Ja, så galt er det !

Dette er ingen hemmelighet! Men trodde kanskje ikke det var så ille! I dag tenkte jeg å ha en rydderunde i capsene våre, for der blir det fort rot... Tuster rundt i huset for å plukke capser, rydder samtidig med meg "Gaffa og strips" som ligger rundt når jeg først er igang. Tar en tur ut i bilene, ja det ligger faktisk capser i alle tri!... Her er et lite utvalg :  

Stadigvekk kommer det pakke i posten, pakkene er lett gjenkjennelige, og da vet jeg at Kristian eller jeg får ny caps. Like spennende hver gang. Her er utvalget stort: ensfargede, camo, tekst, matchende og ja, til og med rosa :)  

 

Det som er så sabla greit med caps er jo selvfølgelig at det skjermer mot sola, men man slipper også å stelle seg så møe på håret! Sabla greit å stå opp om morgenen, lage en kjapp hestehale, slenge på en caps og fyke ut døra :)  Og enda mere praktisk når det blåser og  man skal spise is. For det! er det tiden for snart ;) 

4 kommentarer

Nora Piscopo

20.04.2017 kl.21:05

Så fint innlegg! Ha en fin kveld :)

Redneckfrue

20.04.2017 kl.21:08

Nora Piscopo: tusen takk :)

Helene

20.04.2017 kl.21:53

..det var jo et solid "lite" utvalg av caps, da..hehe..er nok ikke den store tilhengeren av de - men har et par..men derimot skal jeg innrømme at jeg elsker gaffa & strips..det er jo SÅ anvendelig..tro meg eller ei, men jeg faktisk gaffa-teipa og stripsa sammen fronten på ene bilen min her for et par år siden. Hadde dundra i rævva på en elg, så lykt og støtfanger-deler hagla rundt meg..så da var det å hive seg til å reparere - og bilen ble værende sånn til den dessverre ble sund-kjørt ;) Og det nyeste..pr.i går - jeg gaffateipa fast Autopass-brikken min på frontruta, for den bare datt ned =P

Redneckfrue

20.04.2017 kl.22:28

Helene: Genialt! Det er bare å være kreativ, så kan det meste fikses med gaffa og strips. Noen ganger for bare en periode da. Men ser ut som kreativiteten din er på plass :)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits