hits

Høst

Mandal og elgjakt, ingen dårlig kombo.

En gang må være den første, og det trenger ikke å være den siste.

Ja, denne helgen har vi vært i Mandal . Nå hadde vi ikke vært hjemme siden skalldyrfestivalen i august. Mandal vil alltid være "hjemme" , selv om Jevnaker er "hjemme" det også. 

Vi fikk være med på elgjakt. Jeg har aldri vært på jakt, og dette blir nok ikke første og siste gang. Kvoten ble tatt kjapt. 2 dyr skulle felles. Ble noen timer på skauen, og vi har kosa oss .

Noe av det beste med å være med å jage, det må jo være å kunne være på tur i skauen i noen timer. Og høsten er jo så flott! 

Og ikke minst sosialt.

Noe få bilder til fra turen 😁

 

Vi hadde en super dag❤

Vi som liker å pynte ute.

Halloween vs. Jul

Jeg kom til å tenke på noe når vi var i København. Når vi var på tivoliet der.

Når dem pynter så utrolig fint til #Halloween, er det da pyntet like mye til jul? Fordi da tror jeg at jeg må dit i desember til neste år! 

Når vi gikk rundt på tivoliet, så var det utrolig mye fint å se på. Skikkelig koselig å tuste rundt. Vi var jo veldig heldige med været, det var sol og en god temperatur. Drakk litt kakao og så på alle dekorasjonene.

Jeg lurer på hvor mange som jobber med dekorasjonene 🤔 Og hvor lang tid bruker dem 🤔

Det var et yrende folkeliv på søndagen. Masse folk, i alle aldre.

Så nå er jeg spent, noen som har vært på #tivoliet i #København i adventstiden?  Er det sånn at jeg som elsker jul, kommer til å svime av?

2 konserter på 3 dager i 2 land

#ShaniaTwain #BastianBaker #NowTour

Jeg har ennå ikke helt forstått det. Tenk at jeg faktisk vant noe!

Jeg tok en sjanse når vi satt på flyplassen i København, etter en Shania Twain konsert. Jeg fant en konkurranse på hennes facebookside, og sendte en mail om at jeg ønsket billetter til konserten i #Oslo. Og ja, jeg vant jaggumeg! Så da ble det konsert igjen for Kristian og meg.

#BastianBaker varmet opp denne gangen også. Like bra show som på søndagen.

Jeg fikk sneket meg bort og tok et bilde med han etter oppvarmingen.

Så var vi klare for #ShaniaTwain. Gode plasser vant jeg, så vi hadde en fint sikt på scenen. Lyden er ikke like bra i spektrum, men det brydde ikke meg så mye😂 Hun har jo et show uten like! Utrolig flinke dansere, hele bandet, og ikke minst trommisen. Du kan lese om konserten i #København HER

Jeg kan leve lenge på disse to konsertene. Ja, dette var stort å oppleve❤

 

Jeg ønsker meg...

Jeg ønsker meg en ting. Jeg ønsker at det plutselig dukker opp 2 stk billetter til konserten på tirsdag!

Fy søren for en konsert #ShaniaTwain holdt i #København i går! Hun åpnet showet rett ved setene våre. 4 stoler unna meg stod hun.  

Hun spilte en del låter fra det siste albumet "Now", og mange gamle hit'er. En opplevelse uten sidestykke! 

Noe av det jeg kan bli skikkelig fasinert av på konsert, det er #trommeslageren. Den dama(gutten) som var med på turnéen her, oh my! Hun tok helt avgårde og bydde skikkelig på seg selv. Helt rå med stikkene. Fikk ingen bra bilde av henne, så jeg fant et på nett. Hun heter #ElijahWood. 19 år! 

#Oppvarmingen var Sveitsiske #BastianBaker. En veldig flink artist som også bidro til to av Shania's sanger. 

Konserten ble holdt på #RoyalArena, et ganske så nytt lokale. Et veldig bra sted for konserter. Jeg tar gjerne turen hit ved en annen anledning.

 

Vi har hatt en flott reisefølge med oss på turen. Det kommer nok et nytt innlegg fra resten av turen.

Nå ønsker jeg meg biletter til tirsdagens konsert i Oslo. Fordi denne konserten kan jeg absolutt se flere ganger! Shania Twain er helt rå! 

Og dette er faktisk en av mine absolutte beste konsertopplevelser noen gang! 

Takk for nå Danmark, vi sees igjen😃

Fly til Danmark

Nå koser vi oss skikkelig ! Vi har et par dager i #København.

Å ta fly til #Danmark var veldig greit. Man rakk jo nesten ikke å drikke en kopp kakao før man var klare for landing igjen. Jeg synes det er gøy å fly jeg. Fasinerende å se alt ovenfra.

Hotellet var nå så som så. Men jeg tenker at så lenge det er rent, så klarer vi oss. Før Eva og Johan kom ned, så rustet vi litt rundt i området. Spiste pizza og bare koste oss.

Etterhvert kom nå disse to #Mandalittene, og gjensynsgleden var stor. En god stund siden jeg hadde sett dem nå. 

Vi visste jo at det var flere kjentsfolk her, så vi tok beina fatt og fant hotellet dems. Timene gikk og stemningen var høy i #baren

Nå er det en ny dag. Planene for dagen er ikke bestem. Eller jo, plan 1 er bestemt. Det er at vi skal på #ShaniaTwain konsert i kveld!

Ha en fin dag ❤

 

Burde gjøre dette oftere

#natur #redneck #fri

I dag benyttet jeg meg av sjansen til å spise #lunsj ute i det fri.

Sola skinner og det er 5 grader ute. Da jeg stod opp , var det -2. Men solen varmer, så jeg laget #niste, pakket sekken og tok meg en tur ut.

Jeg hadde valgt meg en plass jeg skulle, men når man ikke aner hvor stedene er og null internettdekning, ja da kjører man dit man har vært før. 

Så da fant jeg "hytta vår", ble jo ikke noe gåtur, men jeg fikk nå spist lunsj. Blikk stille, og ikke noen lyder. Ganske så digg.

Godt å komme seg litt ut i frisk luft. #Naturen er fin på denne tiden.

Ha en fin søndag ❤

Aldri en kjedelig lørdag i heimen

#trekant #hurra #nydame #woohoo

Nei, aldri en kjedelig lørdag her i huset 😂 Noe må vi jo finne på, og Kristian har noen påfunn av og til 😊

 

Når vi først er hjemme en helg, så må vi jo finne på noe. Denne gangen er det en utstillingsdukke som får gjennomgå. Tone-lise hadde en dukke til overs som vi kunne få til vårt formål. Så da tok vi turen til Sokna for å treffe henne, og innom biltema på veien hjem. Vi måtte jo handle det vi trengte til den.

Noen som kan tenke seg til hva vi skal bruke henne til ? Vent å se oppfølger 😉

Q&A her er svarene😃

Svar på spørsmålsrunden er klar! 

Det kom inn en del spørsmål og her kommer svarene 😊

Hvordan føler du at privatlivet er før og etter at Norske Rednecks kom på TV? Tja, det jeg vil holde privat kommer ikke på TV. Noe kan være fint å holde for seg selv.  Både for min egen del og min familie og venners del.

Føler du at serien har tatt deg som person til nye høyder? Mere selvsikker, tørre mer osv. ?  Ja absolutt! Jeg har vært ganske mye utenfor min komfor-sone. Jeg er litt redd for å ikke klare ting, og når man da har et kamera rettet mot deg, ja da er det bare å gjøre så godt man kan. Noen ganger går det, andre ikke. Så mere trygg på meg selv har jeg absolutt blitt.

Hvordan er det å være i en så stor sosial omkrets med så mange mennesker?  Det er utrolig gøy å møte så mange mennesker som vi gjør. Men jeg er også glad i litt alene tid. Da er jeg glad vi har vogna med somregel, fordi da kan jeg sette meg inn litt og slappe av.

Hva liker du å gjøre en lørdags kveld? Jeg er veldig glad i å reise på tur med vogna på slep. Om det er treff eller på besøk hos venner , så koser jeg meg. MEN, jeg setter veldig stor pris på en lørdagskveld hjemme med Trym og Kristian, krype opp  i sofaen under pleddet og se en god film. Da jeg bodde i Mandal, da hadde vi ofte spillekvelder med masse snop. Det er utrolig koselig, både brettspill og Nintendo.

Favoritt mat? Det er nok en god, saftig biff med rotgrønnsaker, peppersaus og pomfri. Og krabber ligger nok på lik linje.

Lurer skikkelig på hvorfor Kristian og DOC ikke er noe sammen mer? (I serien hvertfall) Har det skjedd noe vi TV-tittere ikke har fått med oss? De er jo radarparet! De må finne tilbake til hverandre! Dette er et spørsmål som dukker opp ganske ofte. Det er så enkelt som at vennskap forandrer seg, personer forandrer seg og man velger ulike veier i livet.

Hvordan traff du og Kristian hverandre? Vi traff hverandre veldig tilfeldig. Jeg skulle på konserter på Jevnaker, hjelpe litt til og høre mye bra musikk. Og Kristian var styreleder på klubben, så han jobbet. Vi kom i prat, fortsatte å melde hverandre, og Vipps så var jeg mye på Jevnaker.

Har dere planer om barn? Det er igrunnen et veldig personlig spørsmål. Jeg er veldig fornøyd med den familien jeg har nå.

Hvordan klarer dere å feste så mye?
Er det en vanesak? 
Det som blir vist på TV, er jo ikke hele vår hverdag. Vi har tross alt Trym boende hos oss. Så vi er for det meste av sted når han han er hos sin mamma. Vi er jo i Mandal av og til, og vi har en del besøk fra Sørlandet. Så det er ikke festing hver helg. Og jeg tror det hadde vært litt kjedelig å se en rolig lørdagskveld på TV, derfor vises festingen. Og dermed ser det ut som vi fester veldig mye.

Da håper jeg svarene var ok, så ser vi om vi kjører på med en ny runde senere.

Følg meg gjerne på snap.

 

 

 

 

Q&A, hva lurer du egentlig på?

Vel nå har jeg vel holdt på så lenge med bloggen min, så vi (du & jeg) er vel kanskje klare for en runde?

Hei alle lesere! 

Hva tenker dere om en spørsmålsrunde? Noe dere lurer på om meg, mitt liv, Norske rednecks, Norsk  redneckforening, eller noe annet? For lite snapper ,for mange snapper på my story?

Send meg spørsmål så skal jeg svare så godt det lar seg gjøre innenfor rimelighetens grenser😁

PM Meg gjerne på 

www.facebook.com/Redneckfrue   eller på post@redneckfrue.no

Fyr løs! 

Jeg gleder meg til en helt ny hverdag.

Nå blir det forandring i heimen! En ny hverdag er på vei. Nye rutiner. 

Ja, nå blir det forandring i heimen her. En ny hverdag skal innføres. Fordi nå skal ho mor gå fra skiftarbeid til dagtid! Nå er det siste uken med kveldsjobbing før jeg går over på dagtid. Og jeg skal nyte de siste formiddagene alene hjemme😊

Å jobbe skift er ikke det mest praktiske når man har familie. Spesielt ikke når det går nesten 2 timer i pendling hver dag. Annenhver uke ser jeg Trym på morgenen og Kristian når han laster varer på jobben min.  Svigermor må kjøre på Trym, og han må dit etter skolen. 

Men nå, ja nå kommer hjem klokken 4 hver dag. Trym kan gå hjem etter skolen, og jeg kan kjøre han dit han skal. Middag kan jeg lage hver uke. Jeg håper jeg kan få begynt å trene på sikt igjen. Og jeg håper hodet mitt blir i litt bedre form med faste soverutiner.

Dette blir en helt ny hverdag for oss. Jeg har jobbet skift siden jeg flyttet hit. Og nå kjenner jeg det skal bli godt å slippe å jobbe faste søndager og hverdagskvelder.

Dette blir digg! 

Det er lov å glede seg til Jul nå.. 🎅🤶

Nå går det unna! Høsten er igang, og det tror jeg jaggumeg vinteren også er!

I dag er det 3 måneder til julaften. Ja, jeg er en av dem som gleder seg i mange måneder, nesten hele året faktisk. Og vi våknet opp til 1,8 grad , is på bilruter. 

Tenk deg, kun 3 måner til julaften! Please la oktober og november gå fort.

Jeg gleder meg så mye til å handle julegaver, pynte hjemmet vårt, bake, høre på julemusikk og den gode julestemningen. Ja , jeg må jobbe litt med gubben, men innerst inne tror jeg han liker jul. Og med meg i hus, så må man jo bare kjenne på julegleden 😂 I år håper jeg på å få pyntet litt mere ute, inne tror jeg gubben synes det er nok 😂

Flere som meg her?

Fårikål fest, eller?

Ja, idag våknet vi opp på Lagunen camping i Strömstad  hos Kine og Pål. Vogn på fast plass er igrunnen veldig kjekt å ha i tillegg til kjørevogn ser jeg nå 😊

Vi reiste som sagt på tur igår over grensen. Litt shopping igår, og så shopper vi litt matvarer idag før vi setter snuten mot Jevnaker.

Kjempekoselig å besøke dem, er jo ikke så ofte vi ses. Samtaleemner er aldri vanskelig å finne, og latteren sitter løst. 

Vi tok en liten spasertur til "solsidan" på campingen. Det hadde dem et stort partytelt og fårikål fest. Veldig mange trivelige folk. Og vi ble invitert ned senere igjen hvis vi ville.

Litt mat måtte vi ha, så vi tok taxi til sentrum. Litt mat og en øl ,så tok vi taxi tilbake igjen. Og så ble det fårikål fest igjen. Stemningen var høy, og live musikk på plass. 

Gøy at vi blir tatt imot på fremmede plasser, og gøy å bli invitert på camping ❤

Plutselig forandring i planene 😁

Jeg skulle så gjerne vært i Mandal denne helgen. Av flere grunner. Men det er ikke alltid så lett å få til å klaffe.

En skikkelig høststorm er jo alltid spennende. Og det lille vi fikk hjemme på Jevnaker, det var jo så lite at blomsterpotten på bordet ute ikke veltet en gang.. 

Men i Mandal derimot, der var det skikkelig vær! Fikk sett mange filmsnutter og bilder på Facebook. Det å stå ved piren og sjøsanden i Mandal under en høststorm, det er flott! Da viser naturen sine krefter. Men man skal jo også ha respekt for naturkreftene. De er nok større enn man mange ganger tror.

Foto: Turid Håland. Mandal 21.09.18

Ellers så skulle vi hatt med oss ei lita feiring nå ikveld, men den feiringen får vi ta igjen neste gang. 

Begynner også å bli en liten stund siden vi traff familien min sist, så vi må nok snart ta en tur til Mandal uansett 😊

Denne helgen var vi i tillegg invitert i en bursdag. Men jeg blir så usikker når jeg ikke kjenner et eneste menneske der... Jeg er litt rar sånn sett, jeg må liksom vite at jeg klaffer med noen iallefall. Og i den bursdagen, så aner jeg ikke hvem noen er.

Men vi ville nå ut på tur. Vi fikk et "tilbud" igår vi ikke kunne takke nei til. Vi har barnefri denne helgen, så nå har vi pakket litt klær og satt oss i bilen. Uten vogn! Så nå tenker jeg vi tar turen over grensen, og blir der til i morgen. 

Ha en flott lørdag i dette fine høstværet ❤

Cam på Ingensteds, den beste musikkopplevelsen noen gang!

For en opplevelse!

Igår tok vi turen til Grünerløkka, nærmere bestemt Ingensteds. Vi var klare for å oppleve Cam live. 

Første inntrykket når vi gikk ut av av bilen var jo at her var det skikkelig koselig ! 

Lokalet var skikkelig koselig, og akkurat passelig med folk når det var en intimkonsert.

Oppvarmingen startet og det var gitaristen (Anders Mouridsen) til Cam som stod for den. Han var faktisk super flink, og dansk😉.

Har dere forresten hørt om Cam? Hun er en Amerikansk countryartist. En av hennes mest kjente sanger er "burning house". Dette er en artist som jeg anbefaler på det sterkeste. Og konserten hun leverte igår, overgikk alle forventinger. Fy søren, denne dama har en helt rå stemme!  Dette var nok en av beste, om ikke det var den beste, konserten jeg har vært på. Fortalte historier og involverte publikum. Dette var så verdt å få med seg, selv om det ble få timer med søvn inatt. 

Finn Cam på Spotify eller YouTube og nyt musikken ❤

 

Endelig Shania Twain, men vi må til Danmark

Vi skal på tur! Hurra meg rundt som jeg gleder meg til å reise med gode venner.

Det vil si: vi tar fly og dem tar båt og bil. Fordi vi skal nemlig til København. Og vi skal på Shania Twain konsert. Ååå som jeg gleder meg! 

Lenge siden jeg har vært i Danmark, og København er en veldig fin by. Vi har funnet et fint hotell og veldig bra reisefølge fra Mandal. 

Gleder meg til å fly, ja jeg digger å fly 😁 Jeg gleder meg til å tusle rundt i gatene, og jeg gleder meg til tivoli!  Men aller mest gleder jeg meg til selve turen. Jeg skal kose meg glugg ❤

Noen flere som skal?

Søndagen er tilbake

Søndagen er nok en gang på plass. En ny uke er snart igang.

Denne søndagen startet meget dårlig! Å våkne klokken 5 en søndag morgen er en ting, men å våkne med migrene fra en annen divisjon, det er noe helt annet. Å føle at hele hodet holder på å eksplodere, er ingen god følelse. Klarte å kave meg opp tilslutt, for å finne medisiner. Akkurat i natt så var jeg veldig glad for at det er mørkt ute. Lys er ikke akkurat behagelig. 

Jeg fikk nå tatt medisin, og sovnet heldigvis. Og da jeg våknet noen få timer senere, ja da var jeg mye bedre. Men blir sliten.

Dagen idag tilbringes på sofaen under et pledd med fyr i ovnen. Serier på TV-en. 

Og gubben laget en vannvittig god middag! Dette er favoritt middagen her i huset. Indrefile'  a'la Kristian❤

Vi skulle nå ha jobbet litt med veden idag også, men ikke mye morro når det regner... 

Ønsker alle en fin søndag ❤

Festen over for denne gang.

For en kveld vi hadde igår!  

Nok en premierefest er over, latteren satt løst hele kvelden. Jeg syns jo det er litt artig å se første episode sammen med en del av gjengen. 

Merker jeg får tatt litt få bilder fortiden, men det er vel et tegn på at man har det så gøy, og ikke har tid til å ta bilder 😂

Det er jo også hyggelig å møte dem som jobber med å lage serien. De har det visst veldig gøy når de sitter og ser på råmaterialet, og klipper. All ære til dem for at de orker å se på alle de timene med fjas, mas, fyll og tull 😂

 I dag fyres det i ovnen og sofaen er inntatt. Nå er det bare å lade opp til jobb. Da er Mayans kjekt å se på 😁

 Spent på hva som kommer i kveldens episode? Jeg har allerede sett den idag.  Branding og overraskelsesbursdag 🙈

 

Følg meg gjerne på snap 😁

 

Du finner meg også på Facebook og Instagram 

Den mye myteomspunnende "vea-sjuka" har tatt oss.

Endelig kom vi igang. Heldigvis nok oppholdsvær til å få tatt et tak.

Svigermor skal slippe å fryse i vinter, så veden må kløyves og inn på låven. Blir det en like kald vinter i år, så går det litt ved med.

Vi rigget maskinen og diverse klart på fredagen , og satte igang lørdag ettermiddag når været klarnet opp. Ikke så lenge vi holdt på, vi var jo tross alt invitert i bursdag.

Men jobben var jo langt ifra ferdig, så det ble noen timers arbeid idag også. Men med god hjelp av Geir Tore og Trym, så gikk det unna. 

I fjor hadde vi dugnad på gården for å få veden i hus. Da var svigerfar syk og hadde overhodet ikke mulighet for å få gjort noe. Og det sleit han virkelig med. Den dugnaden kan du lese om HER og HER.

Men det er mye igjen, så vi fortsetter neste helg. Vi er ved godt mot når man ser at det minker og at det kommer noe godt ut av det ❤

Er det spiselig?

Rastløs.... hva skal en liksom finne på utenom å skravle hull i hodet på mannen?

Jo, nå skal du høre. Da surfer man litt på nett, ser hva man har i kjøleskapet, bruker litt rester, og så mekker man sammen noe nytt.

Da ble det resten av osten til bunn, litt pizzasaus, fant en liten bit kjøttdeig på frysen, og ananas, paprika og løk fra middagen dagen før. Fantastisk å få brukt rester istedenfor å kaste maten 😁 Dette ble snacks i går kveld, veldig godt 😊 Det er vel ikke mye som er bedre enn ost? 

Idag kom energien og rastløsheten tilbake.  Titter litt på nett, titter litt i kjøleskapet, vips så får Kristian en sunneren nistepakke i morgen. Eggerull med ost og skinke.

Og når jeg først var på kjøkkenet, så fant jeg en squash som skulle vært spist 🤔  Vi får nå se åssen denne snacksen blir . Stekes i olje og litt salt på. 

Vi har snakket en stund om å prøve å være litt sunnere i hverdagen. Merk LITT.  Prøve å ikke spise så mye mat med mel i, og redusere grønnsaker som vokser under bakken.  Dette er IKKE lett når man er glad i usunn mat 😂 

Men å være sunn av og til er vel bedre enn aldri?

Stolt nå mamma?

Se mamma! Er du stolt av meg nå? 

Dette er nok ikke noe hokus pokus for de fleste. Men er det noe jeg hater, så er det å stryke... Det er jo så mye lettere å bare sette noe pynt eller blomst der duken er skrukkete. Dette er noe mamma og pappa drar seg i håret av.  De har nok vært litt oppgitte av og til. Og jeg tror ikke Kristian skjønner hva jeg egentlig holder på med av og til 😂

Men nå var mange av dukene så skrukkete at jeg ikke har nok pynt og blomster på bordene! Så da var det bare å krype til korset og hente strykegjernet.  Fy søren så kjedelig jobb. Følte meg som ei skikkelig husmor 😂 Først jobb, handle, lage middag, vaske litt på kjøkkenet, brette klær, stryke duker og smøre nistepakke.

Om de ikke ble helt slette, så ble de iallefall mye finere 😁 Så jeg sier meg fornøyd med et av dagens gjøremål. Og nå holder de sikkert en gooood stund til 😁

Ha en fortsatt fin kveld ❤

Det første året i resten av vårt liv, er faktisk historie. Vi feirer papirbryllup❤

365 dager har gått. 1 helt år faktisk. 1 år siden vi giftet oss!

Ja idag feirer vi vår første bryllupsdag.  Feirer og feirer 😂 Vi er ikke så nøye på det, så vi tok med Trym til Hønefoss. Han må jo å være med å feire. Turen gikk til Subway etterfulgt av en tur på kino. Skjelvet .  Ikke noe fancy greier på oss😂 Det viktigste er vel å kose seg isammen?

Dette året har gått utrolig fort. Jeg aner faktisk ikke hvor dagene har blitt av. Det har vært et veldig fint år, og jeg angrer ikke et sekund.

Hver dag med Kristian er en fin dag. Aldri en dag uten smil og latter. Han får meg alltid til å smile, og får meg til å føle meg bra. Jeg håper jo jeg gjør det samme tilbake for han. 

1 år unnagjort, mange år igjen ❤

Norske Rednecks sesong 3 har premiere nå i høst, vil du vite når?

Jeg har en hemmelighet!   Vil du vite?     Da får du isåfall lese videre, eller finne noe annet å lese 😉

En ny sesong med Norske Rednecks er snart på TV igjen. Vi har kun fått rede på at det skulle vises nå til høsten. Du har kanskje sett reklamen på MAX? 

Og nå vet vi at det starter allerede 11 september! Det er jaggumeg ikke lenge til, og vi er ikke ferdige med innspillinger ennå. Ja, her går det unna 😂 

 

Jeg er nok en smule spent. Vi aner jo ikke hva som blir vist eller ikke vist. Vi vet rett og slett ingenting om hvordan denne sesongen blir! 

Men jeg gleder meg 😁 

 

Følg meg gjerne på snap😁

Med Kjæreste i ambulanse til legevakta 🤤

Denne lørdangen gikk ikke som planlagt! 

Som noen sikkert hadde fått med seg, så var vi i Oslo denne helgen for å få med oss konsert. 

Hvordan "of mice and men" fremførte aner jeg ikke... Fordi da fikk vi oppleve legevakta i Oslo fra innsiden. Jeg fikk nå kjøre ambulanse for første gang i mitt liv. 

Det var da under "lek" at Kristian ble skubbet, og havnet med bakhodet i steingulvet på hotellet🤤  Og det var mye blod 🤤 De ansatte på hotellet kom med papir og fikk ringt ambulansen. Der var det en som ikke ville med, fordi han skulle på konsert... Men han hadde ingen valg. Og jeg som ikke tåler blod og sånn, ble jo svimmel, svett og kvalm etter at vi hadde fått tørket opp blodet, fått Kristian opp på en stol og ventet på ambulansen.

Så satt vi da på legevakten. Og Kristian fikk til slutt sydd noen sting. Og så var det avgårde igjen. Vi kom til spektrum og hadde gått glipp av ca 5-6 sanger av FFDP . Bandet vi hadde gledet oss til. Veldig bra konsert! Vi fikk jo med oss noe 🤘 Og studd med folk! 

In Flames  gikk på scenen og vi fikk høre en del før vi gikk tilbake til hotellet så Gubben fikk hvile hodet sitt.

Til tross for uhellet, har vi hatt en fin tur. Blitt kjent med nye folk og kost oss i storbyen 🤘

Klar for helge kos med kjæresten og gode venner❤

Nå er jeg klar!

Ja,nå er jeg superklar for å snart "bruke" morgengaven. Jeg gleder meg som en unge på julaften. Må denne dagen bare gå fort! Kun noen timer igjen av arbeidsdagen iallefall. 

Lørdag går turen til Oslo. Det blir det innsjekking på hotell. Slappe av og kose oss, etterfulgt av konsert på kvelden. Whoop whoop 🤘 Jeg skal ikke stresse en plass hele den dagen. Kun nyte en dag i Oslo. Fordi allerede på søndag må jeg på jobb igjen...

Jeg elsker å innimellom være på hotell. Det er litt godt å bare pakke med seg litt klær, så er man klare. Og lite like å rydde på plass når vi kommer hjem 😁

 Og hva er det beste med å være på hotell? Jeg bare elsker hotellsenger. Digger dynene og digger putene, alltid godt sengetøy og god madrass. Sover alltid så utrolig godt da😁 Og så slipper jeg å ordne det selv slik jeg må i vogna😂 Det er jo noe av det beste. Og jeg slipper å lage frokost 😁 oioioi nå gleder jeg masse mere! 

Neida, vogna er og blir min beste "hytte" på jul. Men forandring fryder❤

 

 

Et trist siste farvel ❤

Dagen er over, en dag full av følelser. Mange tårevåte øyner, men klemmer og trøstende ord ble heldigvis gitt ut titt og ofte.

Begravelsen til svigerfar er over. En verdig begravelse. Salmene ble valgt ut til å passe han perfekt. Det meste handlet om skog og mark, noe han elsket. Presten holdt en fin tale som fortalte hvem han var. 

Kirken var åpen for venner og familie av Svein Arild. Men også venner av familien viste sin støtte ved å møte opp. Det varmer et hjerte. Og det varmer et hjerte å vite at våre venner som ikke kunne komme, tenkte på oss igår.

Nå har han fått et hvilested like ved Bent Erik , hans sønn. Vi er ganske så overbeviste at dem nå sitter å mimrer isammen ❤

Hvis noen har lyst til å bidra og støtte innsamlingsaksjonen til Kristian , kreftforeningen, så trykk HER  ❤ Da kommer du videre til en Facebook side

Møkka fotball!

Tirsdag! 

Jeg har gått å ventet på tirsdag kveld en stund nå...Norske Rednecks på MAX.  Ja, jeg har sett alle episodene før, men jeg syns de er ganske så artige at jeg lett ser de en gang til.

Men vettu hva? I kveld sender de heller fotball! Hva søren liksom.... Skikkelig skuffet... Aner ikke om de sender episode 12 når reprisene går, eller om vi må vente en hel uke🤔  Det må jeg finne ut av.

Oh shit! Ser nå at den ikke kommer før neste uke...

Da var det jammen julemarked tid🎅

I hele dag har jeg hatt for meg at det er lørdag. Det er ganske så kjipt når man da tror man har fri 1 dag til før jobb igjen. Men noop, jobb i morgen tidlig.

Idag har vi brukt deler av dagen på julemarkeder. Ja, det er tidlig, men det er jo så koselig. I tillegg så er mamma og pappa på besøk. Kom igår og blir et par dager til. 

Og når man først er på tur så kan man like gjerne invitere et par ekstra med😊 Så da ble svigermor og niesa vår med. Ikke så ofte Rebecka er med oss, så kjempe koselig når hun først er med.

Og vi vet å kose oss! Litt snadder måtte vi kjøpe med hjem 

Nå har jeg funnet en ting jeg ønsker meg! En dør-krans. Kunstig faktisk 🤤 og jeg som hater kunstig juletre og diverse....

Nå ligger jeg på sofaen etter en god middag. Heldige oss som får hjemmelaga ertesuppe servert. Det er igrunnen ganske kjekt å få ho mor og han far på besøk 😉

Fuck Cancer☹☹😢

Dagen i går var skikkelig sår...og dagen idag er ikke noe bedre. FUCK CANSER! sier jeg bare.

Denne mannen har jeg hørt mye godt om, og heldigvis fikk jeg kjent han i noen år. Han tok imot meg med åpne armer fra dag én. Han var et arbeidsjern uten like. En god ektemann. En god far. En alle tiders bestefar. Rett og slett en god mann! 

Tidlig lørdag morgen sovnet han stille og rolig inn. Nå slipper han all smerte. Og det har vært mye smerter. Han var for syk til å oppleve vårt bryllup, med vi  besøkte han noen ganger i løpet av dagen. Han var veldig fornøyd med valg av salmer, og ville så gjerne fortelle og komme med råd til et godt ekteskap.  Han fikk også se film av vielsen noen dager før han sovnet inn. Han fikk sett at vi begge to sa " Ja " , og det var det viktigste for han.

Dere som følger bloggen min husker kanskje et innlegg om min svigerfar som fikk kreft, og vi hadde dugnad for å hjelpe på gården. Det kan du lese om HER hvis ikke.

Nå har han reist. Reist for å møte dem som reiste i forveien.

Hvil i fred, kjære svigerfar ❤

"Rednecks Camping" klar for MAX til våren.

Da var det jaggu meg offisielt! En ny sesong av Norske Rednecks "Rednecks Camping" slippes til våren! 

MAX hadde idag vårlanseringen for sin kanal, og det er jo litt stas at vi, Norske Rednecks , blir nevnt da 🤠 Jeg gleder meg noe veldig til å vise det norske folk litt mere av vår kanskje litt anderledes  livsstil 😊 

Rednecks camping (NY!)
Norske rednecks lever for frihet og moro, og til det egner campinglivet seg meget godt. Så ofte de kan pakker de seg inn i vognene sine og samles utenfor 50-sonen for å slippe løs fantasi og hemninger. Men nå har det norske redneck-miljøet blitt så stort at det har blitt utfordrende å finne egnede plasser å samles. Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel får det derfor for seg at de skal starte sin egen campingplass. Og det er bare én måte å finne ut hvilket sted som er best egnet for redneck-camping: hver plass må testes ut med en real redneck-fest. Vil de til slutt finne sitt sommerparadis, det perfekte sted for redneck-camping?

Denne teksten og bildet stod i pressemeldingen til Discovery.

Noen som er klare for sesong 3 selv om ikke sesong 2 er ferdig på TV ennå?

 

Skremmende!

En skremmende kveld, langt ute i nattetimene i mørket. Fantastisk mat og hyggelig selskap .

Vi feiret igår bursdagen til ei venninne. Kveldens flotteste dame. Feiende flott 40-åring! 

Jeg og Kristian valgte i år et litt anderledes kostyme. Vi ville ikke være "skumle" eller "onde" denne gangen. Så va valgte vi? Jo, Super Mario 😊

Det ble en rolig kveld for min del, da hodet ikke er helt bra fortiden. Men jeg koste meg ☺ Fantastisk god mat ble servert. Vi visste jo maten ble god siden det var kokkene fra vårt bryllup som laget maten 😉 yummi 😊 

Denne kvelden kjente vi ikke så mange av gjestene, så noen nye bekjentskap ble det. Og det er jo super trivelig. Og alltid koselig å treffe de kjente som var der. De har vi blandt annet vært på Haganeset sammen med. Utrolig hyggelig gjeng.

Og til slutt, kveldens toastmaster: 

Dette var en artig mann gitt. Han holdt styr på selskapet med taler og artige innspill.

Tusen takk for en hyggelig kveld!

Nå er det kun avslapping som gjelder før det er jobb i morgen tidlig. Det er ganske så digg å sitte inne og fyre i ovnen mens vinden uler ute. Sola skinner, men vinden går gjennom marg og bein. Da kan vi like godt kose oss inne😊 

Ha en finfin søndag 😊

 

#halloween2017look #Halloween2017 #redneckfrue #redneck #påtv #venner #Supermario

Kan det egentlig bli for mye?...

Fredag! 

Jeg vet at ikke alle gidder å lese dette innlegget, det er nok ikke like gøy for alle andre. Men jeg er stolt, og har lyst til å vise bilder fra photoshoot i bryllupet vårt.

Å ta bilder på en sånn dag, er jo bare dritgøy! Det er jo ikke ofte man ( iallefall jeg ) føler meg så fin. Og er jo ekstra gøy når man får gifte seg med en så kjekk cowboy😉

Så her er noen bilder fra vår store dag :

Til sist må vi bare få lov til å takke fotograf Jeanette Nyberg & Christer Ruud, for noen helt fantastiske bilder. TUSEN HJERTELIG TAKK ❤❤❤

Nå kommer vinteren!

Da kan man vel si at vinteren er igang! Sesongens første snøfall for vår del har kommet.

Våknet opp til litt hvitt på bakken idag, ikke store greiene, men snø er snø ☺ 

Heldigvis bare 1 dag til på jobb denne uken, kan jo ikke fortsette på dette føret uten at piggdekkene er på.  Dette var vel også et tydelig tegn på at NÅ må paviljongen tas ned og grillene må settes bort.

Nå kommer folk til å bli gale på meg, men jeg gleder meg så fælt, og snøen legger jo ingen demper akkurat 😂

Og ikke glem å se på MAX klokka 21.30 ikveld da 😉

En minneverdig helg 😊

En ny uke er godt igang, så godt igang at det snart er helg allerede, fordi min helg starter onsdag kveld😊

Jeg vil gjerne fortelle litt og vise bilder fra helgen idag. Vi hadde som sagt årets siste offisielle redneck-treff. Det fant sted på kvelde i Larvik. Og du, for en helg! Til tross for en del regn (mest på søndagen) , så hadde folk et sabla godt humør. Biler og vogner stod bom fast, men man kommer alltid løs på en eller annen måte. Bare å få litt hjelp 😊 

Arly Karlsen & sons sammen med Hawk Christensen stod for underholdningen fredag kveld. De vet åssen dem skal lage liv ! 

Lørdagen gikk til litt avslapping, lage kløpinne og drikke-dispenser. Folk var pratsomme og i godt humør. Mørket kom sigende på og live-musikk satte igang. Her var alt fra danseband, country og rock. Praten gikk lett, og nye bekjentskap ble til. Og hvorfor ikke være edru på fest en lørdagskveld? Kan vel ha det gøy fordi om? Det hadde ikke jeg problemer med iallefall 😊

Kristian er jo veldig glad i å synge, så selvsagt måtte han å være med litt.

Er det dette som kalles intimkonsert?

Nå er vel snart camping-sesongen på hell og vi kan bare glede oss til våren igjen 😊

Men vi kan ikke pakke den bort ennå 😉

Helt til slutt, noen flere bilder: 

Falt i smak til slutt😉

Denne helgen var vi på årets siste offisielle redneck-treffredneck-treff  i Kvelde. Og jeg hadde jo som sagt en overraskelse til Kristian😊

Kristian har lenge gått og mast om å ha en dispenser til å ha Jack'en i. Og nå måtte jeg jo prøve å få til så han kunne lage en selv. Så jeg har sittet å fulgt litt med hva han ser på på biltema for å lage. Så da måtte jeg jo på handletur da😊 Det eneste problemet var at jeg slet med å finne på hva Jack'en skulle komme ut av 🤔 Dette ble resultatet: 

 

Han var nå veeeeldig skeptisk til denne hunden, den var jo ikke så veldig mandig akkurat😂  Men bare den ble ferdig, så ble han fornøyd😊 Rart hvor fort den gikk tom når mange skulle se hvordan den funket 😂

Ellers så hadde jeg et annet prosjekt på gang. Gubben liker veldig godt å bli klødd på ryggen... men jeg er jo ikke alltid hjemme... Her er resultat :

En god klø-pinne😂 Jeg får noen innfall innimellom.

Alt i alt så tror jeg han ble meget fornøyd😉

Overraskelse på gang ;)

En ny arbeidsuke er straks omme, og siden Trym skal avsted, så tar vi turen til Larvik på årets siste offisielle redneck-treff.

Dagene denne uken har gått mye til å klargjøre vogna. Mye som skal ut siden det er første skikkelige tur med den nye vogna. Men nå begynner det å bli bra. Sikkert noe som er glemt, men det husker vi til neste tur. Så lenge klær, mat og drikke er med, så klarer vi oss.

Så over til overraskelsen! Den kan jeg jo ikke si noe særlig om, siden gubben garantert leser dette innlegget. Ja, overraskelsen er til han. Og det er noe han har gått og mast om lenge. Så da får jeg benytte denne helgen til å fikse det. Får handle ting og tang i morgen, så får jeg bare gjemme det så godt jeg kan 😉 Så til dere som er nyskjerrige nå, får lese blogginnlegget når det kommer senere i helgen😊

Gleder meg til å treffe kjente og foreløpig ukjente folk i helga😊 Tar du turen? 

Når livet smiler til deg😄

For en dag! Fra morgen til morgen faktisk! 

Dagen startet for min del med en kjøretur til Hokksund. Hokksund? Hva i all verden skulle jeg finne på der? Å jo, jeg reiste for å treffe mi søster, som hadde tatt med scrappegarasjen på scrappetreff. (Sjekk gjerne linken til nettbutikken) . Og hva hadde hun med til meg?? Ja jeg vet det er tidlig, men det er så utrolig godt!

Litt utpå dagen kommer Egotrip rullende inn på gårdsplassen. Ikke ofte vi har buss på besøk. Reker ble kveldens måltid, og vi flyttet ut på gårdsplassen. Gode naboer med venner kom tustende opp bakken for å joine selskapet.

Kveldens høydepunt: Plumbo! De holdt konsert på Glassheim rock og kulturscene.  Og for et liv! Der var det folk gitt. 

Nå er det daffing på høyt plan før vi inntar bursdagen til Thea. Gubbens niese.

Ha en flott søndag!

Ett år å vente!

Dagens nedtur: vi fikk ikke billetter til Shania Twain... eller det vil si, vi kunne fått, men det var kleine  plasser.

Vi er jo ikke så organiserte at vi planlegger alt mulig. Ting blir ofte tatt på sparket eller på kort varsel. Jeg visste jo at billettene ble lagt ut for salg kl.10:00, men jeg hadde ikke avtalt med gubben hvor vi ville ha billetter. Og jeg visste ikke hvor mange billetter...  Så da kan man jo ikke forvente at det ikke blir utsolgt...

Så da satt jeg der, litt mutt... Litt gretten for at vi var trege... Tenkte, jaja, kan jo hende vi får tak i når det nærmer seg.

Dagens opptur; kom på telefonen! Gubben spør om vi skal reise til Køben på konsert! Tekster litt rundt, og vips så var billettene i boks :) 

Vi skal til Køben på Shania Twain😎 Dette blir en perfekt langhelg 💖

Bare 1.år å glede seg... :)

Etterpå svei det på leppene mine!

Noen som er glad i sterk mat? Noen som har prøvd å spise habanero?

Kristian er veldig glad i sterk mat, hvordan tror du det  gikk når han prøvde habanero?  Kristian kysset meg etterpå, og det er faktisk så sterkt at det svei på leppene mine!  

Men du å morro det var å servere det til dem!  Hvem tror du spiste mest og hvem vant en 6-pack av meg og Helene?

I kveldens episode hadde vi en fartsfylt opplevelse jeg sent vil glemme, og vi hadde en ganske så artig helg på Flå.  

Hvis dere lurer på hvem som stod for musikken, så var det DNA and the Cellarboys 

Se kveldens episode av Norske Rednecks på Max ikveld klokka 21.30! 

Ku, marshmallow og snop

Det er ganske så vemodig å si farvel. Og spesielt når vi ikke vet når vi treffes igjen.

Nå har vi just kommet  hjem fra en svipptur til Mandal. Jeg skulle så gjerne ønsket vi hadde en dag eller 2 ekstra så vi kunne besøkt alle vi ikke rakk denne gangen... 

Lørdagen gikk nemlig til en dag sammen med mi søster og nieser, Eva og hennes datter og mine foreldre. Og selvfølgelig Kristian og Trym. Til og med en gammel kamerat tok turen over heia. Vi har kost oss på Hageland hos Eva.  Grillet pølser og spist altfor mange marshmallow, drukket altfor mye brus og spist snop. 

Og når man har mulighet, hva er vel da bedre enn å hilse på små kalver og et par hester? Små gleder, gleder mye❤  

Ellers så ble vi servert kjøttsuppe lørdag ettermiddag, og ikke gjort noe annet enn å kose oss. Stille og rolig helg i forhold til mange andre helger. Det er digg å våkne uthvilt søndag morgen;) 

Å si farvel, spesielt til mine nieser, når man ikke vet når man treffes igjen, det er ganske så ille. Det er en glede hver gang vi møtes, og trist når vi reiser. Men det som er så godt, det er at de blir så glade når vi kommer og de vil helst ikke at vi skal reise.  

Nå gleder jeg meg bare til vi treffes igjen og kan finne på noe sprell ❤

Hva annet gøy gjorde vi etter Birken?

Tirsdag og tid for å slenge seg i godstolen senest 21.30! Sett på TV MAX  (Norske Rednecks)
og få med deg når Kristian og DOC sykler Birken.

Hvem i all verden hadde trodd at vi skulle få sett Kristian i stram sykkeldrakt? Rosa og lilla drakt til og med. Men det er en grunn til de fancy fargene. De syklet til støtte for Superselma. Dem kan du lese om HER.

Jeg må jo innrømme at jeg er stolt av Kristian! Han fullførte ikke, men han syklet lengre (48km) enn han hadde trent på forhånd (36km). Og jeg tror ikke han har vært i noe særlig aktivitet siden ungdomsskolen😂

Jeg hadde selv en utrolig helg! Overnatting på hotell (ikke i vogna til en forandring), god mat, sightseeing og mye farting i bilen. Hes i stemmen etter all heiingen og en smule misunnelig for å måtte stå på sidelinjen. Bankett på kvelden og en aldri så liten aktivitet på søndagen som dere får se i kveldens episode

All respekt for at Kristian og DOC stilte opp for en så god sak! 

Gaver ble levert på sykehuset dagen derpå av Superselma.no  til kreftsyke barn .

Alt på en gang...

Denne helgen var skikkelig innholdsrik! Og det bare fra lørdag til søndag.

Fredag kveld satt vi hjemme og slappet av. Kikket litt på campingvogner, og bestemte oss for en vi ville se nærmere på. Og det kunne vi lørdag formiddag. Så smart som jeg er, så foreslo jeg at vi kunne jo bare pakke med dyner og slikt itilfelle vi kjøpte vogn. Trym er bortreist i helgen og vi hadde ingen andre planer, så hvorfor ikke teste ut vogna med en gang? 

Det ble ny vogn og vi satte snuten mot Haganeset camping i Sverige, fordi vi visste at der hadde vi venner som campet i helgen. Hvorfor ikke overraske dem? 

Overraskelsen ble derimot avslørt da Kristian ikke hadde tenkt over at det kom opp på Facebook som venner i nærheten.... men hva gjorde vel det, når dem ble så glade allikavel over at vi kom? 

Da endte kvelden i lystig lag, god drikke og en digg biff. Vogna funka som den skulle, og vi er strålende fornøyde. Jeg fikk jo selvfølgelig prøvekjøre den også....

Nå er vi på vei hjem etter en liiiiiten handletur... Det vil si, bilen er studd.... jaja ble fornuftige ting denne gangen. Men vi kan ikke holde på å bruke månedes-lønninger hver gang vi er på "Harry-tur" heller :D 

Tusen takk for at vi blir så godt tatt imot ( dere vet jo hvem dere er). Og tusen takk for en fin helg. Nå gleder jeg meg til å innrede vogna og reise på tur igjen om noen uker.

Besøk i en trommel.

En opplevelse rikere etter en tur til Gjøvik. Dette var noe jeg gruet meg til i lange tider.

I 4-5 uker har jeg gått og gruet meg til å ligge i denne maskinen. Jeg gruet meg til å ligge i en trommel og redd for å få panikk. Men jeg fikk en panikk-knapp i hånden, beskjed om å ligge rolig, og inn jeg for!  Begynte å klø på nesa, turde ikke klø...hadde jo fått beskjed om å ligge stille... Begynte å klø i panna...  Vips, 20 min senere, var jeg ute igjen etter å ha ligget å hørt på noe som kunne minne om en alien-film. Liker jeg sånne filmer? Noop, det  filmer jeg faktisk ikke kan fordra...

Så nå er det bare å vente på svar. Svar på om jeg er helt på bærtur i topplokket.

Ellers skal helgen brukes til å finne campingvogn, og kanskje gjøre hagen klar for høsten /vinteren. Noe vi ikke var så flinke til i fjor, som igjen resulterte til ødelagt tak på paviljongen...

God helg!

Lykke, for en herlig rus det er ❤❤❤

Man klarer liksom ikke helt å riste av seg den følelsen av lykke, for en herlig rus det er!
"You are my sunshine."

En nydelig sang i mine ører. Og det er vel mest pga av at Kristian har en tendens til å plutselig ringe meg, kun for å synge den ❤
Og du kan tro jeg ble overrasket under vielsen 3 uker tilbake! 
Ei venninne skulle synge i kirken, Kristian bestemte sang og jeg fikk ikke vite noe.... jeg burde jo skjønt hvilken...


 

video:Katrine Denise Sætre -

 

 

Katrine Denise Sætre - "You are my sunshine" i vårt bryllup...

 

Men idet hun begynte å spille, da gikk det et lys opp for meg. Og jeg tror det var mange våte øyer i kirken, fordi det var helt nydelig å høre.
Og jeg vil jo tro hele settingen spilte litt inn også 😉 

Det var en helt fantastisk overraskelse fra Kristian❤ 

Jeg klarte jo også å overraske. Det kan du lese om HER

Lykken gror som gresset bak en utedo

Jeg har fått morgengave av Kristian!

Vi hadde vel avtalt å ikke gi morgengave til hverandre da vi giftet oss. Det var jo gave nok å få gifte seg tenkte vi.

Men der tok jeg feil! Den kom bare litt på etterskudd. Fordi dette var ingen lett gave å få tak i ser du.

Vi skal på konsert!

Five Finger Death Punch! 

Endelig sier jeg bare! Hvem er så heldige og får en slik overraskelse i "morgengave"? Jo, det er meg ❤

Hotell er bestilt, da er alt i boks.

Så nå er det bare å glede seg til 18 november. Whoop whoop 🤘

En trist dag for hele vår "lille" familie

Igår var en trist dag for familien.. Vi visste dagen ville komme, bare ikke så fort...
Vi har jo lenge gått og tenkt på det, men blir jo aldri forberedt.
Dette har ikke noe med dødsfall å gjøre! Sorry, hvis det ble oppfattet slik.

Men vi har solgt campingvogna vår! Ja, den gode trofaste vogn har fått nye eiere. Det var jo litt vemodig å se vogna reise avgårde uten Kristian og meg. Så nå sitter vi her uten vogn. Litt trist er det jo. Vi har jo brukt den veldig mye i over et år, og vi har jo elska (i) vogna fra dag en.
Men nå er det på tide å ha ei større vogn, så vi kan reise på tur med Trym også. 


What to do?? Jo, nå får vi bruke tid på finn.no.
Eller? hvis du kjenner noen (vet om noen) som har ei ok "familie" vogn, si fra da vel. Gjerne separat sove løsning... 

Grunnen til salg av vogna er egentlig ganske enkel: Vi vil nå starte med litt familieturer, og da må vi jo ha plass til Trym selvfølgelig ❤

 

Livet er herlig med gode venner😍

I helgen som var, fikk vi kjenne på et deilig høstvær. Kaldt på natten og sol på dagen.

 Fins det noe mer koselig syn enn dette utpå en lørdagskveld?

Kvelder som dette sammen med venner, det er en god følelse. Da er livet hærlig❤ 

Og for å toppe det hele, så stilte vertskapet opp med live musikk. Og selvfølgelig ble scenen åpen for alle som måtte ønske. Så det ble en aldri så liten musikalsk aften ute i det fri 😊

Ja, livet er faktisk hærlig ❤

 

Kos & "hygge" annenhver uke...

Kos & hygge annenhver uke...  Ikke bare-bare å se Gubben på "skift".
Det hørtes kanskje ut som om jeg deler Kristian med en annen dame, men det er ikke helt sånn situasjonen er.Jeg jobber jo formiddager, kvelder og helger. Så når jeg da har kvelds-uke, sover Kristian når jeg kommer hjem. Vi rekker å prate vi litt i 5-tiden på morgenen, før han reiser på jobb. Det blir jo litt i ørska, da jeg bare har sovet 3-4 timer. Men er en utrolig bra start på dagen.
Er jeg riktig så heldig, så henter han varer der jeg jobber, og da får vi kanskje en liten pause sammen.

Når man har en skiftjobb der man ser hverandre lite (2 uker i måneden), da er det de små tingene i hverdagen som er ekstra viktig tenker jeg.  
Så jeg lager (med glede) nistepakke hver dag for han. En så liten ting, men det gjør han jo selvfølgelig kjempe glad.

Kristian har veeeeldig lange dager på jobb, og er ofte ikke hjemme før i 6-7-8-tiden på kvelden.
Da er det jo ikke mye gøy å bruke siste rest av energi og den tiden på å lage middag.
Da går det ofte i enkle (usunne) alternativer.  IKKE BRA! Han begynner jo å bli gammel ;) :D 

Så idag har jeg laget mac'n cheese (Mye sunnere liksom) som han kan varme i kveld, også slipper han jo selv. 
Du kan tro det var en som ble glad når jeg spurte om jeg skulle lage ferdig til han! 

 

Små gleder i hverdagen gull verdt! Jeg gleder gubben og gubben gleder meg ❤  Små enkle ting gleder stort ❤
Og! Jeg gleder meg ennå mer til neste uke, da blir det "kos" på meg ;)

Fare for å få seg en god latter i kveld!

Nå er jeg en smule spent. En tanke nervøs, også gleder jeg meg en bitte liten bit ;) .

Jeg er spent på hvordan seerne vil ta meg imot i serien. Nervøs for å vise meg på TV, men så gleder jeg meg litt allikevel. Jeg har tross alt valg selv å bli med :O 

Jeg er ikke en person som gjør så mye ut av meg, men jeg kjeder meg ikke av den grunn 😂 De fleste gale påfunn tar Kristian og Doc seg av, så er jeg med på andre ting. 

Jeg og "gubben"  finner på litt av hvert, og i kveldens episode må jeg le litt. Man må jo prøve, så ser man hvordan det går🤠

 

Jeg vil absolutt anbefale å skifte til MAX kl.21.30. Da er det fare for å få seg en god latter eller 2 😂

Ja, jeg er våt...

Blaut og vått.

Da var vi ute på tur igjen. Denne helga gikk snuten til Larvik, nærmere bestemt  Kvelde.

Og her er det vått! Men det ser ut til å lysne litt nå, så vi krysser fingrene for at den sola de meldte, kommer etterhvert.

Kvelden igår, den var artig den! Til tross for at vi holdt på å regne bort, så satt vi sånn passe tørre i teltet. Da ble det prat, dansing og synging. Arly Karslen & sons spilte sammen med Hawk Christensen. Kristian og cowboy (Morten Gellein) overtok mikrofon og instrumenter innimellom, da de ikke klarte å holde seg. Vi kom vel fram til at de ikke burde starte band, men stand-up , det hadde funket. De fikk et par låter sammen med band, og da var de vel fornøyde.

 

Til tross for regn, så liker jeg fortsatt høsten! For hva er vel mere koselig enn å ligge i vogna og høre regnet plaske ned? 

Mørkere tider

Hva tenker dere folkens? Ja, om at høsten har satt inn for fullt.

Plutselig var sommer-månedene over og høsten kom rimelig kjapt. Kan ikke akkurat si vi har hatt strålende vær i sommer, men det har iallefall ikke regnet trutt.

Det er jo noe positivt med høsten da. Fordelen med at det blir tidlig mørkt, er jo at det er tiden for å ta frem stearinlysene! Det finnes vel ikke noe koseligere enn det på en vanlig torsdag kveld? 

Ellers så er det snart tid for fyring i ovnen og pakke seg inn i pledd med noe varmt i koppen.  Det er noe jeg gleder meg til å gjenta. Dette bildet er fra da frosten begynte å komme i fjor:

Ellers må jo alle de vakre fargene som dukker opp nevnes. Kan du tenke deg noe finere enn å gå en tur i skauen og se på sola skinne i et hav av farger? 

Så jeg tror jeg liker høsten jeg 😊