hits

Høst

Med Kjæreste i ambulanse til legevakta 🤤

Denne lørdangen gikk ikke som planlagt! 

Som noen sikkert hadde fått med seg, så var vi i Oslo denne helgen for å få med oss konsert. 

Hvordan "of mice and men" fremførte aner jeg ikke... Fordi da fikk vi oppleve legevakta i Oslo fra innsiden. Jeg fikk nå kjøre ambulanse for første gang i mitt liv. 

Det var da under "lek" at Kristian ble skubbet, og havnet med bakhodet i steingulvet på hotellet🤤  Og det var mye blod 🤤 De ansatte på hotellet kom med papir og fikk ringt ambulansen. Der var det en som ikke ville med, fordi han skulle på konsert... Men han hadde ingen valg. Og jeg som ikke tåler blod og sånn, ble jo svimmel, svett og kvalm etter at vi hadde fått tørket opp blodet, fått Kristian opp på en stol og ventet på ambulansen.

Så satt vi da på legevakten. Og Kristian fikk til slutt sydd noen sting. Og så var det avgårde igjen. Vi kom til spektrum og hadde gått glipp av ca 5-6 sanger av FFDP . Bandet vi hadde gledet oss til. Veldig bra konsert! Vi fikk jo med oss noe 🤘 Og studd med folk! 

In Flames  gikk på scenen og vi fikk høre en del før vi gikk tilbake til hotellet så Gubben fikk hvile hodet sitt.

Til tross for uhellet, har vi hatt en fin tur. Blitt kjent med nye folk og kost oss i storbyen 🤘

Klar for helge kos med kjæresten og gode venner❤

Nå er jeg klar!

Ja,nå er jeg superklar for å snart "bruke" morgengaven. Jeg gleder meg som en unge på julaften. Må denne dagen bare gå fort! Kun noen timer igjen av arbeidsdagen iallefall. 

Lørdag går turen til Oslo. Det blir det innsjekking på hotell. Slappe av og kose oss, etterfulgt av konsert på kvelden. Whoop whoop 🤘 Jeg skal ikke stresse en plass hele den dagen. Kun nyte en dag i Oslo. Fordi allerede på søndag må jeg på jobb igjen...

Jeg elsker å innimellom være på hotell. Det er litt godt å bare pakke med seg litt klær, så er man klare. Og lite like å rydde på plass når vi kommer hjem 😁

 Og hva er det beste med å være på hotell? Jeg bare elsker hotellsenger. Digger dynene og digger putene, alltid godt sengetøy og god madrass. Sover alltid så utrolig godt da😁 Og så slipper jeg å ordne det selv slik jeg må i vogna😂 Det er jo noe av det beste. Og jeg slipper å lage frokost 😁 oioioi nå gleder jeg masse mere! 

Neida, vogna er og blir min beste "hytte" på jul. Men forandring fryder❤

 

 

Et trist siste farvel ❤

Dagen er over, en dag full av følelser. Mange tårevåte øyner, men klemmer og trøstende ord ble heldigvis gitt ut titt og ofte.

Begravelsen til svigerfar er over. En verdig begravelse. Salmene ble valgt ut til å passe han perfekt. Det meste handlet om skog og mark, noe han elsket. Presten holdt en fin tale som fortalte hvem han var. 

Kirken var åpen for venner og familie av Svein Arild. Men også venner av familien viste sin støtte ved å møte opp. Det varmer et hjerte. Og det varmer et hjerte å vite at våre venner som ikke kunne komme, tenkte på oss igår.

Nå har han fått et hvilested like ved Bent Erik , hans sønn. Vi er ganske så overbeviste at dem nå sitter å mimrer isammen ❤

Hvis noen har lyst til å bidra og støtte innsamlingsaksjonen til Kristian , kreftforeningen, så trykk HER  ❤ Da kommer du videre til en Facebook side

Møkka fotball!

Tirsdag! 

Jeg har gått å ventet på tirsdag kveld en stund nå...Norske Rednecks på MAX.  Ja, jeg har sett alle episodene før, men jeg syns de er ganske så artige at jeg lett ser de en gang til.

Men vettu hva? I kveld sender de heller fotball! Hva søren liksom.... Skikkelig skuffet... Aner ikke om de sender episode 12 når reprisene går, eller om vi må vente en hel uke🤔  Det må jeg finne ut av.

Oh shit! Ser nå at den ikke kommer før neste uke...

Da var det jammen julemarked tid🎅

I hele dag har jeg hatt for meg at det er lørdag. Det er ganske så kjipt når man da tror man har fri 1 dag til før jobb igjen. Men noop, jobb i morgen tidlig.

Idag har vi brukt deler av dagen på julemarkeder. Ja, det er tidlig, men det er jo så koselig. I tillegg så er mamma og pappa på besøk. Kom igår og blir et par dager til. 

Og når man først er på tur så kan man like gjerne invitere et par ekstra med😊 Så da ble svigermor og niesa vår med. Ikke så ofte Rebecka er med oss, så kjempe koselig når hun først er med.

Og vi vet å kose oss! Litt snadder måtte vi kjøpe med hjem 

Nå har jeg funnet en ting jeg ønsker meg! En dør-krans. Kunstig faktisk 🤤 og jeg som hater kunstig juletre og diverse....

Nå ligger jeg på sofaen etter en god middag. Heldige oss som får hjemmelaga ertesuppe servert. Det er igrunnen ganske kjekt å få ho mor og han far på besøk 😉

Fuck Cancer☹☹😢

Dagen i går var skikkelig sår...og dagen idag er ikke noe bedre. FUCK CANSER! sier jeg bare.

Denne mannen har jeg hørt mye godt om, og heldigvis fikk jeg kjent han i noen år. Han tok imot meg med åpne armer fra dag én. Han var et arbeidsjern uten like. En god ektemann. En god far. En alle tiders bestefar. Rett og slett en god mann! 

Tidlig lørdag morgen sovnet han stille og rolig inn. Nå slipper han all smerte. Og det har vært mye smerter. Han var for syk til å oppleve vårt bryllup, med vi  besøkte han noen ganger i løpet av dagen. Han var veldig fornøyd med valg av salmer, og ville så gjerne fortelle og komme med råd til et godt ekteskap.  Han fikk også se film av vielsen noen dager før han sovnet inn. Han fikk sett at vi begge to sa " Ja " , og det var det viktigste for han.

Dere som følger bloggen min husker kanskje et innlegg om min svigerfar som fikk kreft, og vi hadde dugnad for å hjelpe på gården. Det kan du lese om HER hvis ikke.

Nå har han reist. Reist for å møte dem som reiste i forveien.

Hvil i fred, kjære svigerfar ❤

"Rednecks Camping" klar for MAX til våren.

Da var det jaggu meg offisielt! En ny sesong av Norske Rednecks "Rednecks Camping" slippes til våren! 

MAX hadde idag vårlanseringen for sin kanal, og det er jo litt stas at vi, Norske Rednecks , blir nevnt da 🤠 Jeg gleder meg noe veldig til å vise det norske folk litt mere av vår kanskje litt anderledes  livsstil 😊 

Rednecks camping (NY!)
Norske rednecks lever for frihet og moro, og til det egner campinglivet seg meget godt. Så ofte de kan pakker de seg inn i vognene sine og samles utenfor 50-sonen for å slippe løs fantasi og hemninger. Men nå har det norske redneck-miljøet blitt så stort at det har blitt utfordrende å finne egnede plasser å samles. Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel får det derfor for seg at de skal starte sin egen campingplass. Og det er bare én måte å finne ut hvilket sted som er best egnet for redneck-camping: hver plass må testes ut med en real redneck-fest. Vil de til slutt finne sitt sommerparadis, det perfekte sted for redneck-camping?

Denne teksten og bildet stod i pressemeldingen til Discovery.

Noen som er klare for sesong 3 selv om ikke sesong 2 er ferdig på TV ennå?

 

Skremmende!

En skremmende kveld, langt ute i nattetimene i mørket. Fantastisk mat og hyggelig selskap .

Vi feiret igår bursdagen til ei venninne. Kveldens flotteste dame. Feiende flott 40-åring! 

Jeg og Kristian valgte i år et litt anderledes kostyme. Vi ville ikke være "skumle" eller "onde" denne gangen. Så va valgte vi? Jo, Super Mario 😊

Det ble en rolig kveld for min del, da hodet ikke er helt bra fortiden. Men jeg koste meg ☺ Fantastisk god mat ble servert. Vi visste jo maten ble god siden det var kokkene fra vårt bryllup som laget maten 😉 yummi 😊 

Denne kvelden kjente vi ikke så mange av gjestene, så noen nye bekjentskap ble det. Og det er jo super trivelig. Og alltid koselig å treffe de kjente som var der. De har vi blandt annet vært på Haganeset sammen med. Utrolig hyggelig gjeng.

Og til slutt, kveldens toastmaster: 

Dette var en artig mann gitt. Han holdt styr på selskapet med taler og artige innspill.

Tusen takk for en hyggelig kveld!

Nå er det kun avslapping som gjelder før det er jobb i morgen tidlig. Det er ganske så digg å sitte inne og fyre i ovnen mens vinden uler ute. Sola skinner, men vinden går gjennom marg og bein. Da kan vi like godt kose oss inne😊 

Ha en finfin søndag 😊

 

#halloween2017look #Halloween2017 #redneckfrue #redneck #påtv #venner #Supermario

Kan det egentlig bli for mye?...

Fredag! 

Jeg vet at ikke alle gidder å lese dette innlegget, det er nok ikke like gøy for alle andre. Men jeg er stolt, og har lyst til å vise bilder fra photoshoot i bryllupet vårt.

Å ta bilder på en sånn dag, er jo bare dritgøy! Det er jo ikke ofte man ( iallefall jeg ) føler meg så fin. Og er jo ekstra gøy når man får gifte seg med en så kjekk cowboy😉

Så her er noen bilder fra vår store dag :

Til sist må vi bare få lov til å takke fotograf Jeanette Nyberg & Christer Ruud, for noen helt fantastiske bilder. TUSEN HJERTELIG TAKK ❤❤❤

Nå kommer vinteren!

Da kan man vel si at vinteren er igang! Sesongens første snøfall for vår del har kommet.

Våknet opp til litt hvitt på bakken idag, ikke store greiene, men snø er snø ☺ 

Heldigvis bare 1 dag til på jobb denne uken, kan jo ikke fortsette på dette føret uten at piggdekkene er på.  Dette var vel også et tydelig tegn på at NÅ må paviljongen tas ned og grillene må settes bort.

Nå kommer folk til å bli gale på meg, men jeg gleder meg så fælt, og snøen legger jo ingen demper akkurat 😂

Og ikke glem å se på MAX klokka 21.30 ikveld da 😉

En minneverdig helg 😊

En ny uke er godt igang, så godt igang at det snart er helg allerede, fordi min helg starter onsdag kveld😊

Jeg vil gjerne fortelle litt og vise bilder fra helgen idag. Vi hadde som sagt årets siste offisielle redneck-treff. Det fant sted på kvelde i Larvik. Og du, for en helg! Til tross for en del regn (mest på søndagen) , så hadde folk et sabla godt humør. Biler og vogner stod bom fast, men man kommer alltid løs på en eller annen måte. Bare å få litt hjelp 😊 

Arly Karlsen & sons sammen med Hawk Christensen stod for underholdningen fredag kveld. De vet åssen dem skal lage liv ! 

Lørdagen gikk til litt avslapping, lage kløpinne og drikke-dispenser. Folk var pratsomme og i godt humør. Mørket kom sigende på og live-musikk satte igang. Her var alt fra danseband, country og rock. Praten gikk lett, og nye bekjentskap ble til. Og hvorfor ikke være edru på fest en lørdagskveld? Kan vel ha det gøy fordi om? Det hadde ikke jeg problemer med iallefall 😊

Kristian er jo veldig glad i å synge, så selvsagt måtte han å være med litt.

Er det dette som kalles intimkonsert?

Nå er vel snart camping-sesongen på hell og vi kan bare glede oss til våren igjen 😊

Men vi kan ikke pakke den bort ennå 😉

Helt til slutt, noen flere bilder: 

Falt i smak til slutt😉

Denne helgen var vi på årets siste offisielle redneck-treffredneck-treff  i Kvelde. Og jeg hadde jo som sagt en overraskelse til Kristian😊

Kristian har lenge gått og mast om å ha en dispenser til å ha Jack'en i. Og nå måtte jeg jo prøve å få til så han kunne lage en selv. Så jeg har sittet å fulgt litt med hva han ser på på biltema for å lage. Så da måtte jeg jo på handletur da😊 Det eneste problemet var at jeg slet med å finne på hva Jack'en skulle komme ut av 🤔 Dette ble resultatet: 

 

Han var nå veeeeldig skeptisk til denne hunden, den var jo ikke så veldig mandig akkurat😂  Men bare den ble ferdig, så ble han fornøyd😊 Rart hvor fort den gikk tom når mange skulle se hvordan den funket 😂

Ellers så hadde jeg et annet prosjekt på gang. Gubben liker veldig godt å bli klødd på ryggen... men jeg er jo ikke alltid hjemme... Her er resultat :

En god klø-pinne😂 Jeg får noen innfall innimellom.

Alt i alt så tror jeg han ble meget fornøyd😉

Overraskelse på gang ;)

En ny arbeidsuke er straks omme, og siden Trym skal avsted, så tar vi turen til Larvik på årets siste offisielle redneck-treff.

Dagene denne uken har gått mye til å klargjøre vogna. Mye som skal ut siden det er første skikkelige tur med den nye vogna. Men nå begynner det å bli bra. Sikkert noe som er glemt, men det husker vi til neste tur. Så lenge klær, mat og drikke er med, så klarer vi oss.

Så over til overraskelsen! Den kan jeg jo ikke si noe særlig om, siden gubben garantert leser dette innlegget. Ja, overraskelsen er til han. Og det er noe han har gått og mast om lenge. Så da får jeg benytte denne helgen til å fikse det. Får handle ting og tang i morgen, så får jeg bare gjemme det så godt jeg kan 😉 Så til dere som er nyskjerrige nå, får lese blogginnlegget når det kommer senere i helgen😊

Gleder meg til å treffe kjente og foreløpig ukjente folk i helga😊 Tar du turen? 

Når livet smiler til deg😄

For en dag! Fra morgen til morgen faktisk! 

Dagen startet for min del med en kjøretur til Hokksund. Hokksund? Hva i all verden skulle jeg finne på der? Å jo, jeg reiste for å treffe mi søster, som hadde tatt med scrappegarasjen på scrappetreff. (Sjekk gjerne linken til nettbutikken) . Og hva hadde hun med til meg?? Ja jeg vet det er tidlig, men det er så utrolig godt!

Litt utpå dagen kommer Egotrip rullende inn på gårdsplassen. Ikke ofte vi har buss på besøk. Reker ble kveldens måltid, og vi flyttet ut på gårdsplassen. Gode naboer med venner kom tustende opp bakken for å joine selskapet.

Kveldens høydepunt: Plumbo! De holdt konsert på Glassheim rock og kulturscene.  Og for et liv! Der var det folk gitt. 

Nå er det daffing på høyt plan før vi inntar bursdagen til Thea. Gubbens niese.

Ha en flott søndag!

Ett år å vente!

Dagens nedtur: vi fikk ikke billetter til Shania Twain... eller det vil si, vi kunne fått, men det var kleine  plasser.

Vi er jo ikke så organiserte at vi planlegger alt mulig. Ting blir ofte tatt på sparket eller på kort varsel. Jeg visste jo at billettene ble lagt ut for salg kl.10:00, men jeg hadde ikke avtalt med gubben hvor vi ville ha billetter. Og jeg visste ikke hvor mange billetter...  Så da kan man jo ikke forvente at det ikke blir utsolgt...

Så da satt jeg der, litt mutt... Litt gretten for at vi var trege... Tenkte, jaja, kan jo hende vi får tak i når det nærmer seg.

Dagens opptur; kom på telefonen! Gubben spør om vi skal reise til Køben på konsert! Tekster litt rundt, og vips så var billettene i boks :) 

Vi skal til Køben på Shania Twain😎 Dette blir en perfekt langhelg 💖

Bare 1.år å glede seg... :)

Etterpå svei det på leppene mine!

Noen som er glad i sterk mat? Noen som har prøvd å spise habanero?

Kristian er veldig glad i sterk mat, hvordan tror du det  gikk når han prøvde habanero?  Kristian kysset meg etterpå, og det er faktisk så sterkt at det svei på leppene mine!  

Men du å morro det var å servere det til dem!  Hvem tror du spiste mest og hvem vant en 6-pack av meg og Helene?

I kveldens episode hadde vi en fartsfylt opplevelse jeg sent vil glemme, og vi hadde en ganske så artig helg på Flå.  

Hvis dere lurer på hvem som stod for musikken, så var det DNA and the Cellarboys 

Se kveldens episode av Norske Rednecks på Max ikveld klokka 21.30! 

Ku, marshmallow og snop

Det er ganske så vemodig å si farvel. Og spesielt når vi ikke vet når vi treffes igjen.

Nå har vi just kommet  hjem fra en svipptur til Mandal. Jeg skulle så gjerne ønsket vi hadde en dag eller 2 ekstra så vi kunne besøkt alle vi ikke rakk denne gangen... 

Lørdagen gikk nemlig til en dag sammen med mi søster og nieser, Eva og hennes datter og mine foreldre. Og selvfølgelig Kristian og Trym. Til og med en gammel kamerat tok turen over heia. Vi har kost oss på Hageland hos Eva.  Grillet pølser og spist altfor mange marshmallow, drukket altfor mye brus og spist snop. 

Og når man har mulighet, hva er vel da bedre enn å hilse på små kalver og et par hester? Små gleder, gleder mye❤  

Ellers så ble vi servert kjøttsuppe lørdag ettermiddag, og ikke gjort noe annet enn å kose oss. Stille og rolig helg i forhold til mange andre helger. Det er digg å våkne uthvilt søndag morgen;) 

Å si farvel, spesielt til mine nieser, når man ikke vet når man treffes igjen, det er ganske så ille. Det er en glede hver gang vi møtes, og trist når vi reiser. Men det som er så godt, det er at de blir så glade når vi kommer og de vil helst ikke at vi skal reise.  

Nå gleder jeg meg bare til vi treffes igjen og kan finne på noe sprell ❤

Hva annet gøy gjorde vi etter Birken?

Tirsdag og tid for å slenge seg i godstolen senest 21.30! Sett på TV MAX  (Norske Rednecks)
og få med deg når Kristian og DOC sykler Birken.

Hvem i all verden hadde trodd at vi skulle få sett Kristian i stram sykkeldrakt? Rosa og lilla drakt til og med. Men det er en grunn til de fancy fargene. De syklet til støtte for Superselma. Dem kan du lese om HER.

Jeg må jo innrømme at jeg er stolt av Kristian! Han fullførte ikke, men han syklet lengre (48km) enn han hadde trent på forhånd (36km). Og jeg tror ikke han har vært i noe særlig aktivitet siden ungdomsskolen😂

Jeg hadde selv en utrolig helg! Overnatting på hotell (ikke i vogna til en forandring), god mat, sightseeing og mye farting i bilen. Hes i stemmen etter all heiingen og en smule misunnelig for å måtte stå på sidelinjen. Bankett på kvelden og en aldri så liten aktivitet på søndagen som dere får se i kveldens episode

All respekt for at Kristian og DOC stilte opp for en så god sak! 

Gaver ble levert på sykehuset dagen derpå av Superselma.no  til kreftsyke barn .

Alt på en gang...

Denne helgen var skikkelig innholdsrik! Og det bare fra lørdag til søndag.

Fredag kveld satt vi hjemme og slappet av. Kikket litt på campingvogner, og bestemte oss for en vi ville se nærmere på. Og det kunne vi lørdag formiddag. Så smart som jeg er, så foreslo jeg at vi kunne jo bare pakke med dyner og slikt itilfelle vi kjøpte vogn. Trym er bortreist i helgen og vi hadde ingen andre planer, så hvorfor ikke teste ut vogna med en gang? 

Det ble ny vogn og vi satte snuten mot Haganeset camping i Sverige, fordi vi visste at der hadde vi venner som campet i helgen. Hvorfor ikke overraske dem? 

Overraskelsen ble derimot avslørt da Kristian ikke hadde tenkt over at det kom opp på Facebook som venner i nærheten.... men hva gjorde vel det, når dem ble så glade allikavel over at vi kom? 

Da endte kvelden i lystig lag, god drikke og en digg biff. Vogna funka som den skulle, og vi er strålende fornøyde. Jeg fikk jo selvfølgelig prøvekjøre den også....

Nå er vi på vei hjem etter en liiiiiten handletur... Det vil si, bilen er studd.... jaja ble fornuftige ting denne gangen. Men vi kan ikke holde på å bruke månedes-lønninger hver gang vi er på "Harry-tur" heller :D 

Tusen takk for at vi blir så godt tatt imot ( dere vet jo hvem dere er). Og tusen takk for en fin helg. Nå gleder jeg meg til å innrede vogna og reise på tur igjen om noen uker.

Besøk i en trommel.

En opplevelse rikere etter en tur til Gjøvik. Dette var noe jeg gruet meg til i lange tider.

I 4-5 uker har jeg gått og gruet meg til å ligge i denne maskinen. Jeg gruet meg til å ligge i en trommel og redd for å få panikk. Men jeg fikk en panikk-knapp i hånden, beskjed om å ligge rolig, og inn jeg for!  Begynte å klø på nesa, turde ikke klø...hadde jo fått beskjed om å ligge stille... Begynte å klø i panna...  Vips, 20 min senere, var jeg ute igjen etter å ha ligget å hørt på noe som kunne minne om en alien-film. Liker jeg sånne filmer? Noop, det  filmer jeg faktisk ikke kan fordra...

Så nå er det bare å vente på svar. Svar på om jeg er helt på bærtur i topplokket.

Ellers skal helgen brukes til å finne campingvogn, og kanskje gjøre hagen klar for høsten /vinteren. Noe vi ikke var så flinke til i fjor, som igjen resulterte til ødelagt tak på paviljongen...

God helg!

Lykke, for en herlig rus det er ❤❤❤

Man klarer liksom ikke helt å riste av seg den følelsen av lykke, for en herlig rus det er!
"You are my sunshine."

En nydelig sang i mine ører. Og det er vel mest pga av at Kristian har en tendens til å plutselig ringe meg, kun for å synge den ❤
Og du kan tro jeg ble overrasket under vielsen 3 uker tilbake! 
Ei venninne skulle synge i kirken, Kristian bestemte sang og jeg fikk ikke vite noe.... jeg burde jo skjønt hvilken...


 

video:Katrine Denise Sætre -

 

 

Katrine Denise Sætre - "You are my sunshine" i vårt bryllup...

 

Men idet hun begynte å spille, da gikk det et lys opp for meg. Og jeg tror det var mange våte øyer i kirken, fordi det var helt nydelig å høre.
Og jeg vil jo tro hele settingen spilte litt inn også 😉 

Det var en helt fantastisk overraskelse fra Kristian❤ 

Jeg klarte jo også å overraske. Det kan du lese om HER

Lykken gror som gresset bak en utedo

Jeg har fått morgengave av Kristian!

Vi hadde vel avtalt å ikke gi morgengave til hverandre da vi giftet oss. Det var jo gave nok å få gifte seg tenkte vi.

Men der tok jeg feil! Den kom bare litt på etterskudd. Fordi dette var ingen lett gave å få tak i ser du.

Vi skal på konsert!

Five Finger Death Punch! 

Endelig sier jeg bare! Hvem er så heldige og får en slik overraskelse i "morgengave"? Jo, det er meg ❤

Hotell er bestilt, da er alt i boks.

Så nå er det bare å glede seg til 18 november. Whoop whoop 🤘

En trist dag for hele vår "lille" familie

Igår var en trist dag for familien.. Vi visste dagen ville komme, bare ikke så fort...
Vi har jo lenge gått og tenkt på det, men blir jo aldri forberedt.
Dette har ikke noe med dødsfall å gjøre! Sorry, hvis det ble oppfattet slik.

Men vi har solgt campingvogna vår! Ja, den gode trofaste vogn har fått nye eiere. Det var jo litt vemodig å se vogna reise avgårde uten Kristian og meg. Så nå sitter vi her uten vogn. Litt trist er det jo. Vi har jo brukt den veldig mye i over et år, og vi har jo elska (i) vogna fra dag en.
Men nå er det på tide å ha ei større vogn, så vi kan reise på tur med Trym også. 


What to do?? Jo, nå får vi bruke tid på finn.no.
Eller? hvis du kjenner noen (vet om noen) som har ei ok "familie" vogn, si fra da vel. Gjerne separat sove løsning... 

Grunnen til salg av vogna er egentlig ganske enkel: Vi vil nå starte med litt familieturer, og da må vi jo ha plass til Trym selvfølgelig ❤

 

Livet er herlig med gode venner😍

I helgen som var, fikk vi kjenne på et deilig høstvær. Kaldt på natten og sol på dagen.

 Fins det noe mer koselig syn enn dette utpå en lørdagskveld?

Kvelder som dette sammen med venner, det er en god følelse. Da er livet hærlig❤ 

Og for å toppe det hele, så stilte vertskapet opp med live musikk. Og selvfølgelig ble scenen åpen for alle som måtte ønske. Så det ble en aldri så liten musikalsk aften ute i det fri 😊

Ja, livet er faktisk hærlig ❤

 

Kos & "hygge" annenhver uke...

Kos & hygge annenhver uke...  Ikke bare-bare å se Gubben på "skift".
Det hørtes kanskje ut som om jeg deler Kristian med en annen dame, men det er ikke helt sånn situasjonen er.Jeg jobber jo formiddager, kvelder og helger. Så når jeg da har kvelds-uke, sover Kristian når jeg kommer hjem. Vi rekker å prate vi litt i 5-tiden på morgenen, før han reiser på jobb. Det blir jo litt i ørska, da jeg bare har sovet 3-4 timer. Men er en utrolig bra start på dagen.
Er jeg riktig så heldig, så henter han varer der jeg jobber, og da får vi kanskje en liten pause sammen.

Når man har en skiftjobb der man ser hverandre lite (2 uker i måneden), da er det de små tingene i hverdagen som er ekstra viktig tenker jeg.  
Så jeg lager (med glede) nistepakke hver dag for han. En så liten ting, men det gjør han jo selvfølgelig kjempe glad.

Kristian har veeeeldig lange dager på jobb, og er ofte ikke hjemme før i 6-7-8-tiden på kvelden.
Da er det jo ikke mye gøy å bruke siste rest av energi og den tiden på å lage middag.
Da går det ofte i enkle (usunne) alternativer.  IKKE BRA! Han begynner jo å bli gammel ;) :D 

Så idag har jeg laget mac'n cheese (Mye sunnere liksom) som han kan varme i kveld, også slipper han jo selv. 
Du kan tro det var en som ble glad når jeg spurte om jeg skulle lage ferdig til han! 

 

Små gleder i hverdagen gull verdt! Jeg gleder gubben og gubben gleder meg ❤  Små enkle ting gleder stort ❤
Og! Jeg gleder meg ennå mer til neste uke, da blir det "kos" på meg ;)

Fare for å få seg en god latter i kveld!

Nå er jeg en smule spent. En tanke nervøs, også gleder jeg meg en bitte liten bit ;) .

Jeg er spent på hvordan seerne vil ta meg imot i serien. Nervøs for å vise meg på TV, men så gleder jeg meg litt allikevel. Jeg har tross alt valg selv å bli med :O 

Jeg er ikke en person som gjør så mye ut av meg, men jeg kjeder meg ikke av den grunn 😂 De fleste gale påfunn tar Kristian og Doc seg av, så er jeg med på andre ting. 

Jeg og "gubben"  finner på litt av hvert, og i kveldens episode må jeg le litt. Man må jo prøve, så ser man hvordan det går🤠

 

Jeg vil absolutt anbefale å skifte til MAX kl.21.30. Da er det fare for å få seg en god latter eller 2 😂

Ja, jeg er våt...

Blaut og vått.

Da var vi ute på tur igjen. Denne helga gikk snuten til Larvik, nærmere bestemt  Kvelde.

Og her er det vått! Men det ser ut til å lysne litt nå, så vi krysser fingrene for at den sola de meldte, kommer etterhvert.

Kvelden igår, den var artig den! Til tross for at vi holdt på å regne bort, så satt vi sånn passe tørre i teltet. Da ble det prat, dansing og synging. Arly Karslen & sons spilte sammen med Hawk Christensen. Kristian og cowboy (Morten Gellein) overtok mikrofon og instrumenter innimellom, da de ikke klarte å holde seg. Vi kom vel fram til at de ikke burde starte band, men stand-up , det hadde funket. De fikk et par låter sammen med band, og da var de vel fornøyde.

 

Til tross for regn, så liker jeg fortsatt høsten! For hva er vel mere koselig enn å ligge i vogna og høre regnet plaske ned? 

Mørkere tider

Hva tenker dere folkens? Ja, om at høsten har satt inn for fullt.

Plutselig var sommer-månedene over og høsten kom rimelig kjapt. Kan ikke akkurat si vi har hatt strålende vær i sommer, men det har iallefall ikke regnet trutt.

Det er jo noe positivt med høsten da. Fordelen med at det blir tidlig mørkt, er jo at det er tiden for å ta frem stearinlysene! Det finnes vel ikke noe koseligere enn det på en vanlig torsdag kveld? 

Ellers så er det snart tid for fyring i ovnen og pakke seg inn i pledd med noe varmt i koppen.  Det er noe jeg gleder meg til å gjenta. Dette bildet er fra da frosten begynte å komme i fjor:

Ellers må jo alle de vakre fargene som dukker opp nevnes. Kan du tenke deg noe finere enn å gå en tur i skauen og se på sola skinne i et hav av farger? 

Så jeg tror jeg liker høsten jeg 😊