Vente køen blir bare lengere og lengere...

Ja, da ligger vi her i vogna på Vinstra,  venter på å sjekke inn. Klokka er halv 9 og sola begynte å titte inn ca halv 6!

Vi har ikke rullegardiner i vogna og gardinene er lyse, så her skal man ikke sove dagene bort. Men i neste uke, da skal det sys nye gardiner! Svarte faktisk. Så når turen går til Seljord, da er gardinene klare.

Fra mandag til tirsdag campet vi i hagen til et vennepar av gubben her oppe. Koselig kveld før ferden nok en gang gikk videre.

Neste stopp, kø-parkering til country-festivalen. Kom visst folk allerede mandagen, men vi vet å finne en god plass. Så da var det bare å få parkert, ut med stoler og bord, ut med grillen og jekke en øl. 


 

For min egen del, så gikk det heller i brus, da jeg sliter en del med hodeverk. Den måtte jo komme nå selvsagt, men satser på en bedre dag idag. Kvelden ble avsluttet halv 8 med det sosiale, men kunne ligge å høre på folkelivet. Det som var mest dumt, var at Gubben og Doc&dask traff på Doug Atkins og fikk en liten minikonsert. Jaja, sånn kan det gå. 

Satser på en fin festival, sola skinner og vi venter på plassen vår så vi kan rigge oss til for resten av uken. Kose oss med god musikk og venner.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits