Hva i all verden??

Nei, nå står ikke verden til påske!

Denne helgen gikk turen til Spritamaki, sesongens siste offisielle Redneck-treff. Men selv om sommeren står på hell, så går vi ikke i dvale :) 

Du, for et vær vi hadde i helga! Sol og varme hele dagen, men iskaldt på kvelden og natta. Mange nye og mange kjente tok turen på treff. Til og med Mandalitter! Ja, hvem hadde trodd det? Utrolig hyggelige folk var de. 

Men over til hvorfor ikke verden står til påske:  Jeg har hatt min første kjøretur med vogna på slep!  Hva skjedde der liksom?

Nei, skal man komme seg hjem, så var det alternativet! Det gikk jo fint da. Nervene utenpå huden men 😂 At ikke gubben var nervøs, det kan jeg ikke forstå. Han satt nå ganske henslengt ved siden av meg, godt mulig han var så redd at han kobla ut. Vi, bil og vogn kom oss nå helskinnet hjem.

Nå er det opplading og forbereding til bryllupet på lørdag! Vårt bryllup❤

Men før den dagen kommer, så er vi klare for en aldri så liten premierefest i mårra😊

2 kommentarer

Mandalittene

11.09.2017 kl.23:30

Vi skal møtes igjen til våren vel😎👙

Redneckfrue

12.09.2017 kl.00:07

Mandalittene: det må vi jo :)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits