Slapp og skrukkete hud med tatovering!

Ja, jeg vet at en dag blir huden slapp og skrukkete, men den tid-den "sorg" . Blir vel nesten unormalt når min generasjon kommer på gamlehjem uten tatovering ;) Tatoveringer sier jo faktisk mye om fortiden, og hvem man er, så hva er galt med det?  

 De fleste som kjenner meg, vet at jeg er glad i tatoveringer. Alt med måte vel og merke :) Jeg syns rett og slett at  tatovering er kunst, og spesielt "fersk" tatovering er noe av det fineste jeg ser. Ja noen er veldig vonde å ta, men smertene blir glemt når man ser resultatet :)  

Min aller første tatovering tok jeg like etter at jeg fylte 18 år og kunne bestemme selv, den har jeg valgt å beholde, men bygd på da den var veldig liten. De fleste har jeg vært fornøyd med på første forsøk, men har 1 cover-up og en påbygg. Noen "tulletatoveringer" har jo også blitt påført, kan jo ikke være dønn seriøs hele tiden :) Men de tatoveringene er veldig meg! 

 

Jeg har jo masse ledig hud igjen, så nå gjelder det bare å finne riktige motiv som passer meg. Tror jeg vet hvor på kroppen også.


 

Hva tenker folket om tatoveringer egentlig? Og hvis jeg skulle finne på å ta "en" ny?  Hvor og hva burde det være?Ønsker alle en flott dag ;)

6 kommentarer

Nora Piscopo

22.04.2017 kl.14:31

Kule tatoveringer! Ha en fin dag :)

Redneckfrue

22.04.2017 kl.20:37

Nora Piscopo: En fin ettermiddag til deg også... :)

Helene

22.04.2017 kl.15:43

Skikkelig stilige tatoveringer du har =)

Jeg for min del er 48 og elsker tatoveringer..har en haug av dem - og flere skal det bli. Blant annet har jeg i alt spredd 19 øyenstikkere ut over på forskjellige plasser på kroppen..én for hvert år sønnen min er..og jeg akter å få en ny for hvert år han fyller - så i januar til neste år, kommer nummer 20 på plass ;)

Redneckfrue

22.04.2017 kl.18:21

Helene: Så kult da?? kan fort bli mange øyenstikkere det????
Klem

Kari

22.04.2017 kl.20:10

Har jeg også🙂En tribe på ryggen og syntes det er stilig jeg da🙂Min har sikkert blitt større for er no feit je da men pytt😂Du hadde mange stilige syntes jeg og er jo en livsstil og du er jo sååå flott unge dame🙂👍🏻👏🏻

Redneckfrue

22.04.2017 kl.20:35

Kari: Awe så koselig å høre, tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits