Ferien er i gang!

Ferien er i gang og vi er ute på campingtur, på campingplass faktisk.

Turen gikk til Dokka camping for helgen. Snakk om stor og fin plass. 

Her har vi grillet, vært på konserter og møtt mange hyggelige folk. Sola har varmet og myggen har vært til på nytt! På vår ferden rundt på campingen, så fant vi en ølbenk. Den måtte jo testes ut. Der ble det ikke bare servert øl, men også noen digge vårruller. Hyggelige eiere og naboer, så tiden gikk fort når vi ble sittende der. Daniel trengte en dusj, men valgte elva istedenfor. Jeg duppet tuppen av storetåa i vannet, det var nok for min del! Iskaldt! 3 uker ferie har startet. Startet veldig bra, og jeg gleder meg til resten! 

 

4 kommentarer

Lisa

25.07.2017 kl.20:01

Hei! Så fin blogg du har! Jeg digga norske rednecks fra første stund, og er nå snart ferdig med sesong 2. Men jeg synes gjengen er så splitta i sesong 2? Alle virka så sammensveisa i første sesongen, men nå føler jeg folka driver med hver sine ting og er nesten bare på hver sine fester. Stemmer dette eller er det kanskje klippinga som er med på å forsterke det inntrykket? Hilsen stor fan :)

Redneckfrue

25.07.2017 kl.21:18

Lisa: takk og så hyggelig å høre :)
Klippingen gjør nok mye ja, fordi vi har det sabla gøy isammen :) Litt variasjon måtte til når sesong 2 ble spilt inn. Vi gjør mye sammen, og vi gjør en del sammen bare noen av oss :) Vi bor også på ulike steder, så det går fort mye tid med kjøring hvis vi skal få med oss alt.
Håper uansett du er fornøyd med sesong 2 også :)

Pål

27.07.2017 kl.11:45

Hei :)

Det var utrolig morro å se døkk på Dokka :) var synd je itte fikk tatt selfie mæ dere :) spørte Kristian, MEN det gikk dårlig. Så etter dere også, men det var itte lett å se dere. Snart sett hele serien, sesong 2 og je ELSKER serien enda. Er så mye rart dere finner på, men det er noen som får meg tæll å flire mer enn andre det er kristian, DOC + damene :) håper je får se dere "live" igjen så je får en selfie :) mæ dere alle :) stor hælsning fra Pål :)

Redneckfrue

27.07.2017 kl.16:21

Pål:
Neste gong ska du få Pål....

Mvh Kristian

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits