hits

april 2017

Når ingeniørene til vegvesenet får lov til å tenke!

Hvor er logikken når fartsgrensen blir satt ned etter et farlig kryss? Hvorfor ikke før krysset? Ja, det lurer jeg jaggumeg på! 
For her har dem ikke klart å tenke i det hele tatt. Man kan saktens lure noen ganger på hvor dem har fått utdannelsen sin!? 

Krysset jeg prater om er grusomt. Det er et kryss vi kjører i hver dag. Rett før krysset der er det en sving, så du ser ikke bilen som kommer før det egentlig er forsent å krysse veien. Og det er veldig få som holder fartsgrensen...  Tro meg når jeg sier at det har holdt på å gå galt for meg!  

Heldigvis så har vi en annen vei vi kan ta istedenfor å måtte krysse veien, det er ikke et vanskelig valg. Det å smette rett ut i dette krysset er helt ok, man kommer litt fortere opp i fart, og bilene som kommer har lettere for å bremse . Og mye lettere når det er mørkt, da man ser lysene.

En annen ulempe i dette krysset, det er at biler svinger av og stopper der! Hvordan skal man da få svingt inn på veien? Forstå det den som kan...

Jaja, godt å få ut litt frustrasjon. ;) 
Kjør forsiktig og vis hensyn til andre bilister og motorsyklister! 

En perfekt date <3

I september ble jeg invitert av gubben på noe som skulle vise seg å være den beste daten ever! Han hadde gjort avtale med noen kompiser, så dagen var tettpakket med ting som skulle gjøres. 

Her fikk jeg prøve å skyte med en 460 S&W revolver, Det var drit kult!!

Vi reiste først til Hemnes i Akershus og der hadde gubben planlagt at vi av alle ting skulle skyte med revolvere. (pluss en 22kal. og en glock) Hvordan han, distrè som han er, har klart å få med seg at jeg har ønska meg dette, det er et stort? Først fikk vi prøve en 22kal. bane pistol, og dette gikk jo lett som en plett tenkte jeg :)   så skulle jeg få prøve en 9mm glock, og det funka jo fortsatt fint :) Men denne hadde en automat funksjon og det var litt ekkelt, for da jeg holdt inne den derre avtrekker greia så spant jo alle kulene ut av pistolen i en kjempe fart. Jeg rakk ikke telle dem engang ;) Men himla gøy...  Da var det tid for revolverene, og der begynte vi med en 357s&w Å HERRE SOM DET SMALT, det smalt faktisk så mye at jeg rett og slett sto å hoppa. Da kan dere jo tenke hvordan det gikk når vi da skulle avslutte med det kraftigste håndvåpen du kan skyte med i Norge. HIMMEL Å HAV SOM JEG SPRATT OPP OG NED. Jeg sto sikkert å skalv en halv time etter vi var ferdige.For en start på dagen det var, og jeg kunne ikke annet enn å tenke at dette allerede nå var min "BESTE DATE EVER"  ;)
Så gikk turen videre med Moss - Horten ferga og vi skulle til Sandefjord for å kjøre ATV, og etterpå til et lokalt bryggeri hvor vi sammen med Morten Vestly møtte Doc og Dask. Dere skjønner jo sikkert hvordan resten av kvelden og daten min ble nå!?  Doc og Kristian show!  De enser jo ikke oss andre når dem først har kommet i siget. Så da var den daten over! ;) (Hadde likevel vært beste date ever) Så til kveldens finale, her klarte vi faktisk å trash'e et 50års lag hvor Morten Vestly Band spilte. Kristian holdt tale for "bursdagsbarnet" og klarte selvfølgelig å erte på seg halve salen :D

Snipp snapp snute, så var den daten over. <3Følg meg gjerne på FACEBOOK 

Er jeg blitt for gammel?

Da jeg våknet idag, da skjønte jeg at jeg var 1 år eldre! Tror min aldersgruppe trenger mye mere søvn😩 Eller er det bare en unnskyldning for å ville ligge litt mere i senga? Ikke vet jeg, men jeg måtte iallefall dra meg selv ut av den... Vent litt, det gjør jeg jo hver morgen 😂Lurer på om det er noe annet jeg må være obs på 🤔 kommer det masse rynker? Må jeg oppføre meg mer voksent?  Jeg har jo aldri vært 33 før😉 Er halvveis til 66 og det er da livet starter, har jeg hørt 😂 Nei vettu hva, jeg fortsetter som før 😉 Være meg selv 😁


 

Så denne morgenen er vel ikke noe andereledes enn andre,  bortsett fra at det er fredag og langhelg! Og litt kortere dag på jobb. Det er tidlig, men sola skinner og fuglene kvitrer 🌞  -4 grader ❄ Jeg er sikker på at det blir en perfekt dag! 


 

Hvem vet hva denne helgen bringer😎 Håper det blir litt sol, varme og vår 🌞

 

Surprise!

Arbeidsdagen startet idag 06.00! Mye å gjøre på jobb, og det er jo positivt :) En smule sliten blir man når man har en fysisk tung jobb, spesielt nå som folk handler treningsutstyr for å finne "bikini" formen , og villmarksutstyr som skal være klart til sommeren :) 


 

Kjører nå rundt og plukker varer da skiftleder ber meg komme på kontoret, blir jo alltid litt "nervøs" da ;) Men der stod Kristian, det pleier han jo noen ganger i uka siden han henter varer der. Men idag hadde han en bukett med nydelige roser med til meg <3  
Jeg hadde tross alt bursdag idag ;)  <3 Så jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg har funnet meg en god mann <3  
Fin overraskelse på jobb :)

Så nå har han "stjerne i boka" en stund til ;)  

Nøkkelen min til et godt liv <3

Hverdagen hjemme hos oss er ganske så travel. Vi har begge, to timers kjøring til & fra jobb, ulik arbeidstid, og ingen mulighet for samkjøring. Så her går mine formiddags-uker til å våkne av alarmene til Kristian,(03;55) lenge før hanen galer. Så jobb, litt leksehjelp, middag, litt husarbeid og så til slutt TV-tid :) Ettermiddags-ukene er litt annerledes, sent i seng,våken før hanen galer,(Mrk:Alarmen til Kristian) sovne litt igjen, opp med Trym, litt mere husarbeid, mulig avslapping og så jobb.
 


 

Ja sånn går nå dagene her i huset :) Men når helger og ferier kommer, da kan vi slappe skikkelig av hjemme, eller farte rundt. Men vi koser oss max! Jeg tror nok at "det lille ekstra" er bra for et forhold. Skal ikke så mye annet til enn at man koser seg med go mat, tar en kjøretur, kino, spasertur, ja rett og slett slikt man ikke rekker i hverdagen. Innimellom tror jeg nok en natt på hotell er bra for pleien, mye med tanke på at man kan nyte ferdiglagd frokost, slipper å rydde og de har sabla gode senger :)  Men! å ha bare vogna på tur, "just the two of us" PERFEKT!. Da har man ingenting å kjegle om! Det skal ikke så mye til for å glede meg. Jeg blir glad for den minste ting igrunnen, skal ikke mere til enn at Kristian overrasker meg med en redbull  eller at en av niesene mine gir meg en tegning :) En samtale om morgenen, da jeg nesten prater i søvne. En koselig snap eller melding. Elsker de små ting i hverdagen <3  

Jeg er en person som blir lett rørt, det må jo være bra å vise følelser og glede. Jeg er også en person som sier ifra når jeg blir såret og lei meg, mye fordi jeg orker ikke gå å tenke på det, mye bedre å få det ut og bli ferdig med det :) 

Et bra forhold, til både kjæreste, familie og venner, er nøkkelen min til et godt liv <3
  


 

 

 

 

Ja jeg kaller meg redneckfrue, men slutt å sett meg i bås fordi!

Hva er en redneck? Hvem er en redneck? Hva er definsjonen på en norsk redneck?

Mange tror at det å være rednecks i Norge betyr at man MÅ like det samme, gå i samme klær, spise samme mat, høre samme musikk osv!. Men, guess what, det er tull! Vi er alle enkelt individer med egne meninger og stil. Her er noen myter som kan knekkes!Klær: vi går i akkurat det som passer oss. Vi har hverdagsklær og festklær akkurat som "normale" folk har. Jeg kan fint gå i dongeri og skjorte, men jeg elsker å gå i fine kjoler. Og jeg kan fint kle meg opp som en "rocker" når anledningen byr seg. 

Musikk: hvem sier vi kun hører på en type musikk? Må nok innrømme at det går mye i country, men det kan like godt være pop-country som classic-country. Men på en annen side så digger jeg Volbeat! P!NK! FFDP! og masse annen god musikk.

X-2yuGgp_U8
Five Finger Death Punch - "Lift Me Up" (featuring Rob Halford of Judas Priest) ​


 

Bil: Her er det mange ulike favoritt merker! Store, små. Her i huset er det amerikanske biler som er favoritten. Vi har en chevy utenfor, men vi har også Ford og en Kia.(gubben skammer seg) ;) Vi kjører tross alt over 10 mil hver dag hver i forbindelse med jobb, og da blir slike flotte biler altfor dyre å kjøre med. Vi har jo tross alt regninger å betale vi å ;) Mat: kylling, svin, okse, laks, torsk, pasta, ris, poteter, brød, salat, grønnsaker, bacon, burger, egg, nugatti- YOU NAME IT! LIKER DU DET, SÅ SPISER DU DET! 

Bosted: Det er vel opp til hver enkelte hvor man vil bo. Nord-sør-øst-vest . I byen eller på landet. Vi foretrekker å bo på landet der vi har litt plass rundt oss :) Og det ligger vel litt i kortene at, du må leite lengre etter en "redneck" i byen enn på landet! Så skulle du finne en i byen, er nok han eller hun sannsynligvis utflytter fra bygda :D 
Men det som gjerne er felles, er at vi tar vare på våre ting, finner ofte løsninger for å fikse ting, og vi tenker gjerne at det er for mye "bruk og kast" av ting som funker utmerket. Det er ikke det materielle som er viktigst, men familien, venner og opplevelser :)

Så definisjonen på en norsk redneck er at vi kan ikke settes i bås, vi er langt utenfor A4 ;)  Vær deg selv!

AMEN ! :) 

Slapp og skrukkete hud med tatovering!

Ja, jeg vet at en dag blir huden slapp og skrukkete, men den tid-den "sorg" . Blir vel nesten unormalt når min generasjon kommer på gamlehjem uten tatovering ;) Tatoveringer sier jo faktisk mye om fortiden, og hvem man er, så hva er galt med det?  

 De fleste som kjenner meg, vet at jeg er glad i tatoveringer. Alt med måte vel og merke :) Jeg syns rett og slett at  tatovering er kunst, og spesielt "fersk" tatovering er noe av det fineste jeg ser. Ja noen er veldig vonde å ta, men smertene blir glemt når man ser resultatet :)  

Min aller første tatovering tok jeg like etter at jeg fylte 18 år og kunne bestemme selv, den har jeg valgt å beholde, men bygd på da den var veldig liten. De fleste har jeg vært fornøyd med på første forsøk, men har 1 cover-up og en påbygg. Noen "tulletatoveringer" har jo også blitt påført, kan jo ikke være dønn seriøs hele tiden :) Men de tatoveringene er veldig meg! 

 

Jeg har jo masse ledig hud igjen, så nå gjelder det bare å finne riktige motiv som passer meg. Tror jeg vet hvor på kroppen også.


 

Hva tenker folket om tatoveringer egentlig? Og hvis jeg skulle finne på å ta "en" ny?  Hvor og hva burde det være?Ønsker alle en flott dag ;)

Hvem er Redneckfrue?

Hvem er jeg egentlig? Vil du vite litt mere? 
På shopping:  

Shopping? Joooo gøy å shoppe litt:) finner som regel mest når sommer-tøyet kommer i butikkene. Eeeelsker kjoler :)  Love ebay :)

Med familien:

Tja, hjemme har jeg vel fått rollen som "husmor". Går mye i klesvask, og daglige gjøremål i tillegg til jobben. Med mine foreldre, så er jeg nok "lille" jenta dems, alltid godt å komme hjem. Min søster er ei god venninne, og med hennes barn, så er jeg et levende klatrestativ! Digger å være tante, "for jeg er jo verdens beste tante" ;) 

Med Kjæresten

Er jeg tålmodig😂 Jeg liker å gjøre små ting så han blir glad, for da blir jeg glad ;)
 

I helgene:

Da er det ofte full fres! Jeg jobber fast en helg i måneden, så da er det stille og rolig. Ellers så er det en del arrangemang med Norsk Redneck forening. Vi ble ferdig med innspilling i høst, og der var en befrielse 😂 Men sabla gøy. Jeg sitter også i styret til Glassheim Rock og Kulturscene, så prøver å få med meg noen konserter. Ellers så får vi jo en del besøk fra Mandal i helgene, og da blir det mye kvalitetstid :) Og vi reiser en del til Mandal. Noen helger er det faktisk veldig digg å ikke gjøre noensinne :) 

På fest:

Da kommer det litt an på hvem jeg er på fest med. Av og til stille og sjenert, andre ganger går skravla i ett og danser ivei. Jeg er også den typen som ikke, trenger å drikke for å ha det gøy. Men, jeg er ikke avholds altså 😂

På morgenen:

Jeg er ikke et typisk A-menneske, står ikke grytidlig opp, men heller ikke sent. Noen mener kanskje at jeg er ufordragelig opplagt innimellom. Jeg er iallefall ikke morgengretten! Tror jeg 😁

På kvelden:

Da er jeg trøtt! Sovner titt og ofte i stolen :) 

I ukedagene:

Da går det i ett! Jeg jobber skift, så har litt ulike arbeidstider annenhver uke. Da går det i jobb, middagslaging, leksehjelp, husstell og ender tilslutt opp i stolen foran TV-en :) 

Med mobilen:

Sender nok mest meldinger:) Helst på messenger. Fordi jeg er ikke noe glad i å prate i telefonen i det hele tatt! Men av og til er det jo godt å høre visse stemmer :) 

Sosiale medier:

Avhengi av Facebook!! Av og på når det gjelder snap og Instagram, det er veldig periodevis. Skal bli flinkere til å følge opp på Instagram :) 

Med venner:

Da er jeg nok typen som prøver å gjøre alle fornøyde, kan nok være litt lettlurt hvis noen prøver. Men må jo være positivt å prøve å gjøre folk glade  tenker jeg :) Jeg tror, og håper, at jeg er typen som alltid stiller opp for venner. Ellers prøver jeg å holde kontakten og ta vare på vennskap. Tar gjerne en kafe'tur, filmkveld, ridetur, spillekveld eller en daffekveld isammen.

I bilen:

Da blir jeg trøtt hvis jeg ikke har selskap eller bra musikk. Kjører jo nesten 2 timer hver dag, så jeg trives nok i bil. Bortsett fra de gangene jeg blir skremt! Jeg hater å kjøre i storbyer der jeg ikke er kjent, masse veiarbeid og dårlig skilting. Og jeg hater kø! Hater! Det har jeg ikke tålmodighet til!  

Hvorfor redneckfrue?
 

Jo jeg traff jo denne mannen, Kristian, som er en redneck. Så da ble jo jeg redneckfrue. Enkelt og greit. Det er jo så mange andre fruer rundt forbi :)

Hva jeg elsker?

Biff! Og Kristian! 


Hva jeg hater?

Å ikke bli tatt seriøst, tatt forgitt og holdt for narr.


Om jeg er glad i sex?


Seriøst! Det har vel egentlig ikke dere noe med ;) 

 

 

 

 

 

Ja, så galt er det !

Dette er ingen hemmelighet! Men trodde kanskje ikke det var så ille! I dag tenkte jeg å ha en rydderunde i capsene våre, for der blir det fort rot... Tuster rundt i huset for å plukke capser, rydder samtidig med meg "Gaffa og strips" som ligger rundt når jeg først er igang. Tar en tur ut i bilene, ja det ligger faktisk capser i alle tri!... Her er et lite utvalg :  

Stadigvekk kommer det pakke i posten, pakkene er lett gjenkjennelige, og da vet jeg at Kristian eller jeg får ny caps. Like spennende hver gang. Her er utvalget stort: ensfargede, camo, tekst, matchende og ja, til og med rosa :)  

 

Det som er så sabla greit med caps er jo selvfølgelig at det skjermer mot sola, men man slipper også å stelle seg så møe på håret! Sabla greit å stå opp om morgenen, lage en kjapp hestehale, slenge på en caps og fyke ut døra :)  Og enda mere praktisk når det blåser og  man skal spise is. For det! er det tiden for snart ;) 

Er det bare meg?

Alle liker vel fine biler? Enten det er gamle, nye, strøkne eller velbrukte, alle har sin sjarm :)   

Var innom i Lillestrøm på messe en tid tilbake, og da vet jeg ikke om det er bilene eller lastebilene som imponerte mest :) 


 

Trenger ikke legge skjul på at jeg liker fast & furius filmene. Mye pga bilene ;) 

Men mi har jo et eget glis på plassen her ;) Men sin egen sjarm :) Det er go bilen, som passer huset når vi er på jobb. Nei jeg prater ikke om KIA-en.... eller Mondeo'n.... Men denne : Hva er vel bedre enn, en stor grom bil med god kjørekomfort og plass til å sove i? En som kommer fram overalt, gir kraftig V8 lyd og som røyklegger plassen når man starter opp? Og med det rette merket så klart  ;) 

Er det bare meg?

 

La oss snakke musikk!

Siden min kjære hadde en liten utblåsning i går! La oss snakke musikk!

Det går mye i country, både moderne pop-country og classic-country, men jeg hører jo på andre sjangere også, så det tar vi en annen dag 😉
Hvis noen vil ha tips til noen bra artister og låter, så er dette mine favoritter akkurat nå : (pop-country & standard/classic som det vist nok heter) 
Legg gjerne igjen en kommentar og la meg få vite hva du synes om låtene, jeg har valgt😉 (Mine favoritter i denne sjangeren akkurat nå!)

* Keith Urban & Carrie Underwood - The fighter 
GzT4p-OaJ5c* Tim McGraw & Faith Hill - Speak to a girl


* Kip Moore - Backseat


* Little big town - Happy people

Fap28UzRdeo


* Aaron Watson - Real good times

N-XkFkR2pkg


* Gretchen Wilson - The  earrings song

WTmk4NNGd-c


* Lucky Lips - Sweet and heavy 


* Brett Eldredge - Something i'm good at


* Eric Church - Kill a word * Thomas Rhett - Star og the show
 * Ronnie Dunn - Damn Drunk ft. Kix Brooks

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Et sant forsøk på å ødelegge countrymusikken!

Hvorfor skal det hele tiden gjøres forsøk på å ødelegge for den gode countrymusikken. For en gjeng med sierumpa hengekladder vi er!
Det ropes nærmest fra alle kanter om at countrymusikken er borte, ødelagt, utvanna, osv. Osv. Hvor faen er det dere leiter? For dere som absolutt hele tiden SKRIKER over at countrymusikken er blitt borte, dere skjønner selv at dere fra tid til annen lager nye hull i føttene deres? For jeg klarer dessverre ikke kalle det noe anna enn «å skyte seg sjøl i beinet» når dere fra populist stolen dere påberoper at countrymusikken er «død». Den har forandret seg musikalsk i flere titalls grener, Orker ikke begynne å forklare dette for lyd-døve ører uansett!
 

uQQlikdglqE
Cale Tyson - "Old Time Blues"


Det jeg ønsker å nå ut med her og nå er; har dere giddet å sjekke om det finnes artister å band som i dag «2017» leverer det som i deres øyne er «den ekte» countrymusikken. Det er faktisk flere som pr.i dag lager classic country en hva det var for 50 år siden, problemet ar bare at den «nye» gjør seg mer fremtreden via sterke markedskrefter, som bruker STORE summer for å nå ut til massene. Dette i seg selv betyr ikke, at det ikke lenger er artister og band som sverger til valsetakt og de fire grunn akkordene G D Am & C.
 

OWjkDfRcCus
Ronnie Dunn - Cost Of Livin'


Hva dere ønsker å oppnå ved å hele tiden SKRIKE at countrymusikken er død? Det er og forblir en gåte for meg, da jeg kun ser dette som å «skyte seg selv i foten» Bruk heller tiden og energien din på å leite etter de rette artistene for deg. Det er tusenvis av nye, pluss mange av de eldre store stjernene, pilegrimene og legender som fortsatt spiller. Du bruker alt for mye energi på å leite etter feil i det nye, når du heller kunne brukt tiden din på å finne rett, i nytt og gammelt.

lMx__6Zc3S0
John Rich - Shuttin' Detroit Down


BRUK HELLER TIDEN PÅ HVA DERE LIKER, FREMFOR Å OPPSØKE DET DERE MISSLIKER :D

Ganske utrolig at en av de som regnes å være "den største legenden" i sjangeren countrymusikk. I utgangspunktet hadde planer om å bli gospel artist., Samtidig også gjorde alt han kunne, for å bli tatt opp i mainstream pop radio, platelister osv. Med andre ord; gjorde hva han kunne for å få musikken sin spilt i alle sjangere-stasjoner på radio, Han brydde seg liksom ikke så mye om de "båsene" enkelte i dag, hevder å ha større kunnskap om, en historien selv!

 

GD7vlDCbj1w
Holly Williams - Drinkin'


Ja musikken har utviklet seg, og ja! countrymusikken har gjort mange til vendinger til det 21'te århundre. Men hvis du gidder å bruke bare 2.min så finner du hundrevis av artister og band, som ønsker ta vare på og ikke minst bringe den klassiske countryen med seg inn i det 21'te.... Hvorfor hyller dere ikke dem, istedenfor å forbanne det nye? I mine øyne er det faktisk dere sta beist av noen folk, den klassiske countryen kommer dø ut med. Nettopp fordi dere bruker mer energi på å forbanne det nye, fremfor å hylle det gode gamle og de nye artistene, som prøver ta med seg det klassiske.

GkD20ajVxnY
Taylor Swift - Tim McGraw


Og seriøst hvis dere gidder lese litt historie vil dere finne utrolig mange likheter mellom f.eks Kitty Wells & "Mother Maybelle" til June Carter - Tammy Wynette - Dolly Parton - Shania Twain og Tayler Swift! Noe som dere også burde finne blant - Fiddlin' John Carson - Johnny Barfield - Lester Flatt - (Flatt and Scruggs) Hank Williams - Johnny Cash - Merle Haggard - Jerry Reed - Dwight Yoakam - Randy Travis - Garth Brooks og Keith Urban.

Dette er ALLE artister som har bidratt til STORE forandringer fra hver sine tids epoker, innen countrymusikken. Her ville ikke det ene eksistert uten det andre. Så mitt råd til dere som hele tiden sutrer og klager.


BRUK HELLER TIDEN PÅ HVA DERE LIKER, FREMFOR Å OPPSØKE DET DERE MISSLIKER :D

Her har dere noen gode eksempler på musikk dere kan lytte til
Dolly Parton, Kenny Rogers, George Strait, Clint Black, Alan J, Wynonna, Reba, Sara Evans, Ronnie Dunn, Alison Krauss, Chely Wright, Martina McBride, Marty Stevart, Don Henley, Vince Gill, Keith Withley, Tim McGraw, Faith Hill, Hank Williams Jr. ALLE disse er like aktuelle i dag som for 20-30 eller 40 år siden

 

4UCkDUlUJN4
Vince Gill - Take Me Down ft. Little Big Town


Ta med noen forholdsvis «nye» også da
Også kan vi jo ta med Cale Tyson, Holly Williams, Margo Price and the Price Tags, Randy Rogers and Wade Bowen, Son Volt, Lindi Ortega, Jason Isbell og Sturgill Simpson. Bare for å nevne noen dags aktuelle

LtxUDSRfmto
Margo Price - "Hurtin' (On The Bottle)" 


Kan jo også ta med noen fantastisk gode norske; Lucky Lips, Narum, Ida Jenshus, Steinar Albrigtsen, Rita Eriksen, Steff Nevers, Arly Karlsen And Sons, Bjøro Håland, The Boots Band, Morten Vestly Band, Hilljacks, The Northern Belle, Get Rhythm eller Spinning Wheels
Der nå har dere jo noe å begynne leite etter!
 

TdQkSpZcCLY
Lucky Lips - Sweet and HeavyEt lite utdrag fra en online biografi om Alan Jackson, en som av de fleste regnes for å være "ekte country"
 

-The tremendous success of his debut album, Here in the Real World (1990), marked Jackson's arrival among a group of country artists??including Randy Travis, Clint Black, Travis Tritt, Garth Brooks, and Vince Gill??that represented a new brand of traditionalism in country music and the end of the synthesized pop country trend of the 1980s.-
 

Mvh en med et "sant hjerte for countrymusikken" en bare bittelitt frustrert Bonza!!!
Av; Kristian Gulheim

 

Alle trenger en god start på dagen

Det er mandag, ekstra fridag, snøen laver ned og alle planer om ting som skulle bli gjort i hagen er satt på vent.

Vi kan vel  alle trenge en god start på dagen innimellom, så da legger jeg ut en liten film-snutt da vi var i bursdag og "godteri" måtte jo testes :) Dette er en slager :)

Vil bare advare om at det kommer noe skrål fra undertegnede, helt grusomt å høre meg selv!
 Denne festen foregikk i Rakkestad, og her ble det liv! Det positive med å "flytte" litt rundt på seg, er jo at man treffer og blir kjent med så mange trivelige folk man ellers ikke hadde truffet. Noen treffer man kun den ene gangen, andre er man heldige å treffer på nytt.

 

Kvelden var vellykket den. Praten gikk løst og høylytt, dansing av alle slag, pølser til natt-mat og musikken var "så som så" med gode innslag innimellom 😂 Da kan vi ikke klage 😀


 

Påsketur til ulveland

#Påsken 2017 er straks over. Fredag gikk turen til #Ulvåa for påskefest hele helgen. Daniel, som holdt festen, stelte istand aktiviteter og morsomheter. Resten var vel opp til oss hvor gøy vi ville ha det😎 

Ca 3 timer i bil unnagjort med vogna på slep. #Bilturen gikk greit, var bare litt nervøs siden det var kommet en del snø rundt forbi, men det var null stress 😀


Doc og Dask viser vei :D 

En smuuuule kaldt har vi hatt det i vogna, da sikringene gikk titt og ofte! Og kaldt ute. Så vi har ikke akkurat vært for varme, og har ennå ikke fått varmen i meg mens vi slapper av i vogna i påvente av å reise hjem.


Ja blomstene må med på tur! De er så stygge at de er kule 😂

Så denne helga har gått til å møte nye folk, masse #bålkos, aktiviteter og festligheter 😊 


 

Men du å jeg gleder meg til å komme hjem til en god og varm dusj, og klær som ikke lukter bål . Hamburger og film, og ikke minst skikkelig internett-dekning! 

Hvorfor vender det alltid tilbake?

Ja, vi trodde vi var ferdige nå, men nei! Hvorfor kommer det alltid tilbake når vi på en måte er ferdige med det kapittelet?  Nå har vi tross alt gått mot lysere tider, og vår, og så våkner vi til dette? 


Hva galt har vi gjort for å fortjene dette! 

I natt hadde vi årets første natt i vogna, den ble klargjort igår☺ Vi kjørte avsted med vogna på slep til Borgen. Her var vi i godt selskap. Fikk servert pinnekjøtt, bålpanna var i full fyr og stemningen på topp. Fikk til og med påske-egg.  

Så neste morgen... vi våkner tidlig og alt er fint. Må nok innrømme at det var litt kaldt i vogna, men vi overlevde. Tar på meg noen klær, og åpner døra ut. Hva slår meg i ansiktet da? Snø! Oh yes, store filler daler ned. God morgen jussom... 

Misforstå meg rett, jeg elsker snø☺ Bare ikke når man er innstilt på vår.

 

Når lengsel og glede henger sammen!

Når lengsel og glede henger sammen! Det er litt som denne historien, jeg lengter jo og vil sikkert alltid lengte hjem til mitt hjemsted. Men! den glede jeg opplever sammen med, mine flotte to "nye" familie medlemmer. Den kan ikke beskrives. Langs Norges kyst, helt i sør, der ligger en fin liten by. Det er byen i mitt ❤️ Mandal ❤️ En skikkelig sørlandsby med lange fine strender, koselig gågate, yrende folkeliv (om sommeren vel og merke) og masse fin skog.  

Mandal ligger ca 40 mil og 5 1/2 time fra der jeg bor nå, og der har jeg all min familie og gamle venner. Det å ikke kunne sette seg i bilen å bare "stikke" innom på besøk er ganske sårt, men derimot er gleden kjempestor når vi først er i Mandal og kan treffe gamle kjente. Selv om tiden er knapp, så settes den lille tiden vi får sammen stor pris på.Jeg er ikke redd for å legge skjul på at den meste av tiden går til kvalitetstid med familien. Fordelen er at vi får bo hjemme hos mamma og pappa når vi er i Mandal, alltid godt å komme hjem vettu ❤️ Jeg har ei søster, som har en nydelig familie. Det å være tante, favoritt tanta 😉, merkes når jeg er hjemme. De vil liksom ikke slippe taket, og da blir det mye kos og lek. At jeg savner de like mye som de savner meg, det er sikkert og visst. 

Heldigvis så setter familien min seg i bilen og kjører mange mil for å besøke oss. Da blir det liv i huset her! Neste besøk er allerede etter påske 😊 Da kommer mamma og pappa ❤

Utilpass i nytt miljø uten grunn

Ikke visste jeg hva jeg gikk til, og ikke var jeg kjent med det miljøet fra før, da jeg traff Kristian. Men du verden for noen venner min kjære har😊 De jeg sikter til nå, er selvfølgelig rednecks'a.En smule spent må jeg nok innrømme at jeg var når jeg viste at han skulle på TV med den "nye" serien på MAX "norske rednecks" og jeg må ærlig innrømme at jeg er sjele glad for at jeg hadde blitt kjent på forhånd😃  Men jeg var nok litt spent og skeptisk uansett da jeg, skulle begynne å treffe vennene hans. Jeg var nok litt redd for å ikke passe inn (selv om jeg innerst inne visste at jeg hadde det i meg), og litt redd for å føle meg utenfor siden jeg er litt sjenert Av natur. Men det var det ingen snakk om! Dette er en gjeng som tar imot alle med åpne armer, og tar deg inn i varmen som om du har vært der i alle år. Der er alle velkomne, så lenge man er snill og god mot andre😊 Som sagt så var dette en nytt miljø, finner meg selv mere og mere, men trives utrolig godt sammen med dem. 

De tar vare på menneskene rundt seg og de tar vare på tingene sine. Her kastes ingenting! Alt kan fikses! "Gaffa" og strips brukes ofte😉 Og det er vel noe jeg oppdaget når jeg ble sammen med Kristian. Alt det han sparer på! Jeg har nok vært litt streng der, og ble en kraftig opprydning når vi flyttet😂 Men for all del, mye ble med på lasset...

Vi har en del "treff" , og da er de som vil velkomne. Da blir plassen fylt med vogner, campingbiler, telt og "sovbare"  biler. Vi griller, vi danser, synger og skråler, har no godt i glasset og praten går høylytt og lett😊 

 

Mine venner fra "sør" , begynner å se at Monika finner seg selv, og tror jaggumeg noen andre tør være seg selv etter en sammenkomst med oss😉 De som har vært med, blir gjerne med flere ganger, og flere er nok litt nysgjerrige når de ser hvor godt jeg trives ☺

Kanskje det begynner å bli litt mer "akseptert" å leve som vi gjør. Der minner, opplevelser og hygge går før rikdom og "det å være best" . Hvorfor ikke ☺

 

Søndag i stua fra 0-100 på 2,2 sek

Endelige mandag tenker jeg!  For jeg prøvde meg i god-stolen, søndag kveld! Fult program hele helga bortsett fra søndag. Eva, mi venninne har reist hjem til Mandal, og huset er stille. Andebrystet til middag er fortært, og beina slengt godt opp. Digg tenker jeg, søndag og TV 😊 

MEN, så setter jaggu meg Kristian på NASCAR!! Rundt, og rundt, og rundt det går, ingentingen skjer.... Eller noe må jo skje, fordi Kristian hopper i stolen og prater med seg selv, eller prøver å prate med meg om det, skryter av at dette er motorsport av beste kvalitet. Skryter av at disse bilene gjør 0-100 km/t på en 2,2sek. Se det bryr meg jussom 😱  

Ved siden av meg sitter Trym og spør meg om ting relatert til NASCAR! Joda, for jeg er rette personen å spørre, som kun vet at Jimmie Johnson er best 😂 Han er visst helt enorm fordi han startet nesten sist, og så lå han plutselig på 2.plass .... 

Oioioi! Seier til Jimmie Johnson!😂
 

Så alt i alt, er jeg igrunnen mest fascinert over hvor fort de bytter dekk og fyller opp tanken med bensin 😂

Mitt første møte med Redneck Jr.

Bare først bemerke at dette er ikke den typiske beskrivelsen av "Rednecks" de har nemlig "nesten" alle tenna, fast jobb og går i skole

Da jeg ble kjent med Kristian, fikk jeg kjapt vite at han hadde sønnen sin,Trym, boende hos seg. Tenkte jo som mange andre at han var en mann som tok ansvar, noe som stemte veldig bra.Det tok litt tid før jeg traff Trym, jeg traff han faktisk på skype først, da Kristian ikke var inne når jeg ringte. Det var jo egentlig en veldig grei måte å treffe han på😊 Vi pratet noen ganger og så fikk jeg treffe han hjemme på Jevnaker hos dem.

Dette gikk over alle forventninger og etter å ha truffet han noen ganger, så valgte han å reise med meg til Mandal siden det var sommerferie! Så vi satte oss i bilen vel vitende om at vi hadde 6 timer foran oss i bilen sammen. Det gikk jo fint😊  

Dagen etter reiste vi til badeland i dyreparken Kristiansand sammen med Marit, mi søster, og hennes barn. For en dag vi hadde! Og for en grei måte å bli godt kjent på for alle mann! 

Kristian kom etter et par dager senere, da han måtte jobbe. Fikk noen flere fine dager i Mandal før gutta reiste hjem igjen😊

Nå som jeg har flyttet hit, og hverdagen er godt igang, kjenner jeg Trym bedre og bedre. Mye med tanke på hvordan han prøver å lure meg😂 Er jo ingen hemmelighet at det var lett å få viljen sin i begynnelsen! Og det er vel helt normalt😊 men stort sett så koser mi oss😁 

Det å være stemor til en gutt som nærmer seg tenåring, kan by på noen tøffe og vanskelige valg innimellom. Det er vel noe alle ste-foreldre kjenner på innimellom, man vil jo gjerne gå godt overens, men likevel måtte være den voksne og ansvarlige. Og det er vel ingen hemmelighet at vi må nok jobbe litt ekstra for å oppnå tilliten og samholdet når vi ikke er med fra starten av livet dems. Vi har noen klinsjer innimellom, men vi er flinke til å ordne opp og så fortsetter vi som normalt😊

Til slutt vil jeg bare si at jeg kunne ikke vært mere heldig, jeg er glad Trym fulgte med når jeg var så heldig å bli sammen med Kristian 😁 
 

 

Gonna have ourself a night to remember.

For en kveld!
Bilde er lånt av vår produsent og ADHD styrte sorte får, Morten Skovdahl ;) 
 

Igår var terrassen full av gode venner, sola skinte, fine biler parkert på gårdsplassen og god stemning som det pleier å være når vi treffes. 
Fikk til og med prøve beer-pong Vi fikk nemlig gave😁 Gale mennesker! Vi er så heldige at når de kommer på besøk så tar dem med en så flott gavekurv til oss 😎 Kaker, vin ,saft, godis, beer-pong. Mye snadder rett og slett! Så gikk ferden videre i Kine og Pål's cadillac til #Glassheim for å høre på #Byting ! Teipen og Thomas stakk forresten innom oss for å si hei, før de skulle spille. Og selvfølgelig måtte jo dem gi alle gjestebilletter til konserten Veldig trivelige folk😊Tusen takk for en fantastisk kveld

Kidnappet av parfymeindustrien

Her en natt hadde jeg en helt snål drøm! Et skikkelig mareritt faktisk! Nå kan jeg heldigvis le av det da😂  

Jeg drømte rett og slett at jeg ble kidnappet, av parfymeindustrien. Der skulle de bruke øye-eplene våre! Ingrediens i parfymer😨 ikke spør hvor logikken i det er! Vi var flere som ble samlet i en hall, og der ble vi hentet en og en for at øye-eplene skulle pirkes ut. Deretter for å bli drept og kastet i en massegrav rett utenfor vinduet i hallen 😨 Snakk om grotesk drøm, hvor kommer "ideene" fra? Og hvor er Stephen King når du trenger han? 

Takk og lov for at det bare var en drøm! 

Hjemmet er voldtatt med "gaffa og strips"

Når du først har blitt dratt inn i et forhold med en "redneck" er det mye du som dame må forvente å oppleve, men ikke alt er på en måte like fint.
Som nevnt i tidligere innlegg traff jeg Kristian, for ca 2 1/2 år siden. Vi flyttet sammen for ca et år siden og da flyttet jeg inn i, noe som tilsynelatende virket som et "ryddig" hjem.;) (er ikke rotete altså)Men som tiden har gått, har det stadigvekk dukket opp ene og andre sider jeg ikke helt har vært forberedt på. Det viser seg nemlig at han tydeligvis har en form for "fetish" ovenfor gaffa, strips og andre spesielle rariteter.(samlemani)  Ikke det at det er sånn kjempe plagsomt, for jeg mener han er jo bare god. Men når det dukker opp gaffa der toalettrullen skal være, da begynner man jo å lure litt ;)  
Så jeg har noen spørsmål?  Det derre med at det ikke går å lære gamle hunder, stemmer det? Hvordan lære en at "gaffa" ikke fungerer som en dorull?
Hvordan på en fin måte fortelle at "strips" IKKE hører hjemme på et soverom?  Må jeg lage barnetegninger og tegne kart, for at han skal klare å legge tilbake der ting hører hjemme?

 

Gaffa og strips hører jussom hjemme på stuebordet? 

 

 

 

 

 

 

 

Eller ved kjøkkenbordet? og helt sikkert på badet!

 Men det var dette som fikk det til å renne litt over kan du si! NÅ SKVATT JEG!!!
NÅR ER DET JUSSOM NOK MED GAFFA OG STRIPS I HUSET???

 

Ps:  For ordens skyld og moral politiets voktere. Gubbens fetish for gaffa og strips har ingenting med SEX å gjøre. Han bruker dette kun for å fixe (reparere) ting i hjemmet og ute. 

Det er nemlig ingenting som ikke, kan fixes med gaffa og strips ;)

Campingvogn til besvær

Ganske utrolig at så lite kan utvikle nye bekjentskap og vennskap. Kristian hadde ei stor campingvogn da vi ble kjent, ikke akkurat moderne, men den funket bra. Kristian la den ut for salg, og inn tikket en melding om vi var interessert i å bytte med ei mindre vogn de hadde. Helt perfekt srørrelse for oss 2, og nyoppusset i "american diner". Dette ble jo vinn-vinn😊 

En lørdag formiddag trillet den nye vogna vår inn på tunet og den gamle ut.

HER BEGYNNER HISTORIEN!

For med den gamle nye vogna fulgte også en portipotti.......


Lukt kan ikke alltid beskrives med ord, men med en video!! Da får en et lite innblikk ;)

 

Dette var så trivelige folk at vi inviterte de til låvefesten. Og etter det så har det blitt noen fester isammen. Ganske så morro😊

 

MEN, de har pusset opp den gamle vogna, og den vil vi gjerne bytte tilbake til. Vi vil bruke angreretten! 

 

Sommeren 2017 allerede utsatt for trøbbel...

#Våren har kommet og det går fort mot #sommer 😀  2 #country-festivaler står for tur, nemlig #Vinstra og #Seljord. Det må jeg innrømme at er 2 hektiske uker som flyr avsted uten at man gjør noe annet enn å kose seg, treffe nye folk, høre på god musikk og være dau-sliten etterpå 😂 Faktisk så sliten at man lett kunne sett for seg et opphold på #blåkors (godt det er kun to ganger i året) :D Så slitsomt kan det være at, noen ganger tenker en, søren denne sommeren kommer fort, kunne vi utsatt den bittelitt? ;) Og med alle de andre arrangementene som står i kø, kan det ikke annet èn beskrives som #trøbbel for enkelte organer

#Høydepunktene mine er absolutt #AaronWatson på Vinstra og #BradPaisley i Seljord. Det er absolutt noe å få med seg!  

Ellers så håper jeg at en av mine favoritter kommer, Doug Seegers. Det er en helt utrolig artist og person. Har vært heldig å vært på et par konserter.

 


 

Uansett har vi det mye morro på disse turene😂 Det går i mye bilder og ekstra mange selfies😂 Standar av meg å knipse spesielt av meg og Kristian, men også av venner. Det er jo viktig å ta vare på minnene 😉 

  

 

Huset på toppen av bakken

Påtide å bli litt kjent kanskje 😊

Vi bor i et fint lite hus på bygda på Jevnaker, der er det lite trafikk og mye barnelatter og traktordur.  Vi har noen biler og en campingvogn stående på gårdsplassen, og terrassen begynner å bli hyppig brukt til grilling nå som våren har kommet. Vi har diverse frukt og bær i hagen som ble omgjort til syltetøy, saft og likør😉 Blitt litt husmor når jeg har tid 😂  
  

På sommeren blir hagen brukt til pil og bueskyting, skyting med luftgevær, grilling, luking i blomsterbed, farting rundt på gressklipperen (IKKE MEG), og sene kvelder i godt selskap. 

Jeg flyttet som sagt hit fordi jeg traff en så god mann😉 Fikk meg ny jobb på XXL sitt hovedlager. Er en times kjøring hver vei, men det går unna når det en forsåvidt lite traffikert vei og god musikk på høytalerne. En veldig alright arbeidsplass der jeg racer rundt i en plukk-truck og får virkelig brukt kroppen ! 

Å flytte fra Mandal var ikke lett, men skulle jeg være med Kristian, så var det alternativet da Trym bodde fast hos han. Har ikke angret😉 Hjemlengselen kommer jo selvsagt innimellom men vi er nå i Mandal når anledningen byr seg, og vi får titt og ofte huset fullt av sørlendinger ☺ Takk og lov for det☺

Faktisk ganske så idyllisk plass her 😊 Så når man først flytter fra en sørlandsby, så var ikke Jevnaker og Kanada en feil plass ❤️
 

Utsatt for psykisk terror av typen!

Dette er jo bare for at dere skal få en viss forståelse for hvordan det er å leve sammen med Bonza'n!
For ikke rent sjeldent, men ganske så ofte blir jeg faktisk utsatt for "gubben's" små "praktical jokes" og "en finger i øret" ja! det serveres frokost, middag og kvelds. Men det som er mest irriterende er jo hans usedvanlige egenskap til å plage meg om det skulle være sånn at jeg "dubbet" litt av. Da er han der med alt han kan av plage triks, enten det er hjemme i godstolen, eller det er i bilen på vei til eller hjem fra, hvor som helst.

 

 Ja, jeg blir en smule sint eller irritert, men det går heldigvis fort over. Det må jo være lov 😊 Men hadde et blikk kunne drept, så tror jeg det hadde skjedd her iallefall 😂 Men for all del, jeg fikk jo tross alt slappet av i hele 7 minutter!  Og det går ikke ann å være så lenge sint på Kristian, fordi han har en egenskap som gjør at jeg trekker fort på smilebåndet igjen 😉 
 
 

Mandal kommune, en del av Sverige!

Igår fikk jeg en ganske så merkelig kommentar da jeg var avsted for å fikse brynene, ja de må pyntes på 😉  Småpratet startet og hun lurte på hvor jeg var fra, jeg prater jo i noens ører litt rart . Jeg fortalte at jeg var fra Mandal , og da kom spørsmålet : Det  er i Sverige det ? Er det lov å le da? 😂   Er jo vandt til å spørsmål om jeg er fra Danmark eller Rogaland, men SVERIGE ??  Man skal høre mye rart før ørene ramler av 😂 

  

Ellers så har jo jeg og Kristian litt kommunikasjonsproblemer! Ikke bare litt, men det kommer seg. Men vi pleier nå å bli enige etter en del "HÆ?"  Han sliter vel mest når han er i Mandal, da ler jeg litt 😁 Fordi innimellom så føles det som om jeg er fra et helt annet land der jeg forstår andre like dårlig som de forstår meg😁

 

Mulig jeg har noen egne ord og uttalelser som selv ikke alle Mandalitter forstår. ;) 

Dette va noe nytt😂Ja hvem hadde trodd jeg skulle få meg en blogg😂 Rart hvilke ideer man får en lørdagskveld😊 
Kan jo starte med å fortelle litt om meg selv og så får vi se hva resten av bloggen vil inneholde. Blir sikkert mye rart😊                                  
Jeg er altså en sørlandsjente, dame for de som mener det, som traff en mann 40 mil hjemmefra . Starta i ny jobb og flytta altså til Jevnaker.
Ikke visste jeg hva jeg gikk til når jeg begynte å bli kjent med han, men for en mann ❤️                                                                
Årsaken til at bloggen heter Redneck frue er nemlig det at han er med i den, morsomme og  originale serien "Norske rednecks"   
Navnet hans er Kristian og han er en flott mann😊
Det finnes jo : treningsfrue , bondefrue , komikerfrue , fotballfrue osv osv....
Da syns jeg absolutt at en Redneck frue må til 😂                      
Da gjenstår det bare å se hvor aktiv jeg klarer å være her 😉