hits

Vår

Norge, takk for at du er så vakker!

For å si at vi er privilegerte, det er en sannhet. Vi lever faktisk i et av verdens absolutt vakreste Land.

Vi er nok en gang på farten! Nå har vi funnet veien til Geiranger. 

Fy søren for et vakkert land vi bor i! Jeg tror jeg kunne kjørt Norge på kryss og tvers i 1 år, og allikavel ikke fått med meg alt. 

Vi pakket vogna klar mandag og tirsdag, og kjørte avgårde idag. Trym er med i vogna for første gang og turen gikk over Valdresflya. Elsker landskapet ❤

Mat må til, og da passet det å stoppe i Lom. Litt serverdigheter er alltid bra.

Etterhvert som vi nærmet oss Geiranger, dukker et skilt opp. Max lengde på kjøretøy : 15m, nå var det jaggumeg godt at vi kun er 14,25 m 😂 Nå gleder vi oss til Trollstigen ned om et par dager. 

Vi har kjørt i både sol og øs pøs regn idag. Men nå er vogna parkert i Geiranger. Hvem vet hvilket eventyr som dukker opp i morgen. 

Gleder meg til resten av turen ❤

Vinstra 2018

Årets første festival er i gang. Vinstra countryfestival 2018.

Stemningen er formidabel her iår. Sola skinner og folk koser seg. Musikk blir spilt rundt forbi, folk prater og vi blir kjent med nye folk. Det er en rolig og god stemning, som jeg håper varer. Lite rølp og folk oppfører seg. Vaktene gjør en god jobb, og de som jobber her er hyggelige.

Og av og til treffer vi mennesker som er utrolig imøtekommende, gavmilde og hyggelige. Mennesker vi ikke kjenner fra før inviterte oss igår på rekelag! Kan du tenke deg noe så hyggelig. Vi satt med vogna og prata, en hyggelig mann kommer for å hilse på. Og vi blir invitert på nykokte reker. Fysøren, det var digg! 

Ikke bare reker, men hjemmebrygget vin og aquavit ble servert. Storkoste oss i flere timer.

Nå har guttakrutt fått frokost og denne dagen skal nytes i hyggelig selskap. Sola vises på skyfri himmel, og livet er hærli.

Ha en fin dag❤ Ses vi? 

 

#vinstra #vinstracountryfestival2018 #redneckfrue #norskerednecks #music 

Når man har huset (nesten) for seg selv

Igår hadde jeg huset (nesten) for meg selv. Og hva gjør man da? Jo, da benker man seg i sofaen foran TV-en.

Mannen reiste bort en tur, så da fikk jeg tv-en for meg selv. Trym er jo mye ute, så han så jeg ikke mye til 😂 Kristian er jo ikke glad i skrekkfilmer, så da så jeg en mulighet denne kvelden.

Men fy søren for en dårlig film! Den var ikke noe å se på, så da ble det luksusfellen og housewife's  istedenfor 😂  Jeg tror det var like greit, fordi jeg får jo ikke sove når jeg har sett skumle ting, og alene hjemme 😂 Så høydepunktet denne kvelden var pizza og brus .

Skal ikke mye til for å glede denne jenta 😉

Nå er det bare å glede seg til gubben kommer hjem 😁

Da kan jeg koble vogna på og dra på tur 😁

Nå blir veien utrygg! Eller blir den tryggere? 

Den blir vel ikke mere utrygg selv om jeg kan sitte bak rattet med campingvogna på slep. 

Nå er tiden med øvelseskjøring med campingvogna over. Nå er det kun rygging som må øves på. Der sliter jeg littfortsatt. Men da er det vel bare å øve til jeg får det til.

Så når gubben blir umulig, ja da kan jeg koble til vogna, og reise på tur 😂

B96 er i boks og til høsten håper jeg at BE også er på sertifikatet mitt😊

Det er jo en god følelse når man mestrer noe nytt, men fy søren for en vond følelse når man ikke får det til... Da er det bare en ting å gjøre, øve til man får det til 😊

 

Er ikke jeg god nok, bestemmer du det liksom?

God nok? Hvem bestemmer hva du skal gjøre og hvordan du skal se ut?

Nå i disse dager, leser man titt og ofte om hvordan man skal kle seg, se ut og oppføre seg. Veldig ofte i sammenheng med hvem man "henger" sammen med.

 Hvis mine venner skal bestemme og prøve å påvirke meg til å forandre meg, er de da mine venner? Vil ikke de være glad i meg om jeg ikke går med like merker på klærne og lik hårstil?  Liker samme musikken og spiser ute på de samme stedene? 

Jeg blir ganske lei når folk skal belære andre om hvordan ulike grupper skal være. Alt er ikke A4. 

Jeg liker å kle meg som jeg syns er fint, og jeg kler meg som regel i forhold til anledningen. Jeg trapper ikke opp i hullete bukser i bursdagen til min bestemor, og jeg går ikke med den fineste kjolen jeg har på fest ute med bålpannen. 

Jeg er ei jente, men jeg liker å jobbe og jeg bryr meg ikke om å bli møkkete på hendene. Men jeg snakker ikke ned dem som jobber på kontor eller jobber i klesbutikk av den grunn.  

Vi er jo alle ulike. La oss være unike på vår egen måte. Gjør det som gjør deg lykkelig. Gå med klær du føler deg vel i. Og hør på musikk utifra hvilket humør du er i.

Tenk hvilket fint liv du kan få hvis du gir litt F-en i hva andre sier og mener ❤ 

OG en liten siste ting, så deilig det hadde vært å kunne sluppet, og hele tiden lest, hørt eller sett enkelte til en hver anledning fortelle andre hva som er riktig eller galt.  Sånn! Da fikk jeg tømt meg litt😂😂

Når livet til ditt kjæreste blir frarøvet😢

Hva tenker folk med når dem gjør slikt?

Ei lita jente går av skolebussen, snart skoleferie som hun gleder seg til. Hun skal nemlig på ferie med sin mamma, pappa og sine 2 eldre brødre. Hun vet ikke så mye hva de skal, men hun vet de skal i et stort badeland iallefall. De får også besøk av besteforeldre som hun ikke ser så ofte, de bor så langt borte.

Solen skinner, ny kjole har hun fått og hun tripper avgårde på sine sandaler hun er så glad i.

Hun er snart inne på skolens område, hun kikker til hver side som hun har lært når hun skal krysse veien. Klar bane. 

Jenta snubler på fortauskanten, men reiser seg fort opp og krysser veien. 

Nå sitter en familie igjen uten denne lille jenta... Ferien kommer ikke til å bli den samme. Den kommer til å bli preget av sorg. Sorg over tapet av sin datter, sin lillesøster og sitt barnebarn.

En dame er på vei til jobb. Hun stresser i sin travle hverdag. Hun har mye hun skal rekke, trykker litt hardt på pedalen. Litt over fartsgrensen går bra, det har jo gått bra før.

Damen er i sjokk. Synet av den lille jenta, dekket av blod på den nye sommerkjolen, vil aldri forsvinne.  Hun husker så godt når hennes egne barn var på den alderen. Dem fikk vokse opp.

Her pleide politiet å ha kontroll. Men de hadde sluttet. Hvorfor

Jo, fordi hver gang de skulle ha kontroll, da la mange det ut på sosiale medier. Fikk de stoppet råkjørere da? 

Dette kunne vært en sann historie, sannsynligvis har det vært mange lignende historier.

Jeg vil oppforde alle til å la være å melde fra hvor politiet har kontroll!

Kjør pent, da har du ingenting å frykte. Og du kan unngå å sitte angrende igjen, med et ødelagt liv. Da er ikke du årsaken til at en familie sitter igjen med sorgen av et tapt barn.

❤❤❤

40 år på veien med Arly Karlsen 🤠

Sitter på terrassen i Arendal hjemme hos Arly og Kirsti, koser oss i sola. Terrassen er full av hyggelige mennesker, frokost er på gang.

Igår var vi konferansier på et show i Arendal. Arly Karlsen feiret 40 år som artist, og vi fikk sammen med Gunn-Berit og Väinö, det ærefulle oppdraget å være kveldens konferansierer 

En selfie må jo til da. Fikk bare en brøkdel av publikum med, det var jo tross alt mellom 600 og 700 gjester!  Så mange mennesker har jeg aldri stått foran og pratet til noen gang. Tror det gikk bra da 😁

Et show som skulle vare i 3 timer, ble til 4 timer. Da ble noen sanger tatt bort for å bli ferdige. Men for en kveld! 15 gjesteartiser møtte opp. Kom ifra hele Norge for å være med denne kvelden.

Gubben ble heiet opp på scenen for en sang. Han må liksom alltid synge den når Arly Karlsen & sons spiller den. Hadde han visst hvor mange gjester det var, så vet jeg ikke om han hadde turd. Men han nailed it! 

Vi koste oss backstage, pratet med hyggelige folk. Nye bekjentskap. Egne garderober og snacks.

Etter showet flyttet vi oss 50 meter til neste fest. Musikken fortsatte og stemningen var fin. Nå kunne vi vimse rundt og kose oss. 

Cindy Kvinlaug fra Kvinnesdal hadde tatt turen. Vi leita etter doen, og så begynte vi å le litt begge 2 😂

Litt selfi måtte vi jo å ta, plutselig stakk Big B hodet fram. Han ville jo å være med .

Fredagen kørte vi med stil

I natt ble vi kjørt hjem i E-golf 😂

Ha en fin søndag og nyt sommeren ❤

Angst og prestasjoner🙄

Prestasjonsangst... joda, det skal ikke stå på det nei...

Da var lastsikringskurset unnagjort, kun øving og kjøretimer igjen. Ja, nå skal jeg også ha lov til å kjøre med campingvogn!

Men gud å jeg gruer meg til kjøretimene! Jeg hater når andre skal vurdere hvor flink/dårlig jeg er på nye ting .  Jeg har aldri i mitt liv kjørt med vanlig tilhenger. Kun campingvogn.... Og jeg har aldri rygget med den... Oh my, åssen skal det gå? Jeg må nok få gubben med ut for å lære meg å rygge før jeg skal ha kjøretimene. I neste uke allerede🙈 Og jeg må jo da kjøre fremmed bil og mindre henger enn vogna. Det blir jo helt feil 😂

Jaja, det blir B96 først, så får jeg kjøre og øve litt i sommer. Så tenker jeg det blir BE til høsten. Men det er jo denne teoriprøven og oppkjøringa jeg må ha da🙈 Jeg har da noen måneder på å forberede meg på , så det burde vel gå på ett vis.

Tvi tvi 

En gang ei sørlandsjente - alltid ei sørlandsjente💖

På dager som dette, ja da skjønner jeg at jeg er ei sørlandsjente. 

Å være oppvokst på sørlandet er fantastisk. Jeg skjønner godt at mange ikke forstår det når dem ikke har opplevd det. Jeg har vært så heldig å tilbringe alle mine sommer'e som barn på hytta ved sjøen. Hytta var faktisk ei ombygd sjøbu. Da gikk vi ut stuedøra og rett ut på brygga. Og rett i sjøen for å bade eller ut i båten. (Båden, som vi sier der) Dette var utsikten fra stuevinduet.

Vi har alltid hatt kort vei til strender, holmer og andre badeplasser. Mye av tiden lå vi i sjøen og duppet. Spilte fotball på plenen, lekte rundt hytta, lå i telt på bryggen, ute å fisket krabber på nettene og fisket om dagen. Noe av det gøyeste var når jeg og  mi søster, og gjerne noen flere venner fra hytteområdet, fikk lov til å ta båten helt inn til byen for å kjøpe is. Da følte vi oss store. 

Nå bor jeg på Jevnaker i Oppland. Der er det ingen sjø i nærheten! Ingen saltvannlukt. Men det er godt og varmt, og sola er sterk. Og vi finner på ting her å

Sitter nå i solveggen, jeg holder på å renne vekk. Sitter å dagdrømner litt om Mandals sommeren. Håper jeg får til en dupp i sjøen neste gang vi reiser hjem.

Men alt i alt, så trives jeg veldig  godt her ❤ Men du vet, en gang en sørlandsjente - alltid en sørlandsjente. 

God søndag og nyt solen hvor enn du befinner deg ❤

Nyskjerrig ?

De aller fleste er på sosiale medier, i større eller mindre grad. Har du lyst til å følge meg flere steder, så legger jeg ut noe linker.

Klikk inn og ta en titt da vel 😊 Følg meg gjerne. Jeg legger ut fra hverdagen og festligheter vi er med på.

Redneckfrues facebook side finner du HER

Snappen :

Og Instagram finner du HER 

Ønsker alle en fin fredag ❤

Litt maling gjør susen 😁

Uken er straks omme og snart er det helg igjen 😊 Sola skinner og hagearbeidet er sånn smått igang.

Men jeg har jo glemt å vise resultatet av badet i campingvogna! Malingen ble jeg jo ferdig med for gooood stund siden....

Og jeg må si meg fornøyd med valg av farge 😊 

 

Nå har jeg lyst til å male mere, men tror ikke gubben er enig🤔 Tror jeg må jobbe litt med å overbevise han 😂

Ha en fin dag ❤

 

Hvor finner mann igjen kondisen ?

Trening til Redneck-Birken? Nei, nå står ikke verden til påske.

Ja, idag fant jeg jaggu meg frem sykkelen! Er vel greit å bevege seg litt, eller? Eller trene til Redneck-Birken? 

Kondisen er ikke på topp, men tenker at noen runder på sykkelen vil hjelpe. Hvis det blir mere enn denne ene turen da😂 (Håper virkelig på å finne igjen kondisen)

Og en ting gikk opp for meg, jeg bruker hjelm når jeg sykler men ikke når jeg rir...🤔 Er sykling mere farlig enn ridning? 

Men det største problemet mitt, og det er flaut, det er at jeg hater å være i skauen alene ... Jeg blir så redd av alle lydene som rasler rundt 😂 Jeg aner ikke hva jeg egentlig er redd for, kanskje å treffe på en elg, en orm, fremmede mennesker?  Redd for å tryne skikkelig, og ikke få tak i hjelp? 

1 time i mye oppover og nedover bakke, ikke så fryktelig langt men.  De oppoverbakkene er bøse altså 😖 Høydestigningen var på 194 m, og det er nok oppover for denne gang 😂  Godt å ligge litt på plenen for å slappe av litt etterpå før man skal på jobb. 

Ha en nydelig dag i sola ❤

Så ble pinsen avsluttet med et skikkelig brak i bakken😯

Rart hvor mye man får gjort på en ekstra fridag. Spesielt når det er så fint vær. 

Når store, vanskelige trær skal felles for Svigermor, da er det ekstra godt å ha en kamerat som Geir Tore. Han fikser han. Svigermor ville så gjerne ha ned et par trær på gården. Det største treet var over 100 år gammelt, stod nærme det ene huset, og strømledninger overalt.

Dette er jo en skikkelig familieaktivitet. Det er jo litt spennende med så store krefter som det er i så svære trær.

Vi måtte jo klatre litt i dette treet 😂

Så nå er trærne nede, en del greiner fjernet,  og resten får ligge å tørke litt før vi får ryddet opp. Greit med litt ved til vinteren. 

Ellers så fikk jeg teste Stjerne-jenta idag. Første ridetur helt alene. Så litt tid gikk til å bli litt kjent med ho. Vi fikk en liten løpetur på sletta, capsen fløy av, men jeg turde ikke gå av hesten. Hun liker ikke å stå stille når jeg skal på, så jeg var redd jeg måtte ha gått hjem hvis jeg hadde hoppet av 😂 

Men tilslutt så hoppet jeg av 😂 I fart 😂 Mista litt kontrollen, da jeg mistet den ene stigbøylen. Og jeg er vandt til western sal,  det er ganske så stor forskjell. Jeg har hørt at man kan ikke ri før man har falt av hesten, og jeg var ikke helt klar for det 😂 Sånn kan det gå 😂

En fin pinse er over, og hverdagen kommer snikende.

 

Pinse uten legevakt? Nei da, Kristian måtte leke med ilden han😂

Litt hell i uhell må man ha. En tur på legevakten måtte til på lørdagskvelden.

Blogginnlegget igår var kos og hygge, det kan du lese HER, innlegget idag var hell i uhell.

Mye rart skal man finne på. Mye galskap, og av og til er det et under at det går bra. Denne helgen skjedde det et uhell, men heldigvis ble ingen skadet. En tur på legevakten for sikkerhetsskyld.

En sånn derre røyk(smell)granat hadde funnet veien, og den gikk av litt tidlig. Så Kristian fikk et lite sår på nesen, og noe i øyet. Og når det kommer til øyene, ja da skal det sjekkes!  Vi ble værende en stund på legevakten, sykepleierne måtte google litt for å se om det var noen farlige stoffer i det, noe det ikke var. 

Nå er gubben litt hoven i øyet, men har ser helt fint. Kun litt ømt, og vi fikk med salve som skulle i øyet morgen og kveld. 

Litt action er alltid gøy, så lenge ikke alvorlige skader skjer! 

Hell i uhell kan man si ❤

Pinse og bursdagsfeiring😃

Pinsen leverer været over alle forventninger. Jeg har nå gått over fra å være hvit, til litt rødlig farge. Rød er jo farge det å, så jeg er fornøyd 😂

Denne helgen har vi vært i Finnskogen i 50 års kalas. Solen har skint, vinden har blåst litt, og grunnlaget for sommerfargen er på vei. Eller, det vil si, farger jeg håper skal komme hvert år....

Denne gangen var vi en passe stor gjeng som campet på Spritamaki. Praten går løst og stemningen er god.  Fantastisk 3-retters middag ble servert på lørdagen.  Jeg fikk en runde med "valpen". Fy søren, det var gøy! Lo hele turen jeg 😂

 

Arly Karlsen & sons er trofaste og møter opp. Dem lager så god stemning, og like hyggelig hver gang vi treffes. Nå er det fatisk bare 2 uker til Arly feirer 40 år på veien. Og gubben og jeg har sammen med Gunn- Berit og Vaino fått æren av å være konferansier 😁

 

 

 

 

En vellykket og fin helg ❤

 

Følg meg gjerne på snap 😁

Og gubben 😁

 

 

Bursdagsglamping og grisebinge😃

Allerede søndag... 4 fridager har flydd avsted, men heldigvis bare 3 arbeidsdager før det er fri igjen 😊 Fri i 5 dager! 

Vogna er klar til å reise, bussene begynner å bli klare, lastebilen har fått påfyll av strøm  og bursdagsglampingen er over for denne gang. Folk er slitne idag. Det merkes😂 Ikke like høy stemning ved frokostbordet idag som igår. 

Vi var nå heldige med været igår. Alt annet enn regn er bra. Litt kaldt, men varme klær var pakket med. 

Dugnad på grisebinge stod på planen denne lørdagen. Og som normalt er det noen få som jobber og resten ser på. Og så har du dem som kommer med meninger,  men ikke hjelper til 😂

 

Krakkene fikk tydeligvis nok, og sa takk for seg 😂

Koselig grillings må til i hyggelig lag. 

Ellers så gikk kvelden til livemusikk, biljard, flipperspill og mye fjas og vas. 

 

Tenker det blir litt grilling når vi kommer hjem idag, jeg hadde visst handlet litt for mye 😂 Bombe 😂

Ha en fin søndag ❤

Drømmeplassen

Igår kveld, litt utpå kvelden, fikk vi parkert vogn og bil. Nærmeste nabo med 3 busser.

Bursdagsfeiringen til Johnny kunne starte. Folk ble kjent, grillen var varm. Og jeg glemte å ta bilder😂 Er det mulig....

Men for en plass de bor på. Hønene løper rundt i hagen, og masse fin pynt.

Jaja, praten gikk lett, karaoke utpå natten og noen satt oppe til det var meget lyst. Stemningen var fin, og mange hyggelige folk hadde tatt turen. Litt kaldt, så glad jeg hadde mye varme klær med. Sommeren er ikke på plass ennå....

Siden jeg glemte å ta bilder igår, så måtte jeg ta noen bilder idag av den fantastiske låven! Fantastisk.

Nå er frokosten unnagjort og solen titter frem ❤

Hva brukes fridager til?

Fredag og fri. Hva bruker man fridagen på?

Jo, det skal jeg fortelle deg. Dagen startet med en tur til Hønefoss sammen med Trym. Det er jo ikke så ofte vi har fri begge 2 på en fredag. 

17.mai klippen til Trym er nå unnagjort og vi koste oss med is. Det må jo være lov når vi er på tur 😊

Ellers så har vaskemaskinen fått en runde, all klesvasken fra i går er brettet og støvsugeren har fått kjørt seg.

Så fri og fri Fru Blom 😂

Campingvognen er pakket og klar for tur, kun mannen som mangler.  Ja, han er fortsatt på jobb. Denne helgen skal vi ikke så langt. Vi skal på bursdagsglamping til Johnny. Det blir koselig 😊 Ja, idag husket jeg til og med å handle gave 😂 

Så nå er det bare å vente på mannen. Dagens gjøremål er ferdige, så nå lokker sofaen litt ❤

Ha en fin helg ❤

 

Legg meg gjerne til på snap 😊

 

Når du skal handle bursdagsgave, men du bare skal..

Idag fikk jeg plutselig et innfall! 

Jeg skulle nå bare avsted for å handle en bursdagsgave, men den gikk i glemmeboka.... Pytt pytt, den kan handles på fredag uansett, jeg har jo fri 😊

Det som skjedde idag, var at jeg tok turen innom for å sjekke farger og pris på noe maling til vogna.  Og vips så var maling og utstyr handlet, så nå har jeg det jeg trenger for å male badet.

Badet er ikke så fint i fargene, så får prøve å fikse det rommet i første omgang. Har fri både torsdag og fredag, så det passer bra.

Ikke bare bare for gubben når jeg plutselig ringer ang farge og maling 😂

Ha en fin dag i sola ❤

Mandager, trenger mann si mer?

Mandag og ny uke starter hardt! 

Lite søvn i helgen, jobb i går kveld og da er man sent i seng. Tidlig opp med Trym og så videre på jobb altfor tidlig. Idag jobber jeg mellomskift slik at jeg rekker foreldremøte på skolen.  Etter det, så er det vel en time på sofaen før leggetid. 

Dagen i morgen, blir heldigvis roligere. Da blir det å vaske vogna etter helgens morroheter, før det er avgårde på kveldsskift. Selv om vi er flinke til å ta av skoene, så er det ikke en selvfølge at alle andre er like flinke 😂 Jaja, vi har jo støvsuger og vaskefille. Og noe må man forvente når man er på tur. 

Da er det bare å komme igang!  Solen skinner, og det ser ut til å bli en fin dag ❤ vårlukten er til og med på plass ❤

 

Festivalstemning på Redneck camp

Kroppen er sliten og støl, øynene er litt segne og jeg sitter i bilen på vei hjem fra fest i helgen. Vårslippen  på Kvelde. Manner meg opp til å komme hjem, få på arbeidsklær og komme seg på jobb. 

Selv om jeg holdt meg til pepsimax i går, så blir man litt sliten. Det blir lite søvn på en slik helg. Men for en helg!  

Sola skinte og det var skikkelig sommervær igår! Det ble en del solbrente kropper for å si det slik.  Jeg vil tro mange kjenner på det idag.

Vi prøvde å bade i Lågen.... Jeg kom ikke lengre uti enn til knærne. Iskaldt!  Men fin plass da. 

Konkurranser må til på en slik helg. Så Arly Karlsen & sons + Hawk disket opp med spisekonkurranse. Ekstremt sterke hamburgere! Jeg tok en liten bit, og det svei . 8 stk deltok , men kun 3 fullførte. Skjønner ikke at de klarte det. Litt musikk underveis mens hamburgerne godgjorde seg på grillen.

Denne helgen har vært en stor folkefest. Nesten litt festivalstemning. 

Vaktene vi har hatt denne helgen, har vært helt formidable! Hyggelige vakter som har holdt kontroll på området.

Flotte konserter, hyggelige folk, rett og slett en digg helg! 

 

Badstu,gjørme,konserter og nyttige strips

Nå har vi funnet ut en ting. Etter å ha ligget nok en gang i badstu, kan jeg nå konstantere at vi har en vintervogn! 

Selv på laveste varme, så koker vi. Da er det ikke lett å sove. Lett å sove her på Kvelde, er det nok ikke uansett😂 Vi var siste bilen som fikk komme inn igår, og fikk beskjed om å kjør så langt dere kommer og parker der. Så vi står rett forran teltet der konsertene er. 

Jeg tror folk har festet på skift i natt😂 Det har faktisk ikke vært et minutt stille i hele natt. Men men, er man på tur ,så er man på tur.

Det er sykt mye folk her denne gangen. Mange nye, og det er jo dritgøy! Jeg storkoser meg. 

Disse 2 ble dynket i champis

Hva skulle man gjort uten strips?

Konserter igår og konserter idag. Sola skinner og muligheten for en dupp i Lågen er under planlegging. Mulig det blir for kaldt 😂

Og gjørmete!

Vi snakkes 😁

 

 

Klare for årets første, eller?

Torsdag kveld, og det er så digg at solen endelig holder seg en stund utpå kvelden. Det dumme er at man enser ikke helt hvor mye klokken er. Tiden går så fort når man klargjør vogna! 

Oh yes, i morgen hekter vi vogna på bilen, og suser avgårde. Turen går til Kvelde, vårslipp med redneckforeningen. 

Joda, vogna er skitten, fryktelig skitten. Men jeg tenker den ser ennå værre ut på søndag. Det er jo ikke akkurat tørt ute etter denne vinteren. Så vårvasken får vi ta senere.

Men lysene ute er sjekket, luft er fylt i dekkene og ting er klargjort inni. Der fikk støvsugeren jobbe litt, litt vasking og senga er klar. Den har jo blitt brukt til overnattingsgjester et par ganger i vinter . Nå kan campingsesongen starte! 

Sitter å funderer litt på oppussing av vogna. Men vi får liksom ikke helt bestemt oss. Men vi må jo gjøre den litt mere "våres" . 

Kanskje bare nye gardiner, trekk på sofaen og ny lampe? 

Nå er det straks leggetid, før siste arbeidsdag før helgen. Forresten, jeg skal jo jobbe søndag kveld! Jeg gleder meg ikke akkurat....

Ses vi i helgen? 

Overraskelses bursdag m/branding😃

Hvor ble denne helgen av? Det er jo allerede søndag! 

Denne helgen ble satt av til besøk av mine foreldre og ei venninne, samt konsert på Glassheim med Arly Karlsen & sons + Hawk. I den anledning fikk jeg bytte litt arbeidstid så jeg slapp å jobbe fredag kveld.  

Så etter jobb satt jeg meg i bilen for å reise hjem. Bare innom butikken en tur. Jeg gledet meg til en stille og rolig fredagskveld hjemme sammen med Mandals-besøket.

Jeg kjører i god tro hjem, men når jeg ser bakken inn til huset, da skjønte jeg at noe var i gjære. Der var det noen ekstra biler og en buss. Jaja, koselig med litt ekstra besøk 😊 Kristian og Morten møter meg ved bilen, prater litt og tuster inn mot huset. Og hva venter meg der? Åjoda, det var overraskelsesbursdag for meg! Til og med niesene mine hadde fått være med. Snakk om å bli tatt på senga! Snakk om å ha en god mann, fin familie og gode venner! 

Bålpannen, stoler og bord var rigget til. Og resten av ettermiddagen og kvelden ble tilbringt i innkjørselen vår. Kidsa ble etter en stund sendt avgårde med sine besteforeldre, og festen kunne starte for alvor. Vi hadde til og med live musikk. Jeg tror jaggu meg alle og enhver koste seg.

Lørdagen fikk vi slappe av en god del timer. En liten hvil på ettermiddagen for å stoppe migrene  som snek seg innpå. 

Bursdagsgaven fra Kristian, den var ganske så original 😉

Branding 🙊🤪

Konsert skulle vi på, og der dansa vi stort sett hele kvelden, og jeg ble tatt opp på scenen for å få gave. Hodebunnsmassasje apparat 😊

Jeg legger ved et lite bildedryss fra helgen.

Ikke alltid like gøy på søndagen når de skal reise hjem.

Stas å få låne onkel sin hatt.

 

Til slutt vil jeg bare takke alle som gjorde helgen og bursdagen min perfekt!  De som kjenner meg godt, vet at jeg ikke liker å feire bursdagen min. Men for en helg! 

 

Hvem er sjefen tro😂

Ja, nå er vi på biltur. Hvordan vi skulle få denne helgen til å gå opp, det var ikke lett.

3 bursdag på 1 helg , 2 i sør og 1 i vest. Det går jo bare ikke ann å få med seg alt da.... 

1 ting jeg lovet mine nieser når jeg flyttet, det var at jeg lovet å komme hjem til dems bursdager. Og det akter jeg å holde😊 Bursdagen til Sofie er ikke før i slutten av måneden, men da jobber jeg fredag kveld, så det går ikke...

Av og til man man inngå et kompromiss. Kristian ble med sørover hvis jeg kunne slippe han av på Birkeland. Kim Arly feirer også bursdag, og de var villige til å kjøre han til Mandal i morgen. 

Så denne helgen måtte vi desverre skippe turen til vestlandet  for å feire Kjell Vegard...

Så da endte det opp med 1 bursdag for meg, og 2 for Kristian.  Vi er igrunnen ganske gode til å inngå kompromisser ❤ Jeg tror både Trym, Kristian og jeg kom greit ut av det 😊

Og sånn gikk våre utdrikningslag😂

Fredag og straks helg! Noen som så gårsdagens episode av Norske Rednecks? Da viste dem fra gubbens og mitt udrikningslag.

I den anledning så tenkte jeg å fortelle litt og vise litt bilder fra mitt.

Turen gikk til Mandal en fredag ettermiddag i fjor. En stopp innom mi søster og familien på pizza, før turen gikk videre til Eva. Der benka vi oss i sofaen med snop og skrekkfilm, mens vi ladet opp til morgendagen. Jeg var jo litt spent  på hva venninnene mine hadde funnet på 😊

Lørdagen kom og et av dagens antrekk kom på. Veldig fint 😂  Vi kjørte av sted for å møte resten av gjengen. Til og med mine nieser fikk være med til å begynne med. Ikke ofte 7 og 9 åring får være med i utdrikningslag. Pistolskyting var første aktivitet, før vi reiste til mine foreldre som hadde stelt istand frokost til alle. Skikkelig koselig 😊

Så startet resten av morrohetene! Turen gikk videre til Grimstad.  Øksekasting, pil og bue, okseridning, fyllefotball, narko-trillebårløp, støvlekasting og sumobryting var noen av aktivitenene. En aldri så liten dupp i ei tønne med kaldt vann måtte også til 😂 

For et opplegg 😁 Jeg skrev et innlegg rett etter denne dagen. Det kan du lese HER 

Resten av dagen gikk til ridetur, mere skyting, øksekasting og diverse. Bare kos på Vrå ( barndomshjemmet  til ei venninne😁 Kvelden ble avsluttet hos Eva i steinhuset hennes 😊 

En helt perfekt dag ❤

 

Up Up and away😂

Noe jeg har hatt lyst til lenge, men aldri fått muligheten til, det var å få kjøre helikopter! Eller sitte på i helikopteret kankje. 

Men det fikk jeg muligheten til i helgen😊 Det var iallefall ikke skummelt, bare fint å kunne se landskapet ovenfra. 

Legger ut noen bilder fra turen, og hvis du vil se litt film så legger jeg den ut på facebook siden min. Den finner du HER .

 

 

 

Ha en fortsatt fin søndag ❤

Vi tok IKKE sjansen🙄

Nok en helg nærmer seg slutten... Helgene går så altfor fort. 

Sitter nå i senga på hotellet, og venter på at vi er klare til hjemreise. Heldigvis har vi kun 2-3 timer hjem, det går fort. Hjem fra en fin helg på Skarslia og VatsVegas! 

Igår var det skikkelig bra steming fra morgen til kveld. NM i beerpong gikk av stabelen, og Team Mette (Mette og Morten) ble slått ut i finalen. En verdig sølvplass.

Mange ble med på "Ta sjansen", vi valgte å være tilskuere. Mange kreative farkomster, og det gikk ikke like bra for alle. Men det er viktig å fullføre! 

Arly Karlsen & Sons sammen med Hawk gjorde et forsøk 

Dagen gikk fort i hyggelig selskap, men helgen var ikke over ennå.

Kvelden kom, middag spist før vi tok en liten hvil på rommet. Viktig å lade opp før Lumberjack Rebels og Arly Karlsen & Sons , sammen med Hawk skulle spille. 

For et liv når musikken satte igang! Rockefoten begynte å bevege seg hos de fleste, mens latter og sang gikk lett. 

Men vi skulle få oppleve en ting til. Helikoptertur ! Oh yes, bilder kommer nok senere idag 😁

VatsVegas! Hva er det, tenker du kanskje?

VatsVegas! Hva er det, tenker du kanskje? Eller kanskje vi treffer deg der?

VatsVegas er et arrangemang som finner sted i Hallingdalen. Her blir det musikk, NM i beerpong og "Ta Sjansen". Jeg har aldri vært på det før, så jeg gleder meg som en unge. 

Arly Karlsen & Sons skal blandt annet holde konsert. Og det er jo like koselig hver gang vi treffer dem. De lager liv! 😊 

...8Måndag, Lumberjack Rebels, Loveshack og Retro står også på scenen i løpet av helgen. Så dette blir morro 😊 

Hovedscene med musikk, pianobar og beachbar med DJ og utekonsert. Du kan til og med ta deg en runde i helikopter. Dette kan jo ikke bli annet enn masse morro 😁

Ses vi?

Fredag formiddag/tidlig ettermiddag setter vi oss i bilen, og styrer snuten mot Hallingdalen for en helg fylt med latter og hygge.

 

Det kan hende jeg husker å snappe litt 🤠

 

På tide å kle av seg☺

Hva skjer'a folkens? Nå har det vært litt stille fra min kant, men nå håper jeg at jeg er igang igjen.

Den siste uken har det vært en del sykdom i hus, jobbehelg, litt ekstra jobbing og sysling i hjem og garasje. Våren er jo tross alt på vei 😊 Sakte men sikkert, smelter snøen bort, og vi kan glede oss til varmere tider ❤ Mindre klær og litt mer farge på kroppen.

Idag våknet jeg til fuglekvitter, det er en god følelse å våkne til. Solen skinner, og jeg har lyst til å pakke bort varme klær, og finne frem vårklær. Og enda bedre: sommerklær! Men det er jo fortidlig når det fortsatt er frost på nettene og masse snø. Men vi går en fin tid i møte ❤ 

Nå er det kun 3 uker til vårsleppen med redneckforeningen,  og da skulle vi gjerne hatt vognen frem. Det blir spennende å se om snøen smelter bort til da, eller om vi må ha frem traktoren for å måke bort den store brøytekanten. Spennende å se om vi i det hele tatt får den frem tidsnok 😂 Men jeg har troen😁 

Siste arbeidsdag står for tur denne uken, og jeg gleder meg til helgen. Da er vi ute på farten igjen, da står VatsVegas for tur. Noen som skal ?  

Ellers ønsker jeg alle en fin dag i solen ❤

 

 

Syke folk og noen Samaritanere midt i uken

Hvor har denne onsdagen blitt av?  

Omgangsjuka, forkjølese og hodepine er ihus. Litt blanding av alt fordelt på alle 3. Uheldigvis trakk Trym det korteste strået, så han fikk mest...

Skal det være en fordel med spysjuka, så må det være at gulvtepper, gulv, trapp, skisko og ytterklær  får seg en vask. Uhell skjer, og vaskemaskinen har gått for fullt igår og idag.

Viktig med vitaminer 😉

Så idag har sofaen blitt slitt, og vi håper på en bedre dag i morgen.

Det som har vært skikkelig positivt idag, det er at vi fikk besøk helt fra Dokka. Nemlig for å hjelpe Kristian med å flytte en dynamo fra den ene mondeoen til den andre. Dette var noe han skulle gjort selv, for han MÅ jo ha bilen på jobb. Men når formen blir dårlig helt uanmeldt, da er det ikke lett å få det gjort... Så tusen takk for hjelpen "Billy Bubba" og resten av pitcrewet 😊

Jeg tror det er første gang vi er hjemme fra skole og jobb alle 3.

Og helt ærlig, vet dere hva det værste er? Det er å være hjemme med 2 av motsatt kjønn som er syke 😉

Å swish så var påske over...

Siste fridag, den har blitt brukt til fornuftige ting faktisk. Solen skinner og varmer. Snøen smelter sakte men sikkert.

Nå som påsken er over, er jeg klar for vår. Men med tanke på all snøen vi fortsatt har, så er det nok en stund til blomstene kan poppe opp i hagen. Det er nok noen uker, måned eller mer før terassen kan brukes. Men vi laget jo en sittegruppe med bålplass for ikke så lenge siden. Da vi koste oss i hagen hele dagen. Det kan du lese om HER .

Vårfølelsen er uansett på plass. Og nå som snøen er stein hard, kunne jeg endelig gå på snøen, og dynene kunne luftes.

Bilen min fikk litt rengjøring innvendig, og startet så vidt å rydde litt i garasjen.

Og sola den skal utnyttes! Vi fant like godt frem noe grillmat, og da kom sommerfølelsen  når vi spiste 😂

Klesvasken er tatt, og maten er ryddet bort. TV tiden kan nå starte med maraton med Modern Family 😁

Ha en fin ettermiddag/kveld ❤

 

Følg meg gjerne på snap 😁

Og min facebook side . Den finner du HER 

 

Sol, påske og gøy de 3 rette stikkordene😎🐣

Påskefregnene er på plass. Tiltross for å ikke vært på fjellet, så var ansiktet ganske stivt igår og fregnene fant veien frem.

Hele påskeaftenen ble tilbringt hos Gard og Lene,  ute i hagen dems. Utrolig heldige med været, kun litt kaldt før solen kom frem. 

Vi sjekket inn på "hotellet" til Vivi og Morten først. Der ble vi servert hjemmebrygget øl, før vi tok beina fatt og satte kurs mot Gard og Lene.

Vår hjemmelagde baileys fikk bein å gå på,  falt i smak hos alle tror jeg. Smaksprøver ble jo delt ut 😊 Den kan du lese om HER.

Gassgrillen var tilgjengelig hele dagen, og det var selvfølgelig fyr i bålpannen til enhver tid. Vi var en gjeng tidlig på formiddagen som nøt solen, og fleretok turen innom litt lengre utpå dagen.

Hærlig stemning ❤

Gubben stod for bildetakninge igår, ble litt selfier av han og en del av gjestene 😂 

 

Snart kommer Trym hjem fra påskeferie. Godt det er en til fridag ❤

 

En fin oppvarming til Påskefest i morgen🐣🐤

Når man ikke får reist på hytta i påsken, så var en skitur bedre enn ingenting 😉 

En fordel med å bo der vi bor, det er jo at Nordmarken er rett i nabolaget. Så idag ville Kristian være med på ski, og da sier ikke jeg nei 😊

Så vi kokte kakao, fant frem sitteunderlag, kvikklunsj og appelsin. Ut på tur, aldri sur 😁

En liten kjøretur opp Mylla, så var det bare å spenne skiene på. Sola skinte og føret var perfekt.

Kristian speider etter sitteplass : 

Etter 1,5 time fant vi en fin plass i sola. Fint med litt påfyll og hvile før vi gikk tilbake til bilen . Så digg at vi kan kose oss i hverandres selskap ❤

Bart av kremen må til 😂

Skitur Ølja rundt, var en kjempefin tur. Vi tok skikkelig søndagstempo, studerte litt på naturen og nøt landskapet. 

Nå var det godt å komme inn, fyre litt i ovnen og lage litt middag.

I morgen blir det påskefest hos Gard og Lene, og vi sjekker inn på "hotellet" til Vivi og Morten 😉

 

Hjemmelaget Baileys, en påske-tradisjon😉🐣

Påskekos.

Påskekosen er ferdig laget. Og jeg gleder meg til å smake Verdens beste Baileys.

Idag reiste Trym på påskeferie,og vi slapper av hjemme.  Påske-baileys'en er ferdig laget, og biffen ligger til godgjøring på benken.

Ca 3-4 liter baileys er nå laget, og ligger til kjøling i kjøleskapet.  Den er så utrolig enkel å lage, og smaker så mye bedre enn den man får kjøpt. 

Så hvis du er glad i baileys,  da bør du prøve denne 😉

Oppskriften

 • 300 g melis 
 • 450 g rørsukker
 • 3 klyper vaniljesukker
 • 12 eggeplommer 
 • 9 ss varm espresso (eller ca 1/2 Kopp kaffe)
 • 3 strøkne ss kakaopulver 
 • 9 ts honning 
 • 3 liter fløte
 • 300 ml 60% brennevin. (Vi bruker ca 0,5l 96% for at den skal virke litt bedre) 😁
 •  
 • Bland kok-varm kaffe m sukker og rør til sukkeret er løst opp. Rør så sammen sukkerlaken m melis, vaniljesukkeret, eggeplomme, kakao, og honningen. Så rører du godt inn brennevin før du til sist rører inn fløten. Husk, ikke piske fløten til krem😉

 

Vi brukte litt mere kaffi istedenfor espresso, og en smule sterkere brennevin 😂 Så her er det bare å prøve seg frem 😊 Enjoy 🤠

God påske 🐣

Minnene etter helgen, Mandag er kanskje ikke så ille😂

Nyskjerrig på resten av helgen? Her kommer del 2 😉

Vi har som sagt vært på Storlien denne helgen, og høydepunktet var nok scooterturen. Det kan du lese om HER

Noe som ga skikkelig adrenalin, det var dragrace! Om my, det gikk unna! Vant 2 av 2 runder da 🤗

Men vi kunne jo ikke være på scootertur hele døgnet, noe annet måtte vi jo være med på.

Så da var det på med badetøy, etterfulgt av en nydelig middags bufe' 

Musikk hører jo også til på fest. Der var jo Chris Holms et høydepunkt 😊 Han er jo helt enorm!

Gil Edwards lagde et formidabelt show .

Fler band holdt kvelden i live og vi storkoste oss ut i de sene nattestider 😁 

Turen hjem, tok vi gjennom sverige. Da måtte vi jo stoppe for noen flotte dyr 😁

Jeg fikk æren av å kjøre heeeeele veien hjem..... 9 timer, 2 ganger ut av bilen.  Snakk om å være sliten når vi kom hjem! Kjempe gøy på biltur når de 3 andre ligger å sover store deler av turen 😂

Mandager, det er liksom alltid litt nedtur😃

Oh my, for en helg!  Fryktelig mye kjøring for en helg, men så absolutt verdt det! 

Fredagen startet med noen timer på jobb, forte seg hjem for å bytte bil.  Selskap i bilen av gubben , Jarle og etterhvert Morten.  Da var helgen igang. Stoppet i Rena for å ta følge med Daniel og Hilde. Så var det strake veien, et par stopp selvfølgelig, til Storlien.

Etter 9,5 timer var vi endelig fremme! Vi ble godt tatt imot på hotellet, og nå var vi klare for å ikke kjøre bil før søndag morgen 😂  (Midt i natten hadde forresten også Gunn-Berit og Väinö dukka opp, så da var vi strax alle mann, alle.)

Vet ikke hvor jeg skal begynne å fortelle om lørdagen en gang... En opplevelse jeg sent vil glemme. For mange så er kanskje dette ikke så spesielt, men det var det for meg 😊

Vi var invitert på scootertur. Jeg aner ikke hvor mange som ble med,men det var mange! Vi ble plassert rundt forbi i pulker og diverse, så var det bare å nyte natur og se alle dem som lekte seg rundt på scootere.

Jeg og Hilde var heldige , vi fikk sitte i et "egg" 😊 God plass, og vi fikk muligheten til å skravle og nyte naturene.

En opplevelse i seg selv bare å se naturen.  

Vi hadde matpause, og vi fikk prøve å kjøre litt 😊 Jeg som mange andre, klarte jo å kjøre meg fast 😂 Ingen bombe 😂 Men for et adrenalin! Utrolig gøy.  

Fikk prøve scooteren med flagget på.

Et lite bildedryss : 

Resten av helgen kommer i eget innlegg 😉

Tusen tusen takk til RockRun  Takk til alle som bidro til at vi fikk være med. Og takk for at vi fikk tilbringe dagen med en så hyggelig gjeng.

Hjeeelp... REISEFEBER!


Reisefeberen er på plass!  Baggen er pakket, og det gjenstår kun en kort dag på jobb i mårra.

I morgen blir det roadtrip til Storlien (Sverige). En laaang roadtrip, men hva gjør vel det når man er i godt selskap. 

Vi er jo sammen med styret (NRF) pluss noen få til, invitert til Storlien rock og motor weekend 2018. Å som jeg gleder meg scooterkjøring og musikk. Digg å sove i hotell-seng, og få frokosten ferdig laget 😊

Jeg skal prøve å huske å legge ut litt på snappen, legg meg gjerne til : 

Ellers så finner du litt ekstra på facebook siden min, den finner du HER .

Snart leggetid, må jo være uthvilt til i morgen 😊

Vi snakkes ❤

BTW
Dette er banda vi får høre


FREDAG
Stora scenen 21.30-01.30
Diesel Dahl & Pöbb T Pöbb Band
Motorpsykkel Electric
Triosphere
Chris Holmes Wasp Classic
Kopparbaren 01.30-02.15
Gil Edwards & guests

LÖRDAG
Kopparbaren 16.00-18.00
Motorpsykkel Acoustic & Pöbb T Pöbb Band duo
Stora scenen 21.00-01.30
Gil Edwards Rock of Ages
Rövballebandet
Barbed Wire
Chris Holmes Rock Classics
Kopparbaren 01.30-02.15
Pöbb T Pöbb Band

Og dere, husk i helgen stiller vi klokken en time frem. Jippppiii....

Ny uke, nye muligheter..

Da er vi akkurat ferdige med ukens nye episoder av Norske Rednecks.

Du kan se alle episodene som allerede har gått på TV gratis, de som kommer denne uken kan du se hvis du har abonnement hos DPlay. 

Jeg må bare se alle på mandagen, klarer ikke å vente siden jeg ikke har sett dem selv på forhånd.  Snakk om å være utålmodig 😂

Så en liten spoiler 😉 Her  snakker vi sprengning, research av campingplass, hagefest,  og mye annet morro 😉 Skal du se? 

Ha en fin uke ❤