Krabbekrabbekrabbeklo & Traktor!?

Sent i seng og tidlig opp både idag og i går.  Fordi når vi er i Mandal så har vi ikke tid til å sove.

Lørdag morgen ble vi vekket ganske så tidlig. Telefonen ringer og jeg hører en stemme spørre om vi er våkne. Ja, nå er vi iallefall.  Det var Sofie, den ene niesen min som ikke klarte å vente lengre på å møte oss igjen.

En god halvtime etterpå, er hagen fyllt med latter og masse kos blir delt ut. Vi har  jo tross alt savnet hverandre❤

Full fres hele helgen. Vi fikk bestemt sånn ca hvordan bordkortene skal se ut, så de er på gang. Scrappegarasjen har stort utvalg og de er veldig behjelpsomme og har mange ideer. Så dette blir bra.

Eva fikk vi besøkt en liten tur, og min bestemor rakk vi innom.

Ellers var vi på traktorfest! Det vil si at en haug med traktorer, med barn som passasjerer kjørte i kortesje og hadde det skikkelig gøy. Barna fikk kjøre 4-hjulinger og vafler og brus ble solgt i kiosken. På kvelden var det fest for de voksne i bygda, det ble en livat kveld selv om jeg var sjåfør siden vi reiste tidlig fra Mandal idag.

Noe av det beste med å komme hjem til Mandal, utenom å treffe familie og venner, det er å få servert nykokte krabber! Det må være noe av det beste jeg vet, og jeg kan sitte lenge å bare maule. 

 

2 kommentarer

Torunn

03.07.2017 kl.00:48

Fres = fun!

Redneckfrue

03.07.2017 kl.10:46

Torunn: riktig :)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits