Hvordan kan pupper være så fascinerende?

Hva er det som er så spesielt med pupper egentlig? Hvordan kan pupper være så fascinerende for mange? Hvorfor er noen jenter fornøyde med sine pupper, mens andre ikke er det? 


 

Hvordan er det for unge jenter idag kontra for 15 år siden? I noen perioder er det "populært" med små pupper, mens noen ganger skal de være store. Er det rart man blir påvirket hvis man ikke har egenskapen til å trives med den kroppen man har blitt tildelt? Media har stor påvirkning på godt og vondt, og jeg har full forståelse for at man tror det man ser er riktig.

 

                                            
 

Noen er så heldige å trives med sine egne pupper, tommel opp. Noen fixer på dem for selvtillitens del, hvorfor ikke hvis en gjør det for ens egen del, ikke for andre. Noen vil ha reduksjon, kanskje pga ryggplager og tyngde. Noen vil ha større for å føle seg vel. Noen ønsker større fordi dem syns det er fint. Noen fikser på dem etter stort vektap eller graviditeter. Noen må også rekonstruere.

 

                                                                  
 

Pupper er vel ofte et tema hos mannfolk, ja hos jenter også, og heldigvis har man lov til å ha ulike meninger om hva man liker. Godt det er "lov" med ulike fasonger og størrelser, og puppene bestemmer ikke hvem vi skal være.

                                                       


Det er utstrålingen som gjør en person vakker, men da må man også føle seg vel inni seg😊 Klisjé, men sant.


Ei av mine store forbilder PINK!
 

 

 

5 kommentarer

13.06.2017 kl.23:33

Håper ikke de fleste syns silikon er finere enn ekte

Redneckfrue

13.06.2017 kl.23:39

Anonym: det er da det er så greit at man kan ha ulike meninger :)

s

14.06.2017 kl.08:25

aah...jeg bare venta til noen skulle kommentere før meg på denne posten pga min stolthet; men vedder ti,- atte mange har klikka seg inn på dette innlegget; om det ikke er så så skjønner jeg ikkeno fordi its the fascination of the pøpps that acts like a fokking magnet!

Torunn

14.06.2017 kl.12:27

Hva som er spesielt med pupper?

Kan ikke se at amming er nevnt her...

Ha en fin dag videre!

Redneckfrue

14.06.2017 kl.13:06

Torunn: nei, og det er jo noe jeg kunne tatt med :)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits