Hvorfor vender det alltid tilbake?

Ja, vi trodde vi var ferdige nå, men nei! Hvorfor kommer det alltid tilbake når vi på en måte er ferdige med det kapittelet?  Nå har vi tross alt gått mot lysere tider, og vår, og så våkner vi til dette? 


Hva galt har vi gjort for å fortjene dette! 

I natt hadde vi årets første natt i vogna, den ble klargjort igår☺ Vi kjørte avsted med vogna på slep til Borgen. Her var vi i godt selskap. Fikk servert pinnekjøtt, bålpanna var i full fyr og stemningen på topp. Fikk til og med påske-egg.  

Så neste morgen... vi våkner tidlig og alt er fint. Må nok innrømme at det var litt kaldt i vogna, men vi overlevde. Tar på meg noen klær, og åpner døra ut. Hva slår meg i ansiktet da? Snø! Oh yes, store filler daler ned. God morgen jussom... 

Misforstå meg rett, jeg elsker snø☺ Bare ikke når man er innstilt på vår.

 

2 kommentarer

Anette Vedøy

13.04.2017 kl.17:03

Heilt einig! Snø er fint, men no har eg fått skikkelig vårkjense, og den vil eg gjerne behalde :D

Redneckfrue

13.04.2017 kl.17:27

Anette Vedøy: ja når først vårfølelsen er her, så er det kjedelig med snø. Hadde begynt å gjøre hagen klar etter vinteren:)

Skriv en ny kommentar

Redneckfrue

Redneckfrue

33, Jevnaker

Hvorfor ikke Redneck frue når man har alle slags andre fruer Jeg er ei sørlandsjente som har flyttet 40 mil! fra Mandal til Jevnaker. Nygift og bor sammen med min kjære, Kristian (Bonza) fra "Norske Rednecks" på MAX og sønnen, Trym

Kategorier

Arkiv

hits