stresser i sin travle hverdag. Hun har mye hun skal rekke, trykker litt hardt på pedalen. Litt over fartsgrensen går bra, det har jo gått bra før.

Damen er i sjokk. Synet av den lille jenta, dekket av blod på den nye sommerkjolen, vil aldri forsvinne.  Hun husker så godt når hennes egne barn var på den alderen. Dem fikk vokse opp.

Her pleide politiet å ha kontroll. Men de hadde sluttet. Hvorfor

Jo, fordi hver gang de skulle ha kontroll, da la mange det ut på sosiale medier. Fikk de stoppet råkjørere da? 

Dette kunne vært en sann historie, sannsynligvis har det vært mange lignende historier.

Jeg vil oppforde alle til å la være å melde fra hvor politiet har kontroll!

Kjør pent, da har du ingenting å frykte. Og du kan unngå å sitte angrende igjen, med et ødelagt liv. Da er ikke du årsaken til at en familie sitter igjen med sorgen av et tapt barn.

❤❤❤

11 kommentarer
  1. Enig med deg. Tåpelig å varsle om kontroller. Det er så mange som kjører i rusa tilstand at det er skremmende.

  2. Her er jeg litt uenig. Varsling av fartskontroller på sosiale medier senker farten i det aktuelle området, gjerne også et stykke før. Varsling av tekniske kontroller, og promillekontroller derimot bør aldri varsles om på sosiale medier.

  3. Er så enig, det er det verste jeg vet når noen legger ut sånne varsler, har faktisk gjort meg nesten uvenner med flere bekjente som har lagt ut varsler om kontroller på sosiale medier, når jeg sier det jeg mener om det, kunne aldri falle meg inn å gi sånne varsel, oppmuntrer heller til flere kontroller gitt, få råkjørere og promillekjørere bort fra veiene!!!!

  4. Er SÅÅ enig med deg. Veldig irriterende at folk varsler om kontroller på sosiale media. Kjører man som folk, og har sitt på det rene så har man ingenting å frykte, det er ikke de som blir tatt, så hvorfor la folk vite så de kan være snille gode bilister akkurat forbi det området?! Jeg varsler aldri videre om kontroller 🙂 Ha en knallfin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg