hits

juli 2017

Høyt de svever

Dette var rått!

Det blir litt spam fra festivalen, men det er bare fordi vi har det så sabla gøy at jeg vil dele mine opplevelser med alle dere som leser bloggen.

Vi var på Andre' Villa show. Fy søren for noen gale folk! Vi var så heldige å treffe på han i god til før showet og fikk knipset noen bilder sammen.

Andre' og 3 andre holdt et forrykende show! Triksing 12 meter over  bakken.  Jeg tror Kristian, Daniel og Tom Arne ble som små guttunger en liten stund. Gubben ble til og med spint full av søle.Dette var et friskt pust i festivalen.

 

Mens vi venter..

Ja, da sitter vi her igjen og venter på å reise hjem. Da går klokka sent! Men vi har jo ferie så null stress. Men skal bli godt å komme hjem, og så kommer jo Trym hjem 😊

Som sikkert en del har fått med seg, så har store deler av denne uken gått til å oppleve Seljord countryfestival 2017.
 

Årets høydepunkt var jo selvsagt Brad Paisley. Men jeg har ingen bilder fra den konserten siden jeg var smart og lot noen passe på mobilen, og ikke rakk å få den igjen før konserten startet.... Men for all del, det var så studd med folk at bildene hadde ikke blitt bra, da vi stod litt langt bak. Minnene er uansett på plass! 

Det å skulle spille etter Mr.Paisley  kan ikke være lett... Men der leverte Byting. De holdt på publikum og et yrende folkeliv fortsatte.

Å reise på tur med bare mannfolk, er ikke bare bare. Det går mye i bilprat og typisk mannfolk prat. Så jeg gikk og klaga på at jeg skulle hatt noen jenter i leiren. 

Lite visste jeg at Kristian og Daniel hadde avtalt med Eva at hun og Torunn ( med sjåfør) skulle komme på overraskelses tur på fredagen! Det gjorde jo kvelden perfekt!

Btw, det kommer mere fra festivalen 😉

 

Menn og festival-akrobatikk

Fredagen er allerede kommet! Idag er den beste konsert-dagen. 

I går hadde vi regn, regn og atter regn...gjørmete og kaldt. Da er det godt vi kan sette oss eller stå under tak. 

Og idag, ja idag lysner det opp! Dette er hva jeg ser ut av vinduet når jeg våkner:Da skal jeg ikke klage.

Selv om det var møkka-vær, så får vi oss alltid en god latter: 

 Når skal Kristian skjønne at han ikke er skapt for akrobatikk? Men man får det ikke mer gøy enn man lager selv.

 

Nå er det på tide å stå opp, så vi får kommet oss en tur på butikken, og få ladet opp til kveldens konserter!
 

Brom brom

Brom brom, neste stopp er Seljord!

Denne festivalen har jeg ventet på helt siden det ble offentlig at Brad Paisley skal stå på scenen på fredag.


 

Selvsagt mange andre artister som er verdt å få med seg. Så det skal ikke stå på mangel av god musikk i 4 dager.

Det er meldt litt dårlig vær, men det har vi overlevd før. Vi dør vel ikke av litt regn 😉 Men for all del, jeg krysser fingrene for at det er meldt feil og at vi ender opp med strålende sol. 

Vi er i år, som de 2 andre årene jeg har vært med, flere som reiser ilag. Hyggelige "naboer" på campen og trivelig reisefølge, er gull verdt.

Så nå er vogna pakket og klar, og hektet på bilen.  Og vi ser fram til mange dager på festival 🤠Vi ses 🤠

 

Ferien er i gang!

Ferien er i gang og vi er ute på campingtur, på campingplass faktisk.

Turen gikk til Dokka camping for helgen. Snakk om stor og fin plass. 

Her har vi grillet, vært på konserter og møtt mange hyggelige folk. Sola har varmet og myggen har vært til på nytt! På vår ferden rundt på campingen, så fant vi en ølbenk. Den måtte jo testes ut. Der ble det ikke bare servert øl, men også noen digge vårruller. Hyggelige eiere og naboer, så tiden gikk fort når vi ble sittende der. Daniel trengte en dusj, men valgte elva istedenfor. Jeg duppet tuppen av storetåa i vannet, det var nok for min del! Iskaldt! 3 uker ferie har startet. Startet veldig bra, og jeg gleder meg til resten! 

 

Jeg feilet...

Ja, jeg feilet...

Jeg feilet i neste forsøk på å være "husmor". 

Vi bestemte oss for å ha nye gardiner i vogna. De var så lyse de vi hadde og da våkner jeg så altfor tidlig.

Jeg gikk inn med godt mot og bestemte meg for å sy gardinene selv. Og for å si det sånn, så har jeg nå pakket bort symaskinen på ubestemt tid! Opp i kottet med den.

Mye frustrasjon og irritasjon oppsto. Mange timer ble brukt. Trådene har klusset seg og nåla har knekt. Kristian har måtte hjelpe med maskinen og jeg har ringt mamma og pappa for hjelp.

Men vet du hva? Gardinene ble til slutt fedige! Ikke verdens best utførte jobb, men jeg fullførte ☺ 

Forandring fryder

Nå er vi på gang med nytt prosjekt! Forandring fryder har jeg hørt.

Mens  resten av "gjengen" har kost seg på Fluberg på villsvinfestival, bading, hygge og ramp, så valgte vi å tilbringe helgen hjemme til å bli friske og gjøre litt ting som har blitt satt på vent.

Når formen begynte å komme seg, da var det bare å komme seg avsted for å kjøpe maling. Denne gangen er det campingvogna som får gjennomgå! I første omgang er det utsiden som fikk ny farge. Så nå er den ferdig malt, men mangler litt "pynt" . Den må jo stå i stil til sheriff bilen. Ferdig resultat kommer når den er helt ferdig 😉Og noe av det beste med sommeren: 10 kg jordbær ble til digg syltetøy. Må nok ha 10 kg til 😎Nå er det bare å gjøre seg klar for 4 dager til på jobb. Og ut på tur til helgen! 3 uker ferie starter på fredag 😎 

Bare å glede seg liksom😁

 

 

Familie til unnsetting

Da er vi allerede kommer til torsdagen i denne uken. Og disse dagene har gått til å ligge strak ut... og er det noe jeg hater, så er det å ikke kunne gjøre noe. Dette blir en skikkelig "synd på seg selv" blogg 😉


Kjent stil denne uken..

Både jeg og Kristian er syke, den ene ikke noe bedre enn den andre. Dagene går til hosting, nysing, feber, hodeverk, du ser tegningen. Legevakten har blitt besøkt et par ganger. Heldigvis har vi blitt tatt vare på av min søster og barn. 

Så mye jeg skulle fått gjort etter å ha vært på ferie en uke. Men neida, det får vente. Vogna står urørt etter festival, klesvasken hoper seg opp, plenen gror, og jeg skulle veldig gjerne vært på jobb. Vi har til og med fått hjelp til å handle og Trym har blitt sysselsatt. Mat har blitt laget, kidsa har vært rolige og jeg fikk hjelp til hus-stellet


 

Det "positive" er at det er drittvær ute, så der går jeg ikke glipp av noe.

Hele sesong 2 av Norske  Rednecks er sett, mens halsen har blitt nedkjølt av is. Som faktisk ikke smaker noe når smaks-sansen er borte for øyeblikket.

Men men, sånn skjer. Formen min og Kristians form er stigende og jeg ser et lys i tunellen. Nå er Trym på gang i samme tralten, så vi er visst ikke ferdige på en stund. Så da er det bare å vente til "styggen" slipper taket og hverdagen kan  komme tilbake til normalen 😊 

Ha en fin dag.

 

Har du sett?

Da var vi igang!

Vil du se oss på tv? Førpremiere på sesong 2 av Norske Rednecks ligger ute på Dplay nå! 


 

Fare for å få seg en god latter og kanskje (ja,faktisk) felle en tåre.

Have fun!

Vi ses til neste år!

Vinstra countryfestival 2017 er over, men vi har ennå ikke kommet oss avsted...

Det som er, er jo at jeg nekter å kjøre med vogn og Kristian sliter litt med å få promillen ut av kroppen... Jeg kunne selvsagt ryddet og vasket vognen mens vi venter på å reise, men neida, jeg ligger med feber og vond hoste og kropp. Jeg sier bare takk og lov for at det ikke kom tidligere i festivalen.

Vi kommer sent hjem idag ( 3 timers kjøretur ) og jeg prøver bare å benytte sjansen med å  slappe av slik at jeg er klar for jobb i mårra. 


 

Ellers fikk vi med oss noen konserter i går også. Vi trosset regnværet og kledde oss for været. Ja jeg gikk til og med med ullgenser igår...Hurra for norsk sommer 😂

A.J HobbsAmerican YoungPå første rad

Vi ses til neste år! 
 

Å møte en så stor artist

Hva kan man si om dagen igår? Jo, den var fin den. Masse liv, masse fjas og masse hygge.

Og igår ble nok både jeg, gubben og et par andre en smule starstruck! Vi var på konsert med Aaron Watson! Og det var en opplevelse i seg selv. 


 

Det var nok veldig mange som gikk glipp av en rå konsert, kanskje fordi de ikke har hørt om han, eller rett og slett ikke er fan av den type country. Men vi fikk den med oss, og det angrer vi ikke et sekund på. Liker man country, så er det virkelig verdt å søke han opp.

Og denne jenta her ble en smule happy etter konserten. Vi stod å ventet for å ta bilder, men fikk beskjed om at de ikke kom ut. Kristian, så god som han er, prøver å få meg inn så jeg fikk tatt bilde, men nei... Da sender jeg mobilen med vakta ☺  Og vips så kom de ut for å ta bilder med oss.


 

De forsvinner igjen og vakten kommer ut og peker på meg. Jeg fikk komme backstage for å ta bilde. Det var stas det. Heldigvis fikk Kristian og et par kamerater også komme inn etter meg. Så da var vi alle fornøyde.


Og så kommer det et bildedryss 😉Aaron fikk også tildelt t-skjorte fra Norsk Redneck Forening Jeg har vært på en del konserter gjennom årene, og her har jeg ikke ord. Nå er det bare å glede seg til Brad Paisley om 3 uker.

Det begynte selvfølgelig å regne før konserten igår, men ga seg underveis. Nå ligger vi i vogna og det bøtter ned! Ganske koselig egentlig.

Håper bare det roer seg før American Young skal på scenen i kveld .

I 100 på festival......

Nå er festivalen virkelig igang! Et yrende folkeliv, sol og skyer, bra konserter og livet nytes.

Det er fredag og vi er halveis i festivalen. De fleste har vel ikke kunne unngå å få med seg at vi er på Vinstra. Vinstra countryfestival 2017. 


 

Vi har vært heldige med været. Sola har ikke skint hele tiden, men det har iallefall ikke regnet. Litt kaldt på kveldene, men det overlever vi. 

Siden jeg slet med hodet på tirsdag og ikke fikk møte Doug Adkins, så fikk jeg treffe han og bandet på onsdag. Utrolig omgjengelige og hyggelige var de, der de tuslet rundt på campen!  Og for en musikk.! 


 

Et annet band som jeg hadde gledet meg til, det er Norske Lucky lips. Bluegrass av beste kvalitet.

Så nå er det vel bare å komme seg ut av senga, få i seg litt frokost og ta seg en dusj. Festivalen fortsetter og jeg må følge med.

Vente køen blir bare lengere og lengere...

Ja, da ligger vi her i vogna på Vinstra,  venter på å sjekke inn. Klokka er halv 9 og sola begynte å titte inn ca halv 6!

Vi har ikke rullegardiner i vogna og gardinene er lyse, så her skal man ikke sove dagene bort. Men i neste uke, da skal det sys nye gardiner! Svarte faktisk. Så når turen går til Seljord, da er gardinene klare.

Fra mandag til tirsdag campet vi i hagen til et vennepar av gubben her oppe. Koselig kveld før ferden nok en gang gikk videre.

Neste stopp, kø-parkering til country-festivalen. Kom visst folk allerede mandagen, men vi vet å finne en god plass. Så da var det bare å få parkert, ut med stoler og bord, ut med grillen og jekke en øl. 


 

For min egen del, så gikk det heller i brus, da jeg sliter en del med hodeverk. Den måtte jo komme nå selvsagt, men satser på en bedre dag idag. Kvelden ble avsluttet halv 8 med det sosiale, men kunne ligge å høre på folkelivet. Det som var mest dumt, var at Gubben og Doc&dask traff på Doug Atkins og fikk en liten minikonsert. Jaja, sånn kan det gå. 

Satser på en fin festival, sola skinner og vi venter på plassen vår så vi kan rigge oss til for resten av uken. Kose oss med god musikk og venner.

 

En smule ukomfortabel

På søndag reiste vi innom Sverige på vei hjem fra Mandal. Kjekt å ta båten fra Sandefjord over.

Denne gangen kjørte vi Chevy til Mandal og jeg fikk "æren" av å kjøre hjem siden vi var på bygdefest/traktorfest på lørdagskvelden


 

Noe jeg alltid har hatet, er å kjøre ombord på ferje! Det var min jobb denne gangen, og den bilen er litt større enn jeg er vandt til... En smule nervøs mens vi sitter å venter på å kjøre ombord. Mange biler og trangt ombord (trangt ifølge meg iallefall) 

Ferden går ombord, og jeg sitter fullt konsentrert og enser ikke kjent-folk som prøver å hilse 😂 Vi blir geleidet opp og rundt. Da var det en ting jeg ikke tenkte på! Jeg trengte visst litt større plass for å komme rundt første sving... En smule flau må jeg rygge litt tilbake for å komme rundt. Men jeg lærte, fordi neste sving gikk bra 😉  Jaja man lærer så lenge man lever.

Så kommer det til selskapet i bilen da... Gubben setter på nascar på mobilen og jeg hører på musikk. Greit nok, man kan jo ikke prate i ett renn, i 10 timer. Men så setter han jaggu meg lyden fra nascar på anlegget i bilen! Hurra sier jeg bare..  jeg hadde visst et ganske spesielt uttrykk, så han fikk seg en god latter. Uansett en finfin helg!

Og idag er vi allerede på farten igjen! 

Krabbekrabbekrabbeklo & Traktor!?

Sent i seng og tidlig opp både idag og i går.  Fordi når vi er i Mandal så har vi ikke tid til å sove.

Lørdag morgen ble vi vekket ganske så tidlig. Telefonen ringer og jeg hører en stemme spørre om vi er våkne. Ja, nå er vi iallefall.  Det var Sofie, den ene niesen min som ikke klarte å vente lengre på å møte oss igjen.

En god halvtime etterpå, er hagen fyllt med latter og masse kos blir delt ut. Vi har  jo tross alt savnet hverandre❤

Full fres hele helgen. Vi fikk bestemt sånn ca hvordan bordkortene skal se ut, så de er på gang. Scrappegarasjen har stort utvalg og de er veldig behjelpsomme og har mange ideer. Så dette blir bra.

Eva fikk vi besøkt en liten tur, og min bestemor rakk vi innom.

Ellers var vi på traktorfest! Det vil si at en haug med traktorer, med barn som passasjerer kjørte i kortesje og hadde det skikkelig gøy. Barna fikk kjøre 4-hjulinger og vafler og brus ble solgt i kiosken. På kvelden var det fest for de voksne i bygda, det ble en livat kveld selv om jeg var sjåfør siden vi reiste tidlig fra Mandal idag.

Noe av det beste med å komme hjem til Mandal, utenom å treffe familie og venner, det er å få servert nykokte krabber! Det må være noe av det beste jeg vet, og jeg kan sitte lenge å bare maule.