En smule ukomfortabel

På søndag reiste vi innom Sverige på vei hjem fra Mandal. Kjekt å ta båten fra Sandefjord over.

Denne gangen kjørte vi Chevy til Mandal og jeg fikk "æren" av å kjøre hjem siden vi var på bygdefest/traktorfest på lørdagskvelden


 

Noe jeg alltid har hatet, er å kjøre ombord på ferje! Det var min jobb denne gangen, og den bilen er litt større enn jeg er vandt til... En smule nervøs mens vi sitter å venter på å kjøre ombord. Mange biler og trangt ombord (trangt ifølge meg iallefall) 

Ferden går ombord, og jeg sitter fullt konsentrert og enser ikke kjent-folk som prøver å hilse 😂 Vi blir geleidet opp og rundt. Da var det en ting jeg ikke tenkte på! Jeg trengte visst litt større plass for å komme rundt første sving... En smule flau må jeg rygge litt tilbake for å komme rundt. Men jeg lærte, fordi neste sving gikk bra 😉  Jaja man lærer så lenge man lever.

Så kommer det til selskapet i bilen da... Gubben setter på nascar på mobilen og jeg hører på musikk. Greit nok, man kan jo ikke prate i ett renn, i 10 timer. Men så setter han jaggu meg lyden fra nascar på anlegget i bilen! Hurra sier jeg bare..  jeg hadde visst et ganske spesielt uttrykk, så han fikk seg en god latter. Uansett en finfin helg!

Og idag er vi allerede på farten igjen! 

2 kommentarer

liksomfruen

04.07.2017 kl.00:14

Huff,ja det er drit SKUMMELT å kjøre ombord! Du er tøff som gjorde det med stor bil :)

Redneckfrue

04.07.2017 kl.07:25

liksomfruen: takk;) men nå vet jeg at jeg får det å til :)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits